Sun12082019

Poslednja izmena:09:39:01 PM

Back REPORTAŽE PRISUSTVOVALI SMO

Prisustvovali smo

Jubilarni Žetveni dan ZSV obeležen u Baču

  • PDF

Detalj sa svečanosti otvaranja Žetvenog danaNa parceli porodice Klecin, na putu između Bača i Bačkog Novog Sela, u organizaciji Zadružnog saveza Vojvodine i Opšte zemljoradničke zadruge „Zadrugar“ iz Bača, 4. jula 2016. godine, obeleženi su jubilarni, 10. Žetveni dan.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Slobodan Lainović ukupni pobednik Golf turnira u Žablju

  • PDF

Slobodan Lainović sa pobedničkim peharom i organizatorimaČetvrti po redu golf turnir "Žabalj Golf Tournament" u organizaciji Turističke organizacije opštine Žabalj i Golf kluba Centar, a pod pokroviteljstvom Opštine Žabalj održan je u nedelju 19. juna. I pored loših vremenskih prilika, na teren je izašlo 18 golfera.
U konkurenciji B grupe, prvo mesto osvojio je Dino Jusufović , drugo mesto pripalo je golferu Strahinji Popovu, a treće Srđanu Kovačeviću.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Biznis partner 2016 izazvao izuzetno interesovanje predstavnika medija

  • PDF

Detalj sa konferencijePovodom dodele Regionalne nagrade Biznis partner 2016., koju je po 22. put organizovala kompanija MASS MEDIA INTRERNATIONAL u svečanoj sali „Nikola Tesla“ hotela Metropol Palace u Beogradu, 8. juna 2016. godine održana je press konferencija, kojoj su prisustvovali brojni predstavnici sedme sile iz regiona. Koncept, metodologiju i laureate ovogodišnjeg izbora predstavili su gospodin Milivoje Radovanović, generalni direktor Mass Media International, i predsednik izborne komisije, dr Ilija Ćisić, profesor Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Lisa Brown: U vinu je istina, u zdravoj, domaćoj hrani je zdravlje, sreća i inspiracija za čašu dobrog vina

  • PDF

Lisa Brown sa zadovoljnim gostimaČetvrta po redu manifestacija „Dan Hleba i Vina“održana je u subotu, 28. maja, u domaćinskom ambijentu porodične kuće simboličkog naziva „Vila Ravijojla“, u Krčedinu, u organizaciji gospođe Lisa Brown, uspešne poslovne žene i nosioca najvišeg zvanja koja jedna članica viteškog vinskog reda može da dosegne, titule - Domina Divina. Članica Evropskog vinskog viteškog reda „Sveti Đorđe“ iz Novog Sad i Međunarodnog Udruženja vitezova vina (FICB), gospođa Brown je i ove godine učesnicima i gostima manifestacije priredila jedinstven doživljaj satkan od mirisa i ukusa Srema, dobrog raspoloženja i radosti druženja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vjekoslav Papadopulo: Pećinačka fijakerijada za primer

  • PDF

 Vjekoslav Papadopulo i Ljubomir TrnjnakovNa terenu za konjičke sportove kod Muzeja hleba, u nedelju, u okviru manifestacije „Dani opštine Pećinci 2016“, i obeležavanja dana seoske slave, letnjeg Sv. Nikole, po treći put je održana tradicionalna fijakerijada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Britansko društvo u Srbiji obeležilo 90. rođendan Elizabete II

  • PDF

Obraćanje prestolonaslednika Aleksandra KarađorđevićaU subotu, 14. maja, Britansko društvo u Srbiji je, povodom 90. rođendana Njenog visočanstva kraljice Elizabete Druge, organizovalo u domu dinastije Karađorđević, u Kraljevskom dvorskom kompleksu Karađorđevića na Dedinju, dobrotvorno porodično druženje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Tribina Zelena debata: kulTTurizam

  • PDF

Sa debate u KCNSNovi Sad se, kandidaturom za Evropsku prestonicu kulture, deklarativno opredelio za kulturni turizam kao naročito važnu turističku formu. Međutim, napraviti od jednog grada turističko-kulturni brend, učiniti ga uzbudljivim za sve zahtevnije turiste, nije samo obaveza gradskih stratega, institucija i organizacija, već i izazov za sve njegove stanovnike.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Sinoć u Fabrici otvoren SFW

  • PDF

Sa otvaranja ovogodišnjeg prolećnog SFWSinoć je u Fabrici (Kineska četvrt), u Novom Sadu, revijom 20 mladih dizajnera sa područja Balkana “POP ART HEROES” inspirisanom ANDY Warhol-om (muška kolekcija), u selekciji Srđana Švelja, počeo je VI Serbia Fashion Week.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vršački VINOFEST po 11. put potvrdio da u vinu leži spas

  • PDF

Zajednički snimak nagrađenih vinaraFestival u čast vinu VINOFEST, održan je u dane vikenda, 18. i 19. marta u svečanoj sali hotela „Srbija“ u Vršcu. Po svim parametrima, kao što su broj učesnika, posetilaca, pristiglih uzoraka, i ove godine nadmašeni su rekordi iz ranijih godina, što je, posebno organizatorima, Turističkoj organizaciji opštine Vršac, kao i čelnicima grada svojevrsno priznanje njihovom radu. Legenda kaže da je u gradu pod Kulom – Vršcu, loza izrasla iz štapa Sv. Save, a doneo ju je, njegov učenik Arsenije Jovanović sa Svete Gore Atoske, iz manastira Hilandara u prvoj polovini XIII veka. Njega je Sveti Sava poslao da podigne manastir i postane njegov prvi iguman.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ruma zbog Sremskog kolača bila najslađa varoš po XII put

  • PDF

Petar Dimitrijević (levo) i Boško Negovanović pobrinuli su se za dobar program, ali i atmosferu u hotelu ParkRuma je subotnjeg pre prodneva, 12. marta 2016. godine, bila najslađi grad u Srbiji, a možda i šire. U prostranom holu hotela „Park“, pokazalo se potpun o odgovarajućem za ovakve manifestacije, održana je XII fešta posvećena sremskom kolaču, ove godine po sloganom „I kad prođu slave, ostaje kolač“, a u organizaciji gospodina Petra Dimitrijevića, direktora TA „Panonija Tours“ iz Rume.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com