Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back REPORTAŽE MANIFESTACIJE Sjajnim koncertom The Frajli zatvoren drugi Štrand Summer Fest

Sjajnim koncertom The Frajli zatvoren drugi Štrand Summer Fest

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 11
  • Sledeća

Bend The Frajle i veliki broj Novosađana sjajnom atmosferom zatvorio je u ponedeljak, 20. avgusta, na prostoru ispod Mosta slobode, drugi po redu Štrand Summer Fest. Četiri dame su, posle niza uspešnih koncerata, ponovo nastupile u Novom Sadu i poklonile Novosađanima fenomenalan koncert na kojem su uživali posetioci svih uzrasta.

Pre nastupa The Frajli održan je izbor za Miss Štranda 2018 u saradnji sa kompanijom Miss Srbija. Miss Štranda, Aleksandra Kaločanj, plasirala se direktno u finale Miss Srbije 2018 i odlazi sa ostalim finalistkinjama u Grčku na pripreme. Prva pratilja, Jovana Radosavljević, plasirala se direktno u finale Miss Vojvodine.
Osim što su Štrandaroši imali priliku da uživaju u muzici i lepoti, imali su priliku i da budu humani. Prethodnih dana prikupljao se novac za devetogodišnjeg Nikolu koji boluje od cerebralne paralize i kojem je potreban novac za operaciju. Nikoli možete pomoći slanjem SMS poruke 311 na broj 3030.
Na zatvaranju festivala prikupljao se novac za Draganu Stanimirov koja ima 19 godina i boluje od adenokarcinoma IV stepena. Dragani možete pomoći slanjem SMS poruke 501 na 3030.
Drugi po redu Štrand Summer Fest otvoren je 21. juna ispod Mosta slobode, a tokom dva meseca Štrandaroši su imali priliku da uživaju u različitim sadržajima. Pratilo se Svetsko prvenstvo u fudbalu i finale Vimbldona na video bimu, svakog petka zainteresovani su vežbali sa Trening centrom Tajs i organizovana je igranka kao u dobra stara vremena, svake subote salsa žurka, a nedeljom se plesala zumba. Najmlađi posetioci su učestvovali u različitim aktivacijama za decu, a posebno im je bila interesantna prezentacija novosadske policije – konjica, čamac sa posadom, patrole na motoru, biciklima, psi…
Sve informacije o Štrand Summer Festu možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, kao i na zvaničnoj Fejsbuk stranici - Štrand Summer Fest
Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.

Izvor: Štrand Summer Fest

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com