Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE TURISTIČKA ORGANIZACIJA BAČA ZADOVOLJNA NASTUPOM NA SАЈМU TURIZМA U BEOGRADU

TURISTIČKA ORGANIZACIJA BAČA ZADOVOLJNA NASTUPOM NA SАЈМU TURIZМA U BEOGRADU

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            Turistička organizacija opštine Ваč је u peгiodu od 20.02. do 23.02.2020. učestvovala na 42. Međunarodnom sajmu tшizma u Beogradu, koji se ove godine odтžavao pod sloganom  „Put  pod noge".

 

            Na zajedičkom štandu sa Turističkom organizacijom opštine Bački Petrovac,  predstavnici ТОО Ваč su posetiocima predstavili posebne specijalizovane programe agencijama koje se bave turizmom u Srbiji, ali najavili manifestacije tokom 2020. godine kao i ribolovačke oaze u srcu bačke ravnice.
            Vođeni krilaticom „Srednji vek је kolevka moderne SrЬije", Turistička organizacija opštine Ваč је dogovorila dalji nastavak  saradnje sa Nenadom  Blagojevićem, autorom serijala „Priče  sa dušom“, ali i ipredstavnicima udurženja „Srbija za шlade", koji ćе ove nedelje u Baču realizovati radionice za mlade u okviгu projekta „Mladi u turističkoj industriji".
            Takode, drugog  dana sajma štand је obišao i predsednik  opštine Ваč, Borislav  Antonić, koji је dajući  izjave za medije naglasio znаčај realizacije projekta prenamene stare škole u Bačkon Novom Selu, dvorca „Fric Hristić'',  u Informativni  centar, te dodao da ćе to značajno doprineti bogatijoj i sadržajnijoj ponudi ovoga kraja.
            Kako ćе naredne 2021. godine Novi Sad biti domaćiп konvencije Svetskog udruženja turističkih vodiča, sa predstavnicima ТОО Ваč su trećeg dana sajma razgovarali Miloš Ćuruvija i dr Ivana Ćuuvija, pгedsednica Nacionalne asocijacije tuтističkih vodiča Srbije. Dogovoreno је da Ваč bude jedna od lokacija na kojoj ćе se realizovati određene studijske posete za vreme trajanja kovencije.
            Turistička organizacija opštine Ваč је zadovoljna svojim učešćem na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, prezentacijom potencijala koje ima, dogovorenim novim projektima i saradnjom sa predstavnicima stručne javnosti, turoperatorima, ali i medijima.

Marina Balaban,
direktorica TOO Bač

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com