Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE DVA JUBILEJA NA DEPARTMANU ZA BIOLOGIJU I EKOLOGIJU

DVA JUBILEJA NA DEPARTMANU ZA BIOLOGIJU I EKOLOGIJU

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            U godini, kada Prirodno-matematički fakultet obeležava pola veka od osnivanja, još dva značajna jubileja se obeležavaju na Departmanu za biologiju i  ekologiju. Naime, ove godine se navršava dve decenije od formiranja studijskog programa EKOLOGIJE i 15 godina modula MOLEKULARNA BIOLOGIJA.

            Svečanost obeležavanja godišnjice Molekularne biologije je u petak, 25. januara 2019. godine, u 12 sati, u amfitetru zgrade Departmana za biologiju i ekologiju.
            U ponedeljak, 28. januara, takođe u podne, ali u zgradi rektorata Novosadskog Univerziteta, biće organizovana svečanost povodom 20. godina od formiranja studijskog programa Ekologije.
            Oba skupa pozdraviće eminentni gosti i prijatelji Departmana.
            Ovi događaji biće prilika za podsećanje na najbitnije tačke u razvoju Departmana, predstavljanje istraživačko-nastavnog potencijala katedri i laboratorija u okviru Departmana u kojima studenti, osim samog procesa studiranja, dobijaju šansu za razvoj istraživačkog duha i naučne misli.
            Gosti svečanosti će biti alumnisti - bivši studenti koji će pričati o svojim iskustvima i trenutnim poslovima. Članovi naučno-istraživačkog društva studenata će podeliti svoja zapažanja o uslovima studiranja i aktivnostima koje kroz praksu omogućuju sticanje različitih veština u oblasti molkeularne biologije i ekologije, a organizovana je i panel diskusija kroz čije sadržaje će se šira javnost informisati o novinama iz pomenutih sfera.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com