Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA En Hatavej i Rebel Vilson 16. maja na velikom platnu bioskopa Cineplexx Promenada

En Hatavej i Rebel Vilson 16. maja na velikom platnu bioskopa Cineplexx Promenada

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Urnebesna komedija sa En Hatavej i Rebel Vilson očekuje vas ovog četvrtka, 16. maja u 20 časova u bioskopu Cineplexx Promenada. Koktel dobrodošlice i pokloni partnera događaja vas čekaju na još jednom druženju posvećenom damama. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

            Rimejk komedije iz 1988. godine ,,Prljavi, pokvareni prevaranti” stiže na platno bioskopa Cineplexx u okviru Ladies night događaja. Dođite ranije jer vas očekuje koktel dobrodošlice pre filma i slasni ZLATIBORAC zalogaji, koji će zagrejati atmosferu za ono što tek sledi, sjajnu komediju sa En Hatavej i Rebel Vilson.
            Da u proleće zasijate u punom sjaju, pobrinuće se pokloni naših dragih partnera, KATRIN kojI će obradovati najsrećnije dame vaučerima za kupovinu u njihovim radnjama, kao i kozmetička kuća AFRODITA preparatima za savršenu negu, a svaka dama dobiće novo izdanje magazina STORY ili GLORIA.
            U ovom filmu gledaćemo dve prefrigane prevarantkinje koje se nadmeću ne bi li se rešilo koja od njih ostaje u gradu, a koja je gubitnik i odlazi ,,sa tržišta”. Jedna je u nižoj ligi, dok je druga profilisana za visoku klasu. Njih dve se udružuju kako bi sredile prljavog, pokvarenog muškarca koji ih je nasamario. Karte su u prodaji!
            Prepustite se sjajnoj komediji uz sjajn poklone i specijalan program koji će ovaj Ladies night učiniti nezaboravnim.
            Trejler filma ,,Prevaranti“: https://youtu.be/W1SIzw4emDw

CINEPLEXX Panonija d.o.o.
Jelena Galetin – Žakić
Marketing and PR Manager, Novi Sad

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com