Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE S.A. Ćosović: Takmičenje FIMEK NAGRAĐUJE ZNANJE da traje zauvek

S.A. Ćosović: Takmičenje FIMEK NAGRAĐUJE ZNANJE da traje zauvek

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 9
  • Sledeća

            Navršava se deset godina od kako smo pozvani na takmičenje FIMEK NAGRAĐUJE ZNANJE, na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu. To je takmičenje iz oblasti opšteg znanja i kulture, koje je namenjeno maturantima srednjih škola Vojvodine, i promoviše upravo ono što nam nedostaje - širinu u obrazovanju, druženje maturanata vojvođanskih srednjih škola na visokom nivou u kulturnoj i administrativnoj prestonici Vojvodine, Novom Sadu.

            U svojoj karijeri prosvetnog radnika, koja je dovoljno duga da dam ovakvu ocenu, nisam srela bolje organizovano takmičenje u svakom smislu. I u svom ličnom iskustvu kao i iskustvu kolega koji su učenike vodili na razna takmičenja. Organizacija, počev od prevoza koji organizuje fakultet,  preko korisnih informacija koje đaci dobijaju u vezi studiranja na FIMEK-u i Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe, raznih predavanja stručnjaka ovog fakulteta, same forme i sadržine takmičenja i bezbroj prelepih nagrada, koje se svake godine završava velikim finalom nakon kvalifikacija i polufinalnih takmičenja. Pobednici uvek dobijaju putovanje u neku od evropskih prestonica.
            Takmičenje je već postalo tradicionalno i želim da traje zauvek. Prolaziće generacije učenika, profesora, asistenata, ali takmičenje će ostati ne samo brend ovog fakulteta već i intelektualni vojvođanski brend. Sjajna marketinška služba fakulteta je uvek vrhunski obavljala svoj posao, kao i ostali zaposleni. Drago mi je da sam upoznala divne ljude i sa njima ostala u kontaktu, naučila neke vrhunske poslovne poteze.
            Inače, Južni Banat ima odličan pobednički skor za ovih deset godina i drago mi je zbog toga. Sa svojim ekipama sam do sada imala jedno pet polufinala i dva finala. Nismo pobeđivali, ali za mene je u mojoj godišnjoj agendi ovo takmičenje pod - OBAVEZNO-!!!        FIMEK je odnegovao vrhunske stručnjake te su oni sada na novim dužnostima. Žao mi je što ih neću više sretati tu, te koristim priliku da se zahvalim doskorašnjoj šefici marketinga, koja je taj posao fantastično obavljala, inteligentnoj i šarmantnoj Tamara Krstić, divnim devojkama Sandri Milošević i Tatjani Vučurević... Od tog društva "ostala" mi je samo Jovana Gardašević, i hvala joj na svakoj ukazanoj pažnji. Verujem da ćemo se još družiti. Ostalim devojkama puno sreće gde god da ste i čestitam na novim poslovnim i životnim događajima.
            Dekanu fakulteta ću uputiti jedno pismo zahvalnosti, sa nekim mojim zapažanjima za ovih deset godina. Možda će želeti da čuje nešto iz ugla mentora, koji učenika dovodi čitavu deceniju na takmičenje.
            Na fotografija sam sa mojim ekipama u poslednjih nekoliko godina! VREDELO JE! Hvala vam i sve najbolje u godinama koje dolaze!!!

S poštovanjem!
Vaša Slavica Anastasija Ćosović

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com