Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turistička organizacija Vojvodine na Sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija Vojvodine na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF

Turistička organizacija Vojvodine zajedno sa svojim brojnim partnerima i suizlagačima učestovaće i ove godine u periodu od 22. 25. februara na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. U hali 4 Beogradskog sajma, na izložbenom prostoru od 400 m2 tokom četiri dana trajanja ove najveće turističke sajamske manifestacije u jugoistočnoj Evropi, predstaviće se turističke organizacije iz Subotice, Bele Crkve, Kovina, Temerina, Sremske Mitrovice, Pećinaca, Rume, Inđije, Stare Pazove, Sremskih Karlovca, Šida, Beočina, Zrenjanina, Bačkog Petrovca, Bača, Bačke Palanke, Kovačice, Sečnja, Nove Crnje, Plandišta, Vrbasa, Odžaka, Titela, Malog Iđoša, Sente, Bačke Topole, Kanjiže, Bečeja, Apatina, Sombora kao i Banja Kanjiža, turistička agencija Market tours, organizacija ’’Srbija za mlade’’ i brojni drugi turistički subjekti.

Zanimljiva novina na štandu Turističke organizacije Vojvodine je mini bina, opremljena LED ekranom, namenjena za organizaciju različitih vidova prezentacija čiji raspored se nalazi u nastavku:
Četvrtak, 22.01.2018.:
15h Mlekara ’’Stado moje’’- Titel
16h Prezentacija projekta ’’Eko Tamiš’
Petak, 23.01.2018.:
16h Hello Travel Vojvodina i najava promo ture ’’Plavi voz’’
17h Brod restoran ’’Alaska priča’’ – Titel
17.45h ’’Srbija za mlade’’
Subota, 24.01.2018.:
14h Manifestacija ’’Apatinske ribarske večeri’’
14.30 h Tamburaški sastav ’’Biseri’’ iz Temerina
15.00 h ’’Leto u Staroj Pazovi’’
15.30 h Čarda ’’Baron’’ – Mošorin
16.30 h Prezentacija klastera ’’Deliblatska peščara’’
17.30 h Prezentacija opštine Nova Crnja uz mini koncert ’’Đuri Jakšiću u čast’’
Nedelja, 25.01.2018.:
11h Dečja folkorna grupa Kovin (Turistička organizacija opštine Kovin predstavlja se kulturno – umetničkim igrama iz Banata i Šumadije koje će odigrati KUD “Aca Obradović“ iz Bavaništa).
Brojna dešavanja tokom trajanja 40. Međunarodnog sajma turizma odvijaće se i na štandovima, na kojima će turističke organizacije iz Vojvodine svakodnevno imati prezentacije svojih turističkih potencijala, ali i brojnih festivala, manifestacija i drugih događaja vezanih za tradiciju, kulturu i običaje ovih krajeva.

Damir Rajtenbah, TO Vojvodina
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com