Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Temerin - mesto susreta na Sajmu turizma

Temerin - mesto susreta na Sajmu turizma

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Turistička organizacija opštine Temerin prvi put organizuje samostalnu prezentaciju na Međunarodnom sajmu turizma koji se održava od 22-25. februara u Beogradu, a uz podršku lokalne samouprave i TO Vojvodine. Sajam turizma u Beogradu trenutno je jedan od najinteresantnijih kako u našoj zemlji, tako i u regionu, sa više od 75,000 posetilaca svake godine.

Štand TOO Temerin nalazi se u okviru HALE 4, gde se tradicionalno predstavlja turistička ponuda Srbije i Vojvodine. Tokom četiri dana trajanja sajamske manifestacije, opština Temerin će predstaviti svoju bogatu turističku ponudu kroz nove tematske prospekte, praćene konkretnim agencijskim ponudama. Konkurentne cene i kvalitet koji se nudi privlače sve veći broj posetilaca u našu opštinu. Zanimljivi aranžmani pripremljeni su za dečije ekskurzije, ali i za vikend u Temerinu.
Na štandu TOO Temerin predstaviće se:
Hotel Moja čarda - pravi biser na obali Jegričke, prestaviće svoje programe za porodični odmor, rekreaciju, biznis pakete i naravno kuhinju.
Bio salaš IDEI - nalazi se neposredno uz Park prirode Jegrička, sertifikovani su proizvođači organske hrane vrhunskog kvaliteta.
Bucin salaš - Restoran sa domaćom kuhinjom i lokalnim specijalitetima, a brojni su i prateći sadržaji - dečije igralište, sportski tereni, jahanje konja, ekonomsko dvorište sa tipičnim životinjama za salaš.
Info-centar Parka prirode Jegrička - JVP Vode Vojvodine kao upravljač, promovisaće zaštićeno prirodno dobro Park prirode Jegrička, kao i aktivnosti i programe koji se organizuju na ovom prelepom prostoru i novinu koja je postala prava atrakcija - vožnja katamaranom po rečici Jegričkoj u najvećoj zoni zaštite.
Vinski salaš i vinarija Vindulo - porodična vinarija predstaviće svoja vina, kao i programe koji obuhvataju obilazak vinograda i vinarije, upoznavanje sa procesom proizvodnje i degustaciju vina.
Ribnjak Jezero, Bački Jarak - Udruženje ribolovaca Jezero iz Bačkog Jarka predstaviće svoju ponudu i uslove koji se nude pecarošima i posetiocima ovog prelepog prostora, kao i manifestaciju "Zlatni kotlić Vojvodine" koja će se u 2018. godini održati upravo na ovom prostoru.
Vinarija Adžić - predstaviće svoj asortiman vina
Vinarija Kabač - predstaviće svoj asortiman vina
Umetnička radionica Unikat - prezentacija umetničkog slikavanja na staklu i keramici, sa tradicionalnim motivima Vojvodine.
Tamburaški orkestar Biseri i pevačka grupa Jarački jarani svojom pesmom i svirkom uputiće najlepše pozivnice posetiocima sajma da dođu u Temerin.
Turistička organizacija temerin poziva zainteresovane da budu njihovi dragi gosti i da posete prezentacije na štandu u hali 4 Beogradskog sajma.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com