Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji HOTEL GODINE za Hotel SAINT TEN

AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji HOTEL GODINE za Hotel SAINT TEN

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

Obrazloženje: Hotel „Saint Ten“ je jedan neobičan, raskošan butik hotel sa pet zvezdica u centru Beograda, u samom srcu Vračara, u Ulici Svetog Save 10, koji je od ove godine ponosan član Asocijacije Small Luxury Hotel of the World.

„Saint Ten“ hotel već dve godine dočekuje goste iz celog sveta i svojom izvanrednom uslugom uspeva da oduševi i najzahtevnije putnike. Luksuz, elegancija, moderan dizajn, pažljivo birani materijali, zajedno sa vrhunskom uslugom, fine dining kuhinjom i personalizovanim pristupom u ovom hotelu zadovoljavaju potrebe i očekivanja najizbirljivijih gostiju. Kroz svojih 56 soba i apartmana priča priču o duhu i šarmu prošlih vremena starog Beograda, ali na potpuno nov način. Prefinjen enterijer, vrhunska opremljenost i usluga upotpunjena atraktivnim restoranom, barom, Fitness-om i salom za konferencije, predstavlja savršen balans između tradicije i savremenih trendova u oblasti ugostiteljstva. Da Beograd ne samo prati evropske i svetske trendove, već ih i kreira, potvrđuje ovaj butik hotel u našoj prestonici.
A kako se ovaj „vračarski dasa“ kotira na svetskoj sceni pokazuju ocene uglednog britanskog časopisa, Daily Telegraph-a, na osnovu kojih je proglašen za najbolji hotel u regionu. Beogradski „Saint Ten“ hotel prepoznat je kao najbolje rangiran hotel u Beogradu od strane posetilaca - prijatelja iz celog sveta na TripAdvisor platformi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com