Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back REPORTAŽE MANIFESTACIJE

Manifestacije

Rapidexsov Kućni sajam privukao više od 1.000 ljudi

  • PDF

Rapidexsov kućni sajam ubraja se u jednu od najbolje organizovanih manifestacija na Novosadskom sajmuNa Novosadskom sajmu je 6. aprila 2013. godine, održan Rapidexov Kućni sajam, koji je na jednom mestu okupio 30-tak najvećih svetskih brendova, od 80-tak sa kojima Rapidexs posluje, u proizvodnji autodelova za najpoznatije modele vozila, kao što su Mercedes, Man, Scania, Volvo, Daf, Iveco, Renault, Neoplan, Setra, Schmitz cargobull, Schwarzmuller i drugi i privukao više od 1.000 ljudi, oduševljenih organizacijom ovog jedinstvenog, dobro organizovanog poslovnog, ali istrovremeno i prijateljskog i zabavnog skupa.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Đorđe Mihajlović: Berza Turističke prizme, 16. put

  • PDF

Đorđe MihajlovićTuristička berza je po XVI put privukla turističke radnike svih profile. Sa ciljem razvoja turističke svesti, turističkog ponašanja, a pre svega  promovisanja turističke ponude Srbije, u Novom Sadu, u restoranu „Barutana“ na Alibegovcu, od 3. do 5. marta 2013. godine održana je Turistička berza. Njen inicijator Đorđe Mihajlović, direktor Kompanije „Tri M“ D.o.o. koji projektom „Turistička prizma“kroz sve ove krizne  godine sa uspehom promoviše turizam, o ovogodišnjoj berzi kaže:

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Zapisi jednog Merloa - WinterFest 2013

  • PDF

Garden sala hotela Grand često je bila tesna da primi sve zainteresovane vinoljupceIza ove priče, kao što to biva sa mnogim dobrim pričama, stoji – strast.
Strast nas mnogih.
Od samog početka je ta ideja o mešavini vina i snega imala zavodljivu aromu. Kada je konačno dobila svoj oblik, znao sam da moram da budem njen deo.
Kopaonik je umeo da nas dočeka. Martovski sneg se isprva, na početku uspona, pojavljivao stidljivo i retko, kao buke koji se postepeno otvara u čaši. Onda je postajao sve jasniji, postojaniji i čistiji. Sudeći po nasmejanim licima mnoštva turista koje smo sretali na putu ka hotelu “Grand”, taj sneg je i za njih značio uživanje. Sve je vodilo dobroj završnici.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

У шетњи са дамама из неолитске Винче

  • PDF

Млади за туризам свугде су својим изгледом привлачили пажњуУ периоду од 21. до 24. фебруара 2013. године, одржан је  35. Међународни сајам туризма у Београду. Овогодишњи сајам туризма протекао је у готово празничној атмосфери. Жамор веселих лица, разнолика музика на сваком кораку, знани мириси домаће кухиње мешали су се са егзотичним мирисима страних, непознатих јела, а, све ово је допринело употпуњавању постојеће туристичке понуде.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Mladi Novosađani učestvuju na strumičkom karnevalu

  • PDF

Sa jednog od prethodnih karnevala u Novom SaduTuristička organizacija Grada Novog Sada prosledila je TOPSRBIJI zanimljiv dopis poslat od strane Federacije karnevalskih gradova Evrope, FECC, potpredsednika FECCa, Aleksandra Cicimova i gradonačelnika Prilepa, Marjana Risteskog, da novosadske karnevalske i festivalske grupe učestvuju na tradicionalnim međunarodnim karnevalima u Strumici i Prilepu, 16. i 17. marta 2013. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bean festival: Duh zajedništva i dobrih vibracija

  • PDF

Mladi imaju priliku da se pokažu, ali i da vide i nauče mnogo togaDeveti Međunarodni „Bean festival" - Temerinska pasuljijada, održaće od 6-8. juna 2013. godine. S obzirom da je do početka najboljeg i najposećenijeg vojvođanskog festivala ostalo nešto više od dva i po meseca i da se pripreme za ovaj medijski događaj zahuktavaju, Udruženje građana Ekocentar “Vodomar 05” je izdalo saopštenje za javnost, kako bi još više pojačalo interesovanja ionako brojnih učesnika i posetilaca ove jedinstvene manifestacije u Srbiji i regionu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Održana godišnja skupština Ekocentra Vodomar 05, organizatora Bean festivala

  • PDF

Detalj sa sednice Udruženja Ekocentar Vodomar 05Učešćem na 35. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu i zvanično je počela promotivna kampanja IX Međunarodnog BEAN festival, koji će biti održan u periodu od 6-8. juna 2013. godine na prostoru Vašarišta u Temerinu. Maskota festivala Pasuljko, delio je posetiocima sajma reklamni materijal i ljubazno se slikao sa mnogobrojnim obožavaocima. Prikazan je i mini kotlić iz Perine kujinice u koji jedva da stanu 3 naprstka pasulja, a na štandu Turističke organizacije Vojvodine u hali IV Beogradskog sajma, upriličena je i degustacija paštete od pasulja i deljeni su recepti iz vodomarskog kuvara.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bogatstvo različitosti Vojvodine i Srbije na sajmu u Budimpešti

  • PDF

Na Međunarodnom sajmu turizma Utazas 2013. u Budimpešti predstavila su se izabrana sela iz projekta Bogatstvo različitosti kojim Dunavski turistički klaster Istar21 u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova promoviše multikulturalnost, tradiciju, gastronomiju, folklor sela u Vojvodini i Podunavlju kroz Srbiju. Tokom dva sajamska dana, 1. i 2. marta 2013., predstavilo se 12 sela u kojima žive ljudi različitih nacionalnih zajednica.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Srpski poljoprivrednici na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Parizu

  • PDF

Zajednički snimak za uspomenu srpske delegacijeOd 23. februara do 3. marta održan je 75. SIA Međunarodni sajam poljoprivrede u Paris Porte de Versailles, Pariz. U sklopu SIA se nalazi SIMA (od 24. do 28. februara), internacionalni sajam iz oblasti agrobiznisa koji se održava u Paris-Nord Villepinte izložbenom centru, takođe u Parizu. Ovogodišnja SIMA okupila je 1.350 izlagača iz preko 40 zemalja, i ukupno 1.670 brendova.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uspešan nastup Srbije na Međunarodnom sajmu turizma u Budimpešti

  • PDF

Miroslav Vasin u razgovoru sa Biljanom MarčetomNacionalna turistička organizacija Srbije, Turistička organizacija Vojvodine, 17 turističkih organizacija lokalnih samouprava, četiri klastera i 11 preduzetnika, vinara i agencija, predstavili su potencijale naše zemlje u okviru izložbenog prostora Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u Budimpešti ,,UTAZAS 2013".

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com