Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Loznica predstavila turističku ponudu u Sofiji, sledi Beograd

Loznica predstavila turističku ponudu u Sofiji, sledi Beograd

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Turistička organizacija grada Loznice nastupala je kao izlagač na ovogodišnjem
Međunarodnom sajmu turizma Holiday&Spa Expo 2020, u Sofiji, Bugarska, od 13.do 15. februara u Inter Expo Center. Štand Turističke organizacije grada Loznice je bio na prostoru Turističke organizacije Srbije, gde su zajedno sa drugim turističkim organizacijama i privrednicima predstavili svoju zemlju na najbolji mogući način.

            Loznica se prvi put predstavila na ovom sajmu i za ovaj deo evropskog tržišta.
Nastup je bio veoma zapažen i uspešan tako da se očekuje i veći broj turista iz Bugarske i okolnih zemalja. Velika čast je bila da gost na štandu TOG Loznica bio ambasador Republike Srbije u Bugarskoj, Njegova ekselencija dr Željko Jović, koji je istog dana u zgradi ambasade organizovao prijem i proslavu povodom Dana držsvnosti Republike Srbije, na kom je prisustvovala i delegacija Turističke organizacije grada Loznice.
            - Obavili smo veliki broj poslovnih razgovora i uspostavili nove kontakte, od kojih
posebno naglašavamo kontakt sa najvećim turoperaterom u Bugarskoj i šire, Bohemija travel agency i vlasnikom iste, gospodinom Bayko Baykovim. Na velikom skupu na kom je prisustvovalo oko 150 turističkih agencija i predstavnika medija, a koji je organizovao gospodin Baykov, imali smo priliku da ih sve pozdravimo ispred Grada Loznice i pozovemo na saradnju - - izjavila je direktorica TOG Loznica, Snežana Perić.
            Turistička organizacija grada Loznice učestvuje na 42.Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 20-23.2.2020.godine u hali 4, na prostoru regije Podrinje i ovom prilikom poziva sve zainteresovane da ih posete i da sa uživanjem isprate programe koje su pripremili.
            Prvog dana sajma, u četvrtak, 20. Februara, biće promovisan festivala „LilaLo", uz nastup kvarteta „Uvertira" i teatra MIMART.
            U petak, 21.2. predstaviće se orkestar „Vožd".
            Izvlačenje vrednih nagrada svakog dana u 16 časova na štandu TOG Loznica.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com