Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Subotica i Palić zajedno na Sajmu turizma u Beogradu

Subotica i Palić zajedno na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Turistička organizacija grada Subotice i „Park Palić“ d.o.o. pojaviće se i ove godine na istom mestu u hali 4 Beogradskog sajma na 42. Međunarodnom sajmu turizma. Najavljeni program obećava zanimljivu i primamljivu ponudu ovoga kraja uz brojne manifestacije i pogodnosti za boravak u nekom od brojnih hotela ili apartmana, uživanje u gastronomskoj i vinskoj ponudi brojnih pružalaca usluga po kome je subotičko-palićka regija poznata. Uostalom, najbolje procenite sami.

            Prvog dana sajma 20.02.2020. od 12 do 18h na programu su promocije: Vinskog maratona uz degustaciju vina, Festivala mlade rakije i gostione „Gat“ uz degustaciju, Hotela Prezident (promocija i kviz), i za kraj Summer3p Festivala.
            Drugog dana od 11 do 18h biće održano čak pet promocija: hotela „Elitte Palić“ uz degustaciju hrane, tradicionalne manifestacije Dužijanca, Hotela „Prezident“, Zološkog vrta Palić i kao poslastica dana - Promocija vinarija uz degustaciju vina (16 do 18h).
            Treći dan Sajma turizma u Beogradu kreće sa prezentacijom povodom realizacije projekta „Zaštita biodiverziteta i voda jezera Palić i Ludaš“ i promocijom restorana „Dvor'' uz degustaciju hrane (od 10h), potom Hotela „Prezident“, od 13-15h Vinarije Zvonko Bogdan uz tamburaški orkestar i degustaciju vina a od 15-17h je  promocija Subotičkog polumaratona i Sportske laboratorije za merenje fizičke spremnosti.
            Četvrtog dana program kreće od 11h jednočasovnom promocijom i kvizom Hotela „Prezident“, a tačno u podne je izvlačenje dobitnika nagrada (sva četiri dana Turistička organizacija grada Subotice i „Park Palić“ d.o.o. organizuju nagradnu igru u vidu popunjavanja vaučera).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com