Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Počelo postavljanje turističke signalizacije u Temerinu

Počelo postavljanje turističke signalizacije u Temerinu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Prvi znaci turističke saobraćajne signalizacije u opštini Temerin postavljeni su proteklog vikenda.

            Planirano je da se u ovoj fazi obeleže objekti Etno-park „Brvnara“, stadion „Livadice“ i ribnjak „Jezero“ u Bačkom Jarku, stadion „Sloga“ i crkva „Svetog Georgija“ u Starom Đurđevu, zavičajna kuća „Tajhaz“, restoran sa prenoćištem „Tri šešira“, „Bucin salaš“, „Moja čarda“, Mini zoo vrt, Bio salaš „Idei“ u Temerinu, kao i restoran sa prenoćištem „Jelen“ u Sirigu. Deo tabli je postavljen, a čim vreme dozvoli, biće postavljen i ostatak tabli koji je trenutno bilo moguće uraditi.
            Ovu fazu postavljanja realizuje Turistička organizacija opštine Temerin iz sopstvenih sredstava u iznosu od 340.000 dinara. Sigurni smo da će table doprineti boljoj vidljivosti i prepoznatljivosti objekata i institucija i da će na dobro koristiti turističkoj privredi u našoj opštini.
            Nadamo se da ćemo u toku godine dobiti podršku, kako od resornog ministarstva, tako i od lokalne samouprave, da adekvatno obeležimo i ostale objekte od značaja za turističku privredu i kulturu, a koje predviđa projekat, i da time velik posao obeležavanja značajnih lokaliteta i institucija privedemo kraju.

Turistička organizacija opštine Temerin

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com