Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Zimska fantazija u Novom Sadu

Zimska fantazija u Novom Sadu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

Turistička organizacija Grada Novog Sada, nakon uspešne letnje kampanje koja je dostigla milion pregleda na društvenim mrežama, nastavlja istim tempom i spremno dočekuje čaroban zimski period.
Turistička organizacija Grada Novog Sada započela je kampanju tokom koje ćete moći da pratite šta nas to sve očekuje u Novom Sad tokom ove zime. Ove godine zimska kampanja vodiće se paralelno na društvenim mrežama Facebook, Instagram, na sajtu, kao i putem radio i tv stanica.

Posebno nam je važno da skrenemo pažnju koje sve manifestacije, događaji koncerti očekuju posetioce grada u zimskom periodu u Novom Sadu.
Tokom kampanje biće organizovana i nagradna igra za posetioce na TONS profilima na društvenim mrežama.
Zima nam polako stiže, a sa njom i brojne zimske radosti, praznici, darivanja, veselja i druženja. Brojna i raznolika dešavanja pretvoriće Novi Sad u jednu prelepu Zimsku fantaziju i upotpuniti vaš boravak tokom prazničnih dana.
Tokom decembra i januara, a posebno između dva Božića, između julijanske i gregorijanske Nove godine, novosadski trgovi i ulice pretvoreni su u koncertne podijume, mesta univerzalnih poruka, ljubavi, sreće, darivanja, mesta otvorenog srca za sve ljude. Omiljeni zimski festival koji svojim raznovrsnim programima upotpunjuje slavljeničku atmosferu - „Novosadski Winter Fest“ - do kraja decembra pretvara Trg slobode u pravu zimsku bajku, nudeći vam vožnju fijakerom, prazničnu muziku, legendarne vojvođanske specijalitete i mnoštvo zanimljivih proizvoda koje možete da darujete svojim najdražima.
Da bi vaša Zimska fantazija bila potpuna tu je i magična „Ledena šuma“. Tokom decembra i januara staze Dunavskog parka pretvaraju se u klizališta, dok sijalicama okićeno drveće pretvara ceo park u pravu zimsku bajku koja mami radost i osmehe. Topao čaj, kuvano vino i mirisi tradicionalnih zimskih specijaliteta upotpuniće vaš doživljaj novosadske Zimske fantazije.
Zato vas još jednom pozivamo da dođete u Novi Sad, da osetite toplinu ovog čarobnog grada, doživite svoju Zimsku fantaziju i stvorite uspomene kojih ćete se uvek rado sećati.
Pratite najave dešavanja na našim društvenim mrežama i sajtu: http://novisad.travel/zimska-fantazija-novi-sad/;
Facebook:https://www.facebook.com/novisadcity/photos/a.10152573475920694/10161246199860694/?type=3&theater; Instagram: https://www.instagram.com/p/BqZlwX5FZfM/.

Tihana Putin,
Turistička organizacija Grada novog Sada
Foto: Arhiv TONS-a

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com