Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI PORODIČNA NEDELJA U MUJEN LUX-U OD 10. DO15. FEBRUARA

PORODIČNA NEDELJA U MUJEN LUX-U OD 10. DO15. FEBRUARA

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            MujEn Lux svojim gostima organizuje različite akcije u vreme značajnih datuma ili događaja na Kopaoniku.
            Tako će ova kompanija u periodu od 10. do 15. februara organizovati promotivnu porodičnu nedelju u okviru koje nudi, za kopaoničke prilike, vrlo povoljne aranžmane.

Cena konkretno ovog je 58 eura po osobi po danu, za koju se dodatno odobrava popust od 10 odsto za rezervacije do 1. februara. Da bi se ostvarila navedena cena, neophodno je da minimum dve osobe budu u apartmanu, za dvoje dece uzrasta do 15 godina starosti obezbeđena je gratis usluga, dok je za treće dete - doplata 30% od iznosa aranžmana. Dinamika plaćanja je 50% iznosa prilikom rezervacije (u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu  banke Intese na dan uplate), a ostatak iznosa potrebno je platiti 7 dana pred dolazak.
            Smeštaj je  u apartmanima superior kategorije po ceni standard apartmana do popune slobodnih mesta.
            Za doručak gostima se nudi ishrana u vidu korišćena švedskog stola. Omogućeno im je neograničeno korišćenje kompletnog spa centra u terminima od 12h-22h (zatvoreni bazen, infra crvena sauna, suva finska sauna, slana soba, tursko kupatilo, đakuzi kade, tepidarijumi), dok se na cenu masaže, fish spa i tretmane lica odobrava 10% popusta.
            Besplatan prevoz kombi vozilima od hotela do centra Kopaonika i nazad se za goste hotela organizuje u pet različitih termina u toku dana, dok je parking mesto za goste hotela takođe besplatno.
            Sve ostale informacije i rezervacije zainteresovani dobiti na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili na telefon + 064 8697 815. Link vodi direktno na sajt:https://mujenlux.com/offer/porodicna-nedelja-u-mujen-lux-u/.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com