Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Više od 500 takmičara plesalo u Novom Bečeju

Više od 500 takmičara plesalo u Novom Bečeju

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Proteklog vikenda, u hali Sportsko rekreativnog centra „Jedinstvo“ u Novom Bečeju, petu godinu za redom održan je Festival igre, na kom je učešće uzelo više od 500 takmičara različitog uzrasta, potvrdila je organizatorka Jasmina Poštin.

            Ona je dodala da su na takmičenju učestvovali klubovi iz Beograda, Subotice, Zrenjanina, Novog Sada, Sombora, Novog Bečeja i više drugih gradova iz Srbije.
            Ovom prilikom dodeljene su brojne nagrade u vidu besplatnih kotizacija za takmičenja koja ih u Srbiji, ali i inostranstvu, očekuju u tekućoj 2020. godini. Gospođa Poštin je najavila učešće na takmičenjima širom Srbije - Kopaoniku, Zrenjaninu,.. ali i u inostranstvu, u Beču, Pragu, Budimpešti, Istanbulu ...
            Među nagrađenima u starijem uzrastu našle su se članice „City dance“ studija u Novom Bečeju koje su osvojile prvo mesto i besplatno učešće na takmičenju u glavnom gradu Austrije. Prvu nagradu osvojile su i najmlađe članice „City dance“ studija, uzrasta od 4 do 6 godina.
            Ova priznanja nisu iznenađenje jer je novobečejski „City dance“ studio, iako postoji tek pet godina, i bavi se džez dencom, šou dencom i modernim baletom, jedan je od najuspešnijih klubova ne samo u Srbiji, poznat i po osvajanju brojnih priznanja na takmičenjima van naše zemlje, pa čak i medalja svih boja i onom najsjajnijom na Svetskom prvenstvu. I ne samo da osvajaju priznanja i publiku, već i srca onih za koje nastupaju u različitim humanitarnim akcijama.
            Novobečejska publika koja je u velikom broju pratila takmičenje u SRC „Jedinstvo“ imala je priliku da uživa u raznovrsnim stilovima plesa koji su izvodili mališani od tri godine, pa sve do 20-ak.

Sanja Milenković,
TV Novi Bečej

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com