Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Action night uz film Paklene ulice: Hobs i Šo i poklone za posetioce u bioskopu Cineplexx Promenada

Action night uz film Paklene ulice: Hobs i Šo i poklone za posetioce u bioskopu Cineplexx Promenada

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Nakon osam filmova, franšiza ,,Paklene ulice“ sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa. ,,Hobs i Šo“ na prvom Action night događaju u bioskopu Cineplexx Promenada u četvrtak, 1. avgusta u 20 časova. Karte su u prodaji.

            Rivalitet između dva udružena zakleta neprijatelja, scene borbe i brza vožnja motora, garantuju dobar provod ove tropske letnje noći. Svaki posetilac dobiće magazin Auto Bild, a najsrećnij uživaće u Under Armour poklonima i Rider japankama koje će moći da osvoje.
Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs, odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo, bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu ,,Paklene ulice 7”, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.
            Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.
            Sjajnu glumačku ekiu, pored Dvejna Džonsona i Džejsona Stetama čine Idris Elba, dobitnica nagrade Oskar Helen Mirer i Vanesa Kirbi. Režiju potpisuje neponovljivi Dejvid Lič.
            Rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe, ovaj film ostavlja bez daha.
Trejler filma: https://youtu.be/149PvBxUPMg
Vidimo se na prvom Action night događaju uz pravu akciju na velikom platnu.

.Jelena Galetin – Žakić
CINEPLEXX Panonija d.o.o

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com