Sat02292020

Poslednja izmena:10:06:32 AM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO Petrolend u Bačkom Petrovcu - nezaboravna vodena zabava

Petrolend u Bačkom Petrovcu - nezaboravna vodena zabava

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Fantastično, dolazimo opet, nezaboravno, odličan provod - ovo su na društvenim mrežama najčešće reči pohvale posetilaca upućene akvaparku Petrolend, u blizini Bačkog Petrovca, svega 20 km od Novog Sada. U čemu je tajna Petrolenda?

            Petrolend je najveća, do sada izgrađena, turističko-zabavna atrakcija u Srbiji. Ujedno, ovo je i najmoderniji akvapark u širem okruženju. Prvi dokaz za iznetu tvrdnju lako ćete pronaći u analizi registarskih tablica parkiranih automobila na ulazu u ovaj turistički kompleks. Ovde  su  prisutni posetioci iz raznih i najudaljenijih krajeva Srbije i zemalja u okruženju. Jednostavno i istinito, kao turistički centar  Petroland je za svega tri godine postao omiljeni lokalitet mnogima koji su ga videli i u njemu uživali.
            Petrolend je carstvo vode, oaza osveženja i rekreacije u vrelim letnjim danima. Usaglašen je sa potrebama svih generacija i idealan za porodične vikende. Čak osam tobogana neobičnih imena - Black Hole, Twister, Crazy Corn, King Slide, Tiger, Zebra, Rainbow, Kamikaze, namenjeno je nezaboravnim  izazovima. Ovde  je šest bazena,  među  kojima  su  i  oni  sa  talasima, vodenim masažama, osećajem rečnog raftinga i bazen posebno namenjen samo deci. Za sve koji traže više, tu je i adrenalin park Zemlja čuda. Četrdeset prepreka na tri nivoa pomoći će vam da ostanete u dobroj fizičkoj kondiciji i savladate eventualne strahove.
            Oni naklonjeni više tradicionalnom sportu pronaći će nešto za sebe na nekom od drugih terena - za fudbal i košarku na veštačkoj travi, fudbal i odbojku na pesku, travnatim terenima za sport i teretani na otvorenom.
            Nakon brojnih aktivnosti na vodi, odmor je moguće potražiti na  plažama sa ležaljkama ili na travnatim površinama. Više od deset kafića, restorana, barova i štandova sa hranom i pićem, nude najraznovrsnije proizvode. Najzad, kao i u svakom drugom turističkom centru i ovde u nekoj od prodavnica možete kupiti suvenire, opremu i rekvizite za plažu.
U toku sezone Petrolend je mesto održavanja brojnih sportskih i kulturnih dešavanja. Do sada su organizovana takmičenja u fudbalu, dečije igre bez granica, koncerti, žurke, izbori za mis. Svaka atrakcija i aktivnost, ovde vas mami i ne treba je propustiti. Konačno, nadamo se da ćete i vi poneti impresije koje su ostavili posetioci pomenuti na početku ovog teksta.
            Nezaboravnu vodenu zabavu, u kombinaciji sa wellness aranžmanima, obezbeđuju još dva turistička centra Vojvodine. Prvi je turistički kompleks Horizont u Surduku, sa nekoliko bazena i wellnessom. Takođe, Sportski centar Relax u Kovačici svojim posetiocima garantuje poseban doživljaj koji ujedinjuje rekreaciju i relaksaciju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar