Fri06232017

Poslednja izmena:08:06:04 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA

Najava

Počinje Četvrti festival zanatskog piva u Novom Sadu

  • PDF

Prilika za degustaciju svih vrsta pivaČetvrti Novosadski festival zanatskog piva biće održan u SKCNS Fabrika i u klubu The Quarter, u petak, 23. i subotu, 24. juna 2017. godine.
U petak, u 15 časova, otvaraju se kapije festivala, a program će trajati do 1h posle ponoći oba dana. Predstaviće se 20 izlagača na čijim ćemo štandovima imati priliku da probamo originalna i kvalitetna piva različitih stilova (Pale ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison...). Festival nudi i zanimljiva predavanja na temu zanatskog pivarstva, kada ćete moći da stupite u kontakt sa pivarima koji prave najbolja piva u regionu i učestvujte u građenju i širenju kulture zanatskog piva na ovim prostorima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Rambo Amadeus i Let 3 zagrevaju publiku za Exit na Trgu slobode

  • PDF

Studenti novosadskog PMF-a će i ove godine biti aktivni učesnici YOUTH FairaŠesti regionalni Sajam omladinskog turizma - Youth Fair 2017, koji će biti održan na Trgu slobode i u Katoličkoj porti 03. i 04. jula, neposredno pred EXIT, sprema još jedno spektakularno izdanje muzičkog programa - GET EXITed.
Youth Fair će i ove godine, kao oprobanu formulu za dobar provod, imati svoj sajamski i muzički deo. Publika će se oba dana sajma, u večernjim časovima, na Trgu slobode i u Katoličkoj porti provoditi na svirkama najatraktivnijih izvođača regiona. Muzički program će 3. jula početi svečanim tonom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ladies night u Areni Cineplex na premijeri filma Ludilo devojačke večeri

  • PDF

Plakat kao pozivnicaU četvrtak, 22. juna u 20:30h Arena Cineplex organizuje damama omiljenu akciju - LADIES NIGHT. Na premijeri urnebesne komedije "Ludilo devojačke večeri", Arena Cineplex, Unitech i Lepota i zdravlje podeliće svakom posetiocu poklon, a 10 najsrećnijih posetilaca će tokom izvlaćenja dobiti i vredne pakete prestižnih brendova koje dodeljuje Unitech.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

VI Business International Summit - BIST 2017 od 23. do 25. juna u Vrnjačkoj Banji

  • PDF

Plakat kao pozivnicaBusiness International Summit - BIST 2017., pod nazivom „Održivi turizam - put ka uspehu“, biće održan po šesti put, od 23. do 25. juna u kongresnom centru hotela „Fontana“ u Vrnjačkoj Banji.
Prijem gostiju uz koktel dobrodošlice i Gegula rakije, najaviće svečano otvaranje VI BIST 2017. zakazanog za petak, 23. jun u 13:00 časova, na bini postavljenoj na glavnom šetalištu kod Vrapca.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Četvrti festival zanatskog piva od 23. do 24. juna u Novom Sadu

  • PDF

Ovako je bilo laneČetvrti Novosadski festival zanatskog piva biće održan u SKCNS Fabrika i u klubu The Quarter, 23. i 24. juna 2017. Tokom dva dana festivala, čiji program počinje već preko dana od 15 časova i traje do 1 posle ponoći, predstaviće se 20 izlagača na čijim će štandovima posetioci imati priliku da probaju originalna i kvalitetna piva različitih stilova (Pale ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison...).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Festival noćnog neba - Planetarijum, Petrovaradinska tvrđava, 17. jun, od 19 do 22 sata

  • PDF

nebo iznad Petrovaradinske tvrđave u vreme jednog od prethodnih festivalaProjekat “Festival noćnog neba” je proizvod jednosemestralne saradnje Departmana za Nove medije Akademije umetnosti Novi Sad, ADNOS-a (Astronomsko duštvo Novi Sad) i Departmana za fiziku, Prirodno-matematičkog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu i zamišljen je kao pilot program koji kroz jednovečernji događaj prikazuje rezultate ove saradnje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Drum Dum Fest Leskovac - najveći festival ritma i bubnjeva na Balkanu

  • PDF

 Plakat kao pozivnicaNa veliko zadovoljstvo svih poštovalaca ritma i bubnjeva, i ove godine će u Leskovcu biti organizovan bubnjarski festival Drum Dum Fest, sedmi po redu, kao jedinstveni balkanski muzički Festival koji promoviše bubnjeve, perkusije i ritam i predstavlja najeminentnije bubnjare i prekusioniste regiona kao i vrhunska svetska imena.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

U AquaPark PETROLAND Bački Petrovac od petka

  • PDF

Aqua Park u Bačkom PetrovcuŠesta sezona najvećeg i najmodernijeg AquaParka na Balkanu - AquaParka PETROLAND Bački Petrovac počinje u petak 2. juna 2017. godine u 12.00 h.
Ove godine sve posetioce očekuje fantastičan provod na površini od 8ha. Za sve generacije je zagarantovana zabava na više od 20 tobogana, uživanje u 6 bazena sa termalnom vodom, kao i mnoga iznenađenja tokom cele sezone.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Kopaonička letnja škola zdravllja

  • PDF

Plakat kao pozivnicaU saradnji sa Festivalom zdravlja iz Beograda, MujEn Lux apartmani organizuju Kopaoničku letnju školu zdravlja. Projekat je zamišljen tako da poznati lekari i edukatori iz oblasti popularne psihologije svakog vikenda održe predavanja, radionice i konsultacije za sve zainteresovane građane i posetioce Kopaonika i čitavog Raškog okruga. Zahvaljujući tome građani će moći da se posavetuju sa eminentnim stručnjacima iz Beograda o svim problemima koji ih muče a da pri tom ne moraju da putuju do prestonice.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Sačijada i tamburaši na Stražilovu

  • PDF

Sa prošlogodišnje SačijadeUdruženje građana "Vikendica" i Turistička organizacija Sremskih Karlovaca pozivaju vas na treću po redu “Sačijadu”, tradicionalno takmičenje u pripremi jela ispod sača.
Takmičari koji stižu iz celog regiona, od Slovenije do Makedonije, kao i majstori sača iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ove godine takmičiće se u pripremi teletine pod sačem.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com