Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Ljubovija mesto za odmor za dušu i telo

Ljubovija mesto za odmor za dušu i telo

  • PDF

Turistička organizacija Ljubovija će predstaviti turističku ponudu opštine, u saradnji sa ugostiteljima i ostalim turističkim subjektima, na Sajmu turizma u Beogradu od 22.02. do 25.02.2018.godine.

Slađana Grujičić, direktorica TO Ljubovija, kaže da će poseban akcenat biti stavljen na promociju reke Drine i Drinske regate, najveće opštinske manifestacije na kojoj su uživanje i dobar provod zagarantovani, Gastro festival i promociju Azbukovačke kuhinje, planinu Bobija - destinaciju za planinarenje i šetnju, ugostiteljsku ponudu, sportsko-rekreativnog turizma (ribolov, lov, splavarenje, planinarenje, biciklizam, kanjoning, ronjenje...), verskog turizma (13 crkava i 4 manastira su značajan potencijal), manifestacionog turizma - svih manifestacija koje se organizuju skoro svakog meseca tokom godine i smeštajnih kapaciteta pored Drine, za koje iz godine u godinu raste interesovanje. Svi segmenti turističke ponude TO Ljubovija će adekvatno predstaviti posetiocima sajma.
- Želimo da Ljuboviju predstavimo kao mesto za odmor za dušu i telo, daleko od gradske vreve, destinaciju kvalitetnog provoda na Drinskoj regati kao i izuzetno bogate gastronomske ponude. Naša ciljna populacija su mladi, ljudi srednjeg doba i stari jer za svakoga nudimo po nešto. Cilj nam je da boravak gostiju produžimo sa vikend turizma, na produženi vikend i celu sedmicu tako što aktivno pripremamo novu turističku sezonu i uvodimo nove sadržaje.
Uostalom, dođite na naš štand u Hali IV Beogradskog sajma da saznate sve o našoj ponudi. Do skorog susreta srdačno Vas pozdravljam - izjavila je Slađana Grujičić.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com