Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO SARA SRBIJU BRANI LEPOTOM I ZNANJEM

SARA SRBIJU BRANI LEPOTOM I ZNANJEM

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Sara Mitić (1995), aktuelna Miss turizma Srbije bila je gost Apart hotel MujEn Lux Kopaonik. Osim za kondicione pripreme za svetski izbor za miss turizma koji će se održati 13. aprila u Zagrebu, mlada Nišlijka je boravak u apart hotelu MujEn Lux iskoristila za snimanje zvaničnog spota neophodnog za njeno uspešno predstavljanje na takmičenju.

Slobodno vreme nakon snimanja i poslovnih obaveza, Sara je prilagodila potpunom uživanju u mnogobrojnim sadržajima koje ovaj hotelski kompleks nudi. Uz Dragana Ćoso i profesionalnog frizera Stojana Jejinu, društvo su joj pravile Sara Stojanović, Miss Srbije od pre dve godine, modna dizajnerka Tamara Ninković i Jasmina Stojković, direktorica marketinga hotela.
            Sara Mitić, koja se dan ranije vratila iz Niša sa još jednom desetkom u indeksu, nakon snimanja spota po Kopaoniku, rado se odazvala pozivu organizatora - Etno centra Gegula iz Kraljeva, da učestvuje na 6. JEEP Međunarodnoj naučnoj agrobiznis konferenciji - MAK 2019, koja se u vreme Sarinog borvka u MujEn Luxu odvijala u Kongresnom centru hotela Grand, pod sloganom Evropski put- put ka uspehu, i kao osoba koja se bavi naučnim radom govorila o nauci uopšte, njenom značaju i o tome da je onaj ko se bavi naukom, među kojima je i ona sama, na odličnom putu - ka uspehu. Poručila je mladim ljudima da ulažu u svoje obrazovanje jer će ih samo to dovesti do ostvarenja njihovih ciljeva.
Ona je ukratko predstavila i Kompaniju Miss Tourism World Serbia, čiji je vlasnik licence i direktor gospodan Dragan Ćoso, rekavši da ova organizacija već duži niz godina podržava plan i program konferencije zbog zajedničkih ciljeva u promociji naše zemlje, očuvanju kulture, tradicije i običaja našeg naroda. Kao ambasador turizma na izboru za Miss Tourism World 2019 u Zagrebu, naglasila je da će se truditi da dostojno predstavi lepo lice Srbije.
            Adut Sare Mitić na ovom takmičenju neće biti samo njena lepota već mnogo toga još, što se na ovakvim izborima sve više ceni, pre svega - pamet. Nakon što je u srednjoj školi bila đak generacije, Sara Mitić (24) je završila Pravni fakultet u Nišu za menje od 4 godine sa prosečnom ocenom 10, a potom upisala master studije. Najmlađi je asistent na Pravnom fakultetu u Nišu. Govori tečno pet stranih jezika - engleski, francuski, španski, italijanski i grčki. Bavila se odbojkom, a nakon povrede postala je odbojkaški sudija. Duže vreme bavila se modelingom. Zna da zapeva i zagra.
            Svesna je da je pred njom težak zadatak, jer je konkurencija izuzetna, ali veruje u sebe i trudiće se da predstavi i sebe, i agenciju koja ju je izabrala, i našu zemlju, na najbolji mogući način. Podršku u tome joj daje njen tim saradnika, ali i pozitivna energija kojom se puni gde god da se pojavi. Tako je bilo i na nedavno završenom 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, gde se pojavila na veliko zadovoljstvo brojnih izlagača i posetilaca. Tom trendu pridružuje se i portal TopSrbija.com, sa uverenjm da će Sara Mitić ostvariti svoj cilj i na ovom izboru i da će nakon Beograđanki Sare Stojanović (treća pratilja Miss Torism World pretprošle godine) i Sare Miletić (druga pratilja prošle godine), u Srbiju doneti ovu laskavu titulu, za koju kaže da je Srbija zaslužuje, jer  je zemlja dobrih, lepih i pametnih ljudi i isto tako lepe prirode, pa joj je velika želja da upravo ona dovede svet kod nas sledeće godine na izbor za Miss Tourism World 2020.
FOTO: Dragan Ćoso

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com