Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Comic night u bioskopima Cineplexx Promenada i Arena u četvrtak

Comic night u bioskopima Cineplexx Promenada i Arena u četvrtak

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Da li ste spremni na do sada neviđenu avanturu u istoriji Marvelovog univerzuma? Comic night događaj uz film „Kapetan Marvel“, zakazan je za četvrtak 7. mart u 20 časova uz poklone za sve posetioce!

            Američka glumica Bri Larson će biti prva žena u poslednjih deset godina koja će imati glavnu ulogu u filmu „Kapetan Marvel", pa će u potpunosti preuzeti vođenje Marvelovog filmskog univerzuma. Ljubitelji sveta stripa uživaće u ekranizaciji priče smeštene u 1990. godinu. Za sve posetioce, pripremili smo ekskluzivni poster na poklon, bedževe iz filma za najsrećnije, a striparnica Darkwood obezbedila je 30% popusta na sva Darkwood izdanja uz kupljenu kartu za film „Kapetan Marvel“. Najsrećnije zaljubljenike devete umetnosti ćemo obradovati i fantastičnim izdanjima stripova Marvelovih junaka.
            Priča prati Kerol Denvers na putu da postane jedan od najmoćnijih heroja u univerzumu. U trenutku kada rat između dve rase vanzemaljaca zahvati i Zemlju, Denvers i mala grupa njenih saveznika naći će se usred vrtloga sukoba. Glavne uloge tumače: Bri Larson, Samjuel L. Džekson, Ben Mendelson, Djimon Hounsou, Li Pejs, Lašana Linč, Gema Čan, Run Temte, Algenis Perez Soto, Makena Grejs, Anet Bening, Klark Greg i Džud Lo.
Trejler filma „Kapetan Marvel“ - https://youtu.be/sececK4zYWI
            Karte za Comic night su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada.
            Istovremeno, u četvrtak, 7. marta od 20 časova, film „Kapetan Marvel“ će biti prikazan i u Areni Cineplex. Za sve posetioce pripremili smo popuste za teretanu World Class i čuveni Room escape, dok će najsrećniji tokom izvlačenja biti u prilici da osvoje mesečne članarine za navedenu teretanu kao i besplatnu Room escape avanturu.

CINEPLEXX Panonija d.o.o.
Jelena Galetin – Žakić
Marketing and PR Manager, Novi Sad

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com