Sun01212018

Poslednja izmena:10:16:01 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

Uspešna radna godina Turističke organizacije Grada Novog Sada

  • PDF

Sa jedne od konferencija za medije u TONS-uTuristička organizacija Grada Novog Sada pred kraj poslovne godine sumira utiske i može da se pohvali postignutim rezultatima. Završena je treća faza projekta turističke signalizacije koja je podrazumevala obeležavanje hotela u gradu. Na 82 lokacije postavljeno je 120 tabli koje obeležavaju 23 hotela. Pored toga izrađene su i mape grada, kao i dvostrani i trostrani city light panoi u prethodne dve godine. Time je Novi Sad dobio modernu turističku signalizaciju koju imaju i svi veći turistički centri.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Zima nije izgovor da se ne poseti neka od brojnih turističkih destinacija u Vojvodini

  • PDF

Dr Nataša Pavlović na KZN na čenejskom Salašu 137Lepo je putovati u svim godišnjim dobima po vojvođanskoj ravnici, pa i zima i te kako zna da bude provokativna i privlačna - tvrdi direktorica Turističke ogranizacije Vojvodine, dr Nataša Pavlović, i nastavlja:
- Turisti sve više uviđaju mogućnost dobrog provoda i bogate ponude i u zimskom periodu na vojvođanskim salašima, pored čardi, najprepoznatljivijih turističkih proizvoda Vojvodine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novogodišnje svečanosti u Temerinu

  • PDF

Plakat kao pozvnica na trodnevnu feštu„Novogodišnje svečanosti” su tradicionalna manifestacija za decu koja se ove godine održava 21. decembra 2017. godine u parkiću u centru Temerina sa početkom u 12 časova. Osnovna ideja manifestacije jeste druženje dece i predstavljanje običaja za vreme Božićnih i Novogodišnjih praznika. Takođe, bitan akcenat se stavlja na promovisanje kupovine jelki sa busenom, jer se pri tom ne ugrožava životna sredina i ne učestvuje se u bespravnoj seči stabala.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Praznični program za sve generacije na Trgu republike i u Dunavskom parku

  • PDF

Dečije radosti u Dunavskom parkuNovi Sad, Evropska prestonica kulture za 2021. godinu, prirediće Novosađanima i brojnim gostima iz regiona i inostranstva prvi režirani doček Nove godine i to na četiri lokacije, uz više od 50 izvođača. Posle potvrđenih nastupa Plavog orkestra, S.A.R.S-a i Darka Rundeka na Trgu slobode i Kreše Bengalke, Džona Akvavive i drugih u Studiju M, poznat je program koji će se 31. decembra odigrati na preostale dve lokacije - na Trgu republike i u Dunavskom parku.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Praznične đakonije u Vršcu i ove godine okupile veliki broj učesnika i posetilaca

  • PDF

Osme Praznične đakonije najuspešnije do sadaManifestacija “Praznične đakonije” u organizaciji Turističke organizacije Vršac je izložba praznične trpeze, domaće radinosti, suvenira i raznih đakonija. Manifestacija ovog tipa osmišljena je kao izložba hrane i to baš u vreme Slava i dočeka Nove Godine sa ciljem upoznavanja posetilaca sa starim jelima našeg područja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Deset godina Kongresnog biroa Turističke organizacije Srbije

  • PDF

Zajednički snimak učesnika jednog od kongresa mladih u Omladinskoj prestonici Evrope 2019 - Novom SaduTradicionalni godišnji koktel Kongresnog biroa, posebnog odeljenja Turističke organizacije Srbije koje se bavi razvojem i promocijom kongresnog turizma, održan je u Beogradu u sredu, 6. decembra ove godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Zimske čarolije za Božić i Novu godinu u Somboru

  • PDF

Sombor u decembruGrad Sombor na čelu sa Turističkom organizacijom priprema bogat program tokom Božića i Nove Godine. Želja je da žitelji grada vide i osete promenu do koje neminovno dolazi ukoliko se uposli kreativna energija i duh zajedništva kakav Sombor oduvek ima. S tim u vezi je angažovana firmu „Plava narandža“ i udruženje „Život kao inspiracija“ koji organizuju muzičko-kulturno-edukativni program manifestacije ”Zimske čarolije”.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Četvrt veka TA PanaComp Zemlja čuda

  • PDF

Ivanka Tasić i Nikola Ivanić, vlasnik Perkovog salaša u Neradinu- Da bismo radili ovaj posao onako kako smo zamislili, i kako to od nas drugi očekuju, na najvišem nivou, moramo da znamo svaku stopu ove naše zemlje. Obišli smo celu Srbiju jer je ona najviše u fokusu, ali baveći se i upoznavajući druge sa njenim turističkim obeležjima, uspeli smo da privučemo i goste u zemlje regiona, Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Crnu Goru, Albaniju, Makedoniju, Bugarsku i Rumuniju - kaže Ivanka Tasić, direktorica, novosadske receptivne DMC i PCO Turističke agencije PanaComp „Zemlja Čuda“, osnovane 1992. godine, specijalizovane za kulturne ture i MICE aranžmane, avanturizam i seoski turizam, obrazovne programe u Srbiji i na Balkanu, i lobiranje za tematska turistička ulaganja u Srbiju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Zlatibor očekuje rekordnu zimsku turističku sezonu

  • PDF

Tornik u objektivu fotografa Milića SimićaTuristička organizacija Zlatibor, sudeći po interesovanju ljubitelja zimskih sportova i ovog doba godine na planini, očekuje još jednu uspešnu, možda ponovo rekordnu sezonu, koja se obara gotovo svake godine. Pripremna promotivna kampanja koja je počela na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu (5.-7.10.2017.), nastavljena je u Beogradu, potom početkom novembra u Tuzli, sredinom novembra u Budimpešti, krajem novembra na Sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, zatim u Skoplju i Ohridu, pa u Temišvaru početkom meseca, da bi 8. decembra čelnici TO i opštine Čajetina održali veliku konferenciju za predstavnike medija u prostorijama Udruženja novinara Srbije u Beogradu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Srđan Ćopić: Zimske čarolije Novog Bečeja

  • PDF

Srđan Ćopić, Dragan Vukotić i Saša Dujin na KZN u Novom SaduU organizaciji Kluba ljubitelja reke Tise „Tisa 63“, podržan od Turističke organizacije opštine Novi Bečej, u Medija info centru na novosadskom SPENS-u, upućen je poslednji poziv svima koji od 08 - 10. decembra žele da iskuse nezaboravan doživljaj, u prirodi družeći se, uz šlajf ispred Novog Bečeja. Član Gradskog veća zadužen za turizam, gospodin Srđan Ćopić, bio je jedan od promotera najveće zimske novobečejsnke manifestacije „Manić-Tisa 63“, koja će se ove godine održati po šesti put.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com