Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO Jubilarnih deset godina NSPROMOTEAM-a

Jubilarnih deset godina NSPROMOTEAM-a

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Svečanost povodom jubileja, X godina rada NSPROMOTEAM-a održana je u ponedeljak, 25. novembra 2019. godine, u Clubu Reset, nadomak Novog Sada. Brojne zvanice, partneri, saradnici, prijatelji, uveličali su ovo slavlje dajući na taj način legitimitet i potvrdu rada dosadašnjoj i svakoj budućoj saradnji.

            Domaćica skupa i prvi čovek NSPROMOTEAM-a, gospođa Svetlana Gašević, pozdravljajući prisutne istakla je da su ostvarivanje kvalitetne saradnje i međusobnog odnosa razlozi koji pokreću i pozivaju na nove akcije.
            Fragmentarno se osvrnula na 10 godina rada Agencije i kako je sve počelo 2009., od ne tako skromne ideje (jer skromnost u poslu nije vrlina), formiranja najpoznatije agencije u oblasti organizacije i promocije, ali ne i bez utemeljenja. Ovaj ambiciozan cilj i nije bio nerealno postavljen s obzriom na 1.000 promocija u kojima je lično učestvovala, promotivnog delovanja u nekoliko manjih preduzeća, ali i velikim kompanijama, koje su preporučile gospođu Svetlanu Gašević da sublimira svoj dotadašnji rad i realizuje ga kroz NSPROMOTEAM.
            Od svog početka do danas, NSPROMOTEAM je prešao dug put poštujući profesionalnost u poslu, koja se ne ogleda u tome što dobro radi, jer se to podrazumeva, već što probleme rešava brzo, efikasno i u hodu, da niko ne primeti da problema ima.
            Gotovo 80% aktivnosti agencije odnosi se na organizaciju događaja (kompanijskih događaja, konferencija, Team building-a, Family day, dečjih i programa u tržnim centrima, muzičko-scenskih programa), internet marketing, digital i print dizajn, sajamske postavke, promocije, muzičku i video produkciju, tehničku podršku i opremu, brendiranje, štampu velikih formata i kao poslednja je kampanja za podizanje motivacije zaposlenih - skup kreativnih aktivnih i pasivnih aktivacija sa idejom podizanja svesti na inovativan način, odnosno osvešćivanje zaposlenih u domenu kompanijskih i životnih vrednosti, da „zaposleni u tim kompanijama postanu bolji, prvo za sebe, potom za svoje okruženje i svoju firmu za koju rade.
            NSPROMOTEAM čine nekoliko potpuno različitih kreativaca, ujedno komplementarnih i konzistentnih koji daju rezultate. Dragan Bojanić izvršni direktor, zadužen je za vizualizacije svih projekata i idejna rešenja; Milena Vilotijević, specijalista je za internet marketing, promocije i događaje; Milica Petrović, zadužena je za organizaciju promocija i način funkcionisanja agencije; Kristina Nosović, je stručnjak za dizajn, video produkciju, kampanje; Miloš Kljajić, specijalista je za dizajn i visoko kvalitetnu video produkciju; a Branko Paskaljev je marketing savetnik. Na čelu ovog tima „nalazi se energija koja pokreće, direktorica agencije Svetlana Ceca Gašević“ koja je prisutnima predstavila svoje saradnike, predstavila delatnost agencije i uverila prisutne da je NSPROMOTEAM tim koji zavređuje njihovo poverenje. 

Više fotografija možete da pogledate na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/topserbia/media_set?set=a.3064260146920791&type=3&comment_id=3064445263568946&notif_id=1574806620451218&notif_t=photo_album_comment

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com