Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Finansijska podrška ženama u ruralnim sredinama

Finansijska podrška ženama u ruralnim sredinama

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Info Tim Logistika doo poziva na tematski skup Finansijska podrška ženama u ruralnim sredinama.
Na skupu će biti predstavljeni planovi za finansiranje u 2019. godini, kao i prateće teme koje se budu nametnule.

Imajući u vidu otežan položaj žena u poljoprivredi, a u cilju razvoja ženskog preduzetništva i afirmacije žena u ruralnim sredinama, Privredna komora Vojvodine, Info Tim Logistika i „Dnevnik-Poljoprivrednik“, organizuju tematski skup na temu Finansijska podrška ženama u ruralnim sredinama.
Pozivaju se sve žene koje se bave poljoprivredom, bilo kao nosioci poljoprivrednih gazdinstava bilo kao preduzetnice, da posete ovaj skup i saznaju kakve sve mogućnosti imaju za poboljšanje svog položaja i poslovanja.
Skup će se održati u petak, 21.12.2018. godine, u Privrednoj komori Vojvodine, Hajduk Veljkova 11, Master centar 3. sprat, sa početkom u 11h
Učešće na ovom skupu je bespčlatno. Potrebno je samo da se prijavite na mail adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , sa podacima: Ime i prezime, mesto stanovanja i da dođete.
Za dodatne informacije možete kontaktirati Info Tim Logistiku, putem telefona 021 6618 341 ili putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com