Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Cineplexx Dan zaljubljenih

Cineplexx Dan zaljubljenih

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            Uz pregršt sjajnih filmova za zaljubljene i premijeru filma „Led 2”, bioskop Arena Cineplex i Cineplex Promenada pružiće posetiocima pravi doživljaj u petak, 14. februara 2020. godine

            Romantično veče, specijalna foto kabina za Dan zaljubljenih, pokloni i piće dobrodošlice ulepšaće veče svakom paru. Petak, 14. februara od 19h do 22h zaljubljeni će imati priliku da se fotografišu u foto kabini sa brojnim zanimljivim rekvizitima  u holu bioskopa i svoje poklon fotografije dobiju odmah. Sve posetioce Arene Cineplex od 20h do 20:30h očekuje i koktel dobrodošlice, a zanimljive poklone pripremili su Foto studio Pixels, Genesis beauty center, restoran Sokače i Pupin pub.
            Ne propustite priliku za potpuno uživanje u sjajnim filmovima, dobroj muzici i zabavnom fotografisanju  koji će ovaj Dan zaljubljenih učiniti posebno zabavnim.
            Nekoliko reči i o filmu „Led 2“. Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ledene bajke - Nađa, prvakinja u umetnčkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša - žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote...
            Trejler filma „Led 2“ - https://www.youtube.com/watch?v=3T8xEldFFL8
            Karte za film „Led 2“ i Dan zaljubljenih su u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex.
            Dan zaljubljenih je uvek romantičan, ali ovaj Cineplexx Dan zaljubljenih će se izdvojiti od ostalih. Uz premijeru najromantičnijeg filma godine (petak, 14. februar od 20 časova), posetioci Cineplexx Promenade prepustiće se svetu ljubavi, čemu će svakako doprineti zabava u holu bioskopa i brojni pokloni koje su spremili Cineplexx partneri.
            Sve posetioce od 19 do 22 časa očekuje foto kabina u holu bioskopa, kada će moći da se fotografišu i ponesu sa sobom fotografiju kao uspomenu na Dan zaljubljenih.
Pred  početak filma, od 20 časova, vinarija „Aleksić“ zagolicaće vam čula svojim kvalitetnim vinima.
Kozmetika „Afrodita“ obradovaće 5 dama poklon paketom svoje sjajne kozmetike, kako bi naše dame uvek sijale kao da su zaljubljene.
„Vulkan“ izdavaštvo darovaće 3 predivne ljubavne priče posetiocima Cineplexx bioskopa, da i posle filma ostanu u romantičnom raspoloženju.
Dok budu gledali film, naši posetioci će moći da uživaju i uz Chipsy koji će polovinu naših gostiju častiti omiljenim grickalicama.
Svaka dama želi da na ovaj dan izgleda što lepše, a uz MAC šminku to će biti veoma lako jer će poklon paket najboljih proizvoda za usne obradovati nekoga u bioskopu Cineplexx Promenada.
            Karte za film „Led 2“ i Cineplexx Dan zaljubljenih su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada.

Jelena Galetin - Žakić, PR
Arena Cineplex

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com