Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Glumci filma Hotel Beograd pred publikom Cineplexx Promenade

Glumci filma Hotel Beograd pred publikom Cineplexx Promenade

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Specijalna projekcija najnovijeg filma Miloša Bikovića ,,Hotel Beograd” biće održana u bioskopu Cineplexx Promenada u sredu, 11. marta, sa početkom u 20:30 časova, nakon koje će se gostima bioskopa pokloniti glavni akteri ove komedije. Zbog velikog interesovanja, u prodaju su puštene i ulaznice za projekciju u 20:45h nakon koje će posetioci imati priliku da se na kratko druže sa glumcima, fotografišu i uzmu autograme. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa.

            Romantična bajka koja će vas nasmejati do suza i odvesti na neku drugu planetu, kao i nezaboravno druženje sa omiljenim glumcima zakazano je za sredu 11. mart, u bioskopu Cineplexx Promenada.
            Pavle je bogati naslednik i vlasnik prestižnog hotela ,,Beograd”, poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće.
            U glavnim ulogama našli su se  Miloš Biković, Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Teodosić, Srđan Žika Todorović i Aleksandra Kuzenkina.
            Film je na neki način nastavak čuvene ruske serije ,,Hotel Eleon” koja su sa velikom pažnjom pratili gledaoci u našoj zemlji i koja je pridobila naklonost brojne publike i pozitivne kritike.
            Ulaznice za obe specijalne projekcije filma ,,Hotel Beograd” u prodaji su na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada i online za članove lojalti kluba.
            Trejler filma ,,Hotel Beograd” -   https://www.youtube.com/watch?v=CNNOLoUvX8g.

Jelena Galetin – Žakić
Regional Marketing Mana
CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com