Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Mir i opuštanje uz kontrolu zdravlja u Merkuru

Mir i opuštanje uz kontrolu zdravlja u Merkuru

  • PDF

Zdravstveni i spa centar Merkur iz Vrnjačke Banje predstaviće se na potpuno nov i drugačiji način na 40-om, jubilarnom, Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 22. do 25. februara 2018. godine na Beogradskom sajmu.

Pod sloganom „Mir i opuštanje uz kontrolu zdravlja” Merkur će predstaviti svoju ponudu za 2018. godinu uz potpuno novi sajamski vizuelni identitet. Štand Merkura u hali 4 imaće nov dizajn uz koncept koji prati stratešku orijentaciju razvoja i unapređenja usluge. Multimedijalna prezentacija na štandu oslikaće Merkurov najnoviji projekat u komunikaciji sa gostima - TV Merkur, jer će na velikom monitoru biti emitovani interno produkovani prilozi. Uz živa uključenja i intervjue sa gostima na štandu biće to jedna atraktivna prezentacija kolaža Merkurovih usluga, gostiju i zaposlenih.
Na Sajmu Merkur će prezentovati aktuelne pakete za period januar - april koji pružaju mogućnost svima koji do kraja meseca aprila budu želeli da se odmore ili provere zdravlje u Vrnjačkoj Banji, mogu da to učine u Merkuru po cenama 13% nižim u odnosu na redovan cenovnik.
Sve rezervacije realizovane tokom četiri dana trajanja sajma, imaće 10% popusta, za sve vrste boravaka tokom cele godine.
Drugog dana Sajma Merkur će održati pres konferenciju na kojoj će menadžment predstaviti novine u poslovanju, a kao gost pojaviće se gospodin Radoš Bajić glumac, producent i scenarista koji će predstaviti saradnju Merkura sa Contrast Studios-om na snimanju trenutno aktuelne serije „Šifra Despot” i način na koji je ova saradnja povezala filmsku produkciju i promociju Vrnjačke Banje i Merkura. Očekuje se da će ovaj događaj posetiti veliki broj glumaca koji su bili angažovani na samom projektu.
Beljić Bojana, PR
Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju “Merkur”
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com