Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE TONS na sajmu u Beogradu predstavlja turističku i kulturnu ponudu Novog Sada

TONS na sajmu u Beogradu predstavlja turističku i kulturnu ponudu Novog Sada

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Tekuća 2020. godina za TONS predstavlja značajnu godinu promocije Evropske kulturne prestonice 2021. godine, ali i obeležavanje 20 godina od prvog EXIT festivala.
Na 42. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava od 20-23.02.2020., Turistička organizacija Grada Novog Sada će u hali 4 Beogradskog sajma predstaviti turističku i kulturnu ponudu Novog Sada i okoline.

            Tokom trajanja sajma planirani su brojni poslovni susreti sa turoperatorima i medijima, a akcenat ovogodišnje promocije stavljen je na jubilarni 20. EXIT, kao i na titulu koju će Novi Sad poneti sledeće godine kao Evropska prestonica kulture, uz podsećanje da je prošle godine bio i Omladinska prestonica Evrope.
            Na štandu Turističke organizacije Grada Novog Sada u hali IV Beogradskog sajma domaćoj publici će se predstaviti „Fondacija 2021’’, a predstavnici grada Nižnji Novgorod, grada pobratima Novog Sada, predstaviće turističku ponudu ove regije.
            Tokom četiri dana trajanja Sajma turizma biće predstavljeni i prapraćeni zanimljivi programi i promocije drugih turističkih subjekata, pa iz TONS-a pozivaju sve zainteresovane da  posete njihov štand i upoznaju se sa brojnim novinama u turističkoj ponudi Novog Sada i okoline.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com