Mon12112017

Poslednja izmena:10:08:31 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA

Najava

Poziv na VI Međunarodnu manifestaciju “Manić-Tisa 63“ od 8-10. decembra u Novom Bečeju

  • PDF

Sa KZN u Info media centruPosle promocije na 50. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, početkom oktobra, velike promocije na Trgu republike, ispred Špajza Salaša 137 sredinom novembra, i poslednje konferencije za medije, samo nedelju dana pre počeka sportsko-rekreativne manifestacije „Manić - Tisa 63“ u organizaciji Kluba ljubitelja reke Tise „Tisa 63“ u Medija info centru na novosadskom SPENS-u, upućen je poziv svima koji od 08 - 10. decembra žele da iskuse nezaboravan doživljaj i lepo druženje u prirodnom okruženju, uz šlajf ispred Novog Bečeja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Zimovnik - Zimski festival turističke ponude za vikend na SPENS-u

  • PDF

TA La Banda ulepšaće prvu manifestaciju ove vrste koju organizuje ComNetOd 1. do 3. decembra u prostoru JP SPC “Vojvodina” održaće se prvi Zimski festival turističke ponude “Zimovnik”. Turističku ponudu na “Zimovniku” predstaviće gradovi i opštine, kao i udruženja i pojedinci koji se bave turizmom, izradom različitih umetničkih predmeta, rukotvorina i zimnice.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Stres i u dobru i u zlu - predavanje u KCNS

  • PDF

Predavanje izuzetno interesantno za svakogCiklus naučno-popularnih predavanja “OČI U OČI SA NAUKOM”, koji Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu organizuje sa Kulturnim centrom Grada (KCNS), za 2017. završava se predavanjem: STRES “I U DOBRU I U ZLU“ koje će održati prof. dr Silvana Andrić, sa Departmana za biologiju i ekologiju, PMF-a. Predavanje će biti održano u ponedeljak, 27. Novembra u 18 časova u prostorijama Kulturnog centra Novog Sada na II spratu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Nova godina na obalama evropskog Amazona

  • PDF

Ambijent Čarde ŠebešfokTuristički info centar Bački Monoštor poziva zainteresovane da Novu 2018. godinu dočekaju u prirodi UNESCO-vog Rezervata biosfere “Bačko Podunavlje”. Uz tamburaše, specijalitete čardi i šarm vojvođanskih sela Bačkog Monoštora i Bezdana, domaćini obećavaju nezaboravnu avanturu koju ćete prepričavati cele iduće godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Promocija manifestacije Manić-Tisa 63 u subotu na Ribljoj pijaci

  • PDF

Sa prošlogodišnje promocijeSubota, od 12:00 časova ispred Špajza Salaša 137 na Ribljoj Pijaci - očekujemo vas ove subote na Ribljoj Pijaci oko podneva, kada ćemo promovisati tradicionalnu manifestaciju MANIĆ-TISA 63 2017. Pozivamo vas da probate kulinarske specijalitete kao što su banatski vulkan čvarci, sekelj gulaš, rebarca sa krompirom, kupus sa kobasicama, tiska riblja čorba…

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Prvi pčelarski sajam Dunavskog regiona na Novosadskom sajmu

  • PDF

Plakat kao pozivnicaPrvi pčelarski sajam Dunavskog regiona u Novom Sadu, biće priređen u petak, 10. i subotu, 11. novembra. Na Sajmu će biti predstavljena oprema i repromaterijal za pčelarstvo, ambalaža, med, pčelinji proizvodi i kozmetički preparati. Tim povodom danas je na Novosadskom sajmu održana konferencija za novinare.
Prema rečima rukovodioca Službe za ocenu kvaliteta Novosadskog sajma, Dragana Pajića, pored izlagačkog segmenta u Hali “Master”, u Kongresnom centru će biti priređene tribine i predavanja namenjene pčelarima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Festival zlatnih ansambala u nedelju u Novom Sadu

  • PDF

Nastup FA Vila na jednom od prethodnih festivalaAnsambl "Vila" poziva sve ljubitellje pesme i igre i jedinstvenu smotru tradicije naših krajeva na Gala koncert folklornih ansambala u okviru "IX Festivala zlatnih ansambala" - Novi Sad, nedelja, 12.11.2017. godine, Velika dvorana JP SPC "Vojvodina" (SPENS), sa početkom u 18:00 časova. Ulaznice po ceni od 300 dinara su u prodaji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

XIV Forum hotelijera 10. novembra u Beogradu za lidere - kreatore budućnosti

  • PDF

Logo foruma koji će imati eminentne predavačeJedan od najvećih i najstarijih godišnjih skupova hotelskih menadžera u Srbiji, 14. Forum hotelijera, održaće se 10. novembra 2017. u hotelu "Falkensteiner" u Beogradu.
Ovaj događaj, čija je tema LIDERSTVO: Filozofija, Veština ili Talenat?!, okupiće KREATORE BUDUĆNOSTI - lidere hotelske industrije, sjajne motivacione govornike koji će sa učesnicima Foruma podeliti svoje znanje, iskustvo, svoju viziju budućnosti ove najprosperitetnije i najbrže rastuće industrije u svetu!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Peta Sarmijada u Bačkoj Topoli u nedelju, 05. novembra

  • PDF

Sarmijada - pet godina ranijeFutog ima Kupusijadu, Mrčajevci takođe manifestaciju pod istim nazivom, ali potpuno drugačiju, a jedino Bačka Topola ima takmičenje u pripremanju sarme - Sarmijadu. Sarma nije izrazito vezana za Bačku Topolu. Pa iako se ovo tradicionalno jelo priprema se na teritoriji cele Srbije, Bačka sarma razlikuje se od one iz centralne i južne Srbije. Ovde gotovo svaka porodica ima svoj tajni (nasleđeni) recept, a ima i onih specijalnih, sa tunjevinom, sa orasima, pa čak i sa ribom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Veliki maskenbal u Areni 31. oktobra

  • PDF

Plakat kao pozivnica za maskenbalArena Cineplex u Novom Sadu, u utorak, 31. oktobra, organizuje veliki maskenbal! Svi kostimirani posetioci dobijaju popust na specijalne Halloween kombo pakete dok filmove mogu pogledati po Happy Day cenama! Pretpremijerno će biti prikazan film Slagalica strave te cena ulaznice samo za ovaj film iznosi 350 dinara.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com