Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM MERKUR - VAŠA TOP DESTINACIJA 2020

MERKUR - VAŠA TOP DESTINACIJA 2020

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Zdravstveni i spa centar „Merkur” Vrnjačka Banja tradicionalno nastupa na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, gde se predstavljaju  najnoviji programi ustanove uz prigodan prateći program. Tako je bilo i na ovogodišnjoj najvećoj manifestaciji ove vrste održanoj pod kupolama Beogradskog sajma od 20.-23. februara.

            Pod sloganom „Vaša top destinacija 2020.” Merkur je na Sajmu predstavio svoju ponudu za 2020. godinu uz potpuno novi sajamski vizuelni identitet. Štand Merkura u hali 4 ove godine imao je nov dizajn uz koncept koji prati stratešku orijentaciju razvoja i unapređenja usluge.
            Multimedijalna prezentacija na štandu omogućila je svim posetiocima da se kroz  atraktivnu prezentaciji kolaža Merkurovih usluga, upoznaju sa najnovijom ponudom.  Štand Merkura je posetio veliki broj medija, poslovnih saradnika i prijatelja.
            Na Sajmu su prezentovani PANSIONI za period od 01. aprila do 31. decembra koji pružaju mogućnost svima koji budu želeli da se tokom ove godine odmore ili provere zdravlje u Vrnjačkoj Banji, da to učine u Merkuru.
            Tretmani mineralnim vodama oduvek su bili osnov banjskog boravka, a tako je i danas kada Vrnjačka Banja postaje moderna turistička destinacija. Kontrola i unapređenje zdravlja postaju jedan od glavnih ciljeva i motiva za putovanje, a Merkur omogućava da se oni ostvare uz boravak u prelepom banjskom ambijentu.

PRESS tim
Specijalna bolnica MERKUR

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com