Thu05252017

Poslednja izmena:08:28:45 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

Ulcinj predstavio svoju turističku ponudu u Temišvaru

  • PDF

Sa promocije Ulcinja u TemišvaruGodinama unazad, TO Ulcinj intenzivno radi na promociji ove atraktivne destinacije na svim važnijim, međunarodnim i regionalnim tružištima. Lepote grada koje čine građevine podizane tokom XXV vekovima duge istorije ovog grada, Kula i dvori Balšića, palata Venezcaj, Pijaca robova, mnogi sakralni objekti, zajedno sa peskovitom Velikom plažom dugom 12 km, na kojoj se krajem juna i početkom jula održava Sautern soul festival, samo su neki od izazova koje ovaj primorski grad može da ponudi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vršac ostvaruje najbolju turističku saradnju sa susedom Rumunijom

  • PDF

Deo vršačke ekipe na promociji Grada vina u TemišvaruNa „Danima Vojvodine“ u Temišvaru, održanim 17. i 18. maja, istaknuto je da Južni Banat ima najbolju razmenu sa Rumunijom. To je nekako logično, s obzirom na blizinu granice, ali nisu sve opštine na isti način iskoristile taj benefit. Zaključak je da je Vršac po tom pitanju otišao najdalje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bela Crkva je jedan od najvećih turističkih potencijala na teritoriji AP Vojvodine

  • PDF

Dobrom prezentacijom Bela Crkva postala još interesantnija rumunskim turistimaBela Crkva, i pored toga što je smatraju za idealnim mestom za susret sa prirodom, spada u siromašnu opštinu. Zato je učešće na „Danima Vojvodine“ u Temišvaru, koje je i ove godine organizovala TO Vojvodine uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, vrlo važno za privlačenje turista iz ove susedne zemlje. Prirodne lepote ove opštine su brojne.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Verski turizam u Azbukovici

  • PDF

Manastir Sv. Nikolaj na Soko graduNa području opštine Ljubovije se nalazi 13 crkava i 4 manastira, što predstavlja izuzetan potencijal kada je verski turizam u pitanju.Vlada izuzetno veliko intersovanje za posetu naših crkava i manastira. Sve je više turističkih agencija koje dovode grupe turista koji žele da posete naše verske objekte, smeštene u izuzetnom prirodnom ambijentu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Janez Kranjc fotografijama dočarao Svet ronjenja u Drini

  • PDF

Iz foto dokumentacije gospodina Janeza KranjcaNa veliko zadovoljstvo Turističke organizacije opštine Ljubovija, u ovom kraju je radi ronjenja u reci Drini boravio gospodin Janez Krajnc, koji je domaćinima kao uspomenu na svoj boravak na korišćenje ostavio prelepe, dragocene fotografije. U nameri da ovo čitavo malo bogatstvo podeli sa nama, portalu TOPSRBIJA.COM prosledili su fotografije za objavu, uz prigodan prateći tekst.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dr Nataša Pavlović: U Temišvaru smo započeli promociju Vojvodine u regionu

  • PDF

Nataša Pavlović sa saradnicom Sandrom MedićNa temeljima prošlogodišnje uspešne kampanje Turističke organizacije Vojvodine, u sredu i četvrtak, 17.-18. maja, održani su Drugi Dani Vojvodine u Temišvaru. Iz ovog prelepog grada u rumunskom delu Banata, u Timiškom okrugu, TOV je započela kampanju - Promocija Vojvodine u regionu, sa ciljem intenziviranja i obezbeđivanja kontinutiteta dolazaka gostiju iz Rumunije u ovu regiju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dani Vojvodine u Temišvaru 17. maja 2017.

  • PDF

Sa prošlogodišnje izuzetno uspele promocijeTuristička organizacija Vojvodine organizuje manifestaciju ’’Dani Vojvodine u Temišvaru’’ u sredu 17. maja. U 14h po lokalnom vremenu, na glavnom trgu ovog prelepog rumunskog grada, ispred restorana “Lloyd”, predstaviće se Turistička ponuda Autonomne pokrajine Vojvodine. Cilj ovog događaja je predstavljanje turističkih potencijala Vojvodine novinarima, privrednicima i stanovništvu Temišvara s ciljem dovođenja većeg broja rumunskih turista u Vojvodinu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Nušićijada među pet manifestacija kojima se Srbija ponosi

  • PDF

Nusićijadi zaslužena pažnjaVredna saradnja nacionalnih institucija koje se bave turizmom ogleda se i u snažnoj podršci Turističke organizacije Srbije (TOS), koja uz Nušićijadu stoji još od vremena kada je festival bio na nivou zamisli i ideje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Živo u Vršcu uoči i za vreme prvomajskih praznika

  • PDF

Detalj sa Sajma cvećaTuristička organizacija Vršac po sedmi put bila je (od 28. do 30. aprila) organizator manifestacije - Sajam cveća, sa ciljem da svojim sugrađanima omogući da po pristupačnim cenama nabave sve što im je potrebno da urede svoj letnji životni prostor, čime i celokupna slika grada postaje veselija i vedrija. Zahvaljujući lepom vremenu druženje sa cvećarima i proizvođačima opreme proteklo je uspešno. Na ruku organizatorima išlo je i spajanje sa prvomajskim praznicima te je ljubav prema cveću izmamila puno zainteresovanih na Trg Svetog Teodora Vršačkog, kako bi po povoljnim cenama obezbedili sadnice i uredili svoja dvorišta, terase, bašte...

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Srbija, Vojvodina, Novi Sad, na zajedničkom štandu na Sajmu turizma u Dubaiju

  • PDF

Sa sajma u Dubaiju stižu dobre vesti za turizam SrbijeTuristička organizacija Vojvodine se, u periodu od 24. do 27. aprila, prvi put predstavila na vodećem događaju za turizam na Bliskom istoku, na sajmu turizma ATM (Arabian Travel Market) u Dubaiju, U.A.E.Arabian Travel Market se održava već 24 godine i okuplja profesionalce iz turističkog sektora iz celog sveta. Prošle godine, ovaj sajam je okupio više od 2.800 izlagača iz 86 zemalja, sa oko 26.000 poslovnih i individualnih posetilaca.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com