Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back HRANA I PIĆE VINO FESTIVAL VINA I HRANE - RAVANGRAD WINE FEST

FESTIVAL VINA I HRANE - RAVANGRAD WINE FEST

  • PDF

Turistička Organizacija Grada Sombora, ove godine organizuje, tradicionalni X Međunarodni festival vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“. 
Festival će biti održan  01. decembra 2018. godine u Sokolskom domu (Venac vojvode Petra Bojovića 11) i Mađarskoj građanskoj kasini (Venac vojvode Petra Bojovića 13). Radno vreme Festivala je od 12 - 21h.

Festival vina i hrane u Somboru, jedinstvena je manifestacija na području Zapadnobačkog okruga i kao takva iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca. Festival, takođe, obogaćuje turističku ponudu grada i regije.
Na X Međunarodnom festivalu vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“ očekuju se izlagači: vinari, proizvođači hrane, predstavnici ugostiteljskih objekata, kao i turističkih organizacija iz Srbije i zemalja okruženja.
Uz ulaznicu od 300 dinara, svaki posetilac će dobiti vinsku čašu i katalog izlagača.
Tokom trajanja festivala, posetioci će moći da uživaju osim u kvalitetnim vinima i ukusnoj hrani, tako i u pratećem programu koji će uključivati kulturno umetnički deo, stručna predavanja, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća.

Kontakti za sve dodatne informacije:          
Turistička organizacija grada Sombora
Tel./Fax  +381 (0)25 434 350
e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com