Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE PKV poziva na Poslovni forum sa privrednom delegacijom regiona Nižnji Novgorod, Ruska Federacija

PKV poziva na Poslovni forum sa privrednom delegacijom regiona Nižnji Novgorod, Ruska Federacija

  • PDF

            Privredna komora Vojvodine u saradnji sa Trgovinskim predstavništvom Ruske Federacije u Republici Srbiji i regionom Nižnji Novgorod organizuju posetu privredne delegacije ovog regiona u Privrednoj komori Vojvodine. Poslovni forum, prezentacije proizvodnih kapaciteta i poslovnih inicijativa i susreti privrednika dve regije biće održani u ponedeljak, 13. maja 2019. godine sa početkom u 11.00 časova u Privrednoj komori Vojvodine - Master centar Novosadskog sajma, Hajduk Veljkova 11, III sprat, sala pri kabinetu predsednika, broj 19.

            Ruska Federacija jedno je od prioritetnih tržišta Republike Srbije, značajan investicioni, ekonomski i treći spoljnotrgovinski partner Srbije. Stoga PKV poziva zainteresovane da učestvuju u radu Poslovnog foruma i daju doprinos unapređenju poslovnog dijaloga privrednika dve zemlje.
            Spisak i kratak profil kompanija iz Ruske Federacije, učesnika Poslovnog foruma možete pogledati na sajtu Privredne komore Vojvodine (https://www.pkv.rs/pkv/2019/20190422%20KOMPANIJE-13.%20maj.pdf).
            Pozivaju se privrednici da učestvuju u bilateralnim susretima, a prisustvo i odabir kompanije iz Ruske Federacije za bilateralni susret potrebno je dostaviti na mejl adresu Udruženja usluga Privredne komore Vojvodine: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .
            Svi zainteresovani privrednici, dodatne informacije mogu dobiti od Aleksandre Pribić, samostalnog stručnog saradnika u Udruženju usluga Privredne komore Vojvodine pozivom na broj telefona: 021 480 3725.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com