Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Zlatibor sa novim atrakcijama na Sajmu turizma u Beogradu

Zlatibor sa novim atrakcijama na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 6
  • Sledeća

            Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na 42. međunarodnom sajmu turizma koji je održan u Beogradu od 20. do 23. februara 2020. godine. Kao i prethodnih godina, Zlatibor svoju turističku ponudu predstavlja u okviru štanda TO regije Zapadna Srbija, u hali 4 Beogradskog sajma.

            Najveći Sajam turizma u regionu okupio je veliki broj turističkih radnika iz celog sveta, kao i veliki broj posetilaca. Beogradski sajam je uvek prilika da se potencijalni turisti upoznaju sa ponudom i sadržajima najposećenije srpske planine, informišu o cenama za predstojeće leto i svim aktivnostima koje će im biti na raspolaganju tokom boravka na Zlatiboru.
            Najveća atrakcija na štandu Zlatibora ove godine je kabina Gold gondole i virtuelna vožnja gondolom kojom se najavljuje završetak ovog kapitalnog projekta. Prva dva dana sajma veliki broj posetilaca bio je zainteresovan za ponudu Zlatibora, a posebnu pažnju privukao je virtuelni kutak gde su posetioci mogli da uživaju u pejzažima Zlatibora, da provire u spa centre zlatiborskih hotela, virtuelno obiđu Stopića pećinu.
            Za ponudu Zlatibora bio je zainteresovan veliki broj agencija i turoperatora, kao i predstavnici medija. 
            U okviru štanda Zlatibora održana je promocija novog tematskog parka „El Paso City“ koji se za posetioce otvara 15. aprila, a nalazi se na Vodicama, 14 km udaljenosti od centra Zlatibora.
            Na Sajmu turizma učestvovao je veliki broj hotela sa Zlatibora koji su pripremili sajamske popuste i posebne pogodnosti za rane rezervacije, a svoju ponudu predstavili su i Dino park i muzej „Staro selo“ Sirogojno.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com