Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO Uz plastenik SAVACOOP donirao i dodatnu opremu, rasad i stručne savete

Uz plastenik SAVACOOP donirao i dodatnu opremu, rasad i stručne savete

  • PDF

            „SAVACOOP" d.o.o. kompanija iz Novog Sada, uključila se u projekat „Jaka žena - snažno selo“ dodelom plastenika sa svom potrebnom opremom i rasadom, Klubu žena Belo Blato.

            „SAVACOOP" d.o.o. jedna je od vodećih kompanija u Srbiji za uvoz i distribuciju sredstava za zaštitu bilja, semenske robe, stočne hrane, đubriva, folija za plastenike, opreme za navodnjavanje, opreme za poljoprivredu, alata i tehničke robe, htz opreme, garden i dopunskog hobi programa, kao i programa za domaćinstva. Osnovana 1993., u Novom Sadu, i sa preko 200 zaposlenih, različitih specijalnosti (agronomi, doktori veterine, ekonomisti, ratari, povrtari, voćari i inžinjeri poljoprivrede), neguje stabilne partnerske odnose sa više od 500 dobavljača i 3.500 kupaca.
            Prilikom primopredaje, gospođa Jelena Kantar, marketing menadžer „SAVACOOP" d.o.o., rekla je da je ovo kompanija sa društvenom orgovornošću i da nije prvi put akter u ovakvim, odnosno sličnim akcijama. O projektu „Jaka žena - snažno selo“ i potrebama Kluba žena Belo Blato saznali su preko direktnog kontakta, ali su se ovim vrednim i odlučnim ženama upoznali na Donatorskom fruštuku, što ih je i odlučilo na ovaj korak.
            - Oduševio nas je entzijazam i želja tih divnih i nasmejanih žena da uzmu stvar u svoje ruke i budu samostalne. Njihovo zadovoljstvo kada su preuzele plastenik u nameri da ga upotrebe za gajenje cveća i jagoda, podstaklo nas je da im pomognemo stručnim savetima i sugestijama o mogućnosti njegovog korišćenja tokom cele godine, kako bi njihova ideja dobila što širi oblik. Drago nam je što su nas pažljivo saslušale i bile spremne da prihvate naše preporuke - rekla je gospođa Kantar, dodavši da je ovaj čin samo početak jedne dugoročne saradnje, i da će ih u narednom periodu obilaziti sa svojim zaštitarima, kako bi im pomogli da čitav proizvodni proces teče što bolje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com