Sun02182018

Poslednja izmena:10:44:08 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA

Najava

Turijska kobasicijada spremno dočekuje goste za vikend

  • PDF

Sa promocije u Novom SaduOvogodišnja, 34. Turijska kobasicijada je praktično počela i to 26. januara, promocijom u Somboru, 02. februara promocijom u Subotici i 09. na Trgu republike u Novom Sadu. Odziv građana je u svim sredinama bio veliki, redovi onih koji su strpljivo čekali da kupe kilogram - dva pravih, domaćih kobasica, dugački. Na kraju, Turinci su sve specijalitete koje su ponudili, prodali.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Finale takmičenja FIMEK nagrađuje znanje

  • PDF

Tačno u podne, 13. februara počinje završni "okršaj" srednjoškolacaNa Fakultetu za ekonomiju i ineženjerski menadžment 13.02.2018. godine održaće se veliko finale takmičenja za sve maturante Vojvodine „FIMEK nagrađuje znanje“ tradicionalno. Od 45 prijavljenih škola iz 21 grada Vojvodine u finalu su se našle samo četiri koje su pokazale najbolje znanje i to Gimanzija „20. oktobar“ iz Bačke Palanke, Tehnička škola „9. maj“ iz Bačke Palanke, Gimnazija „Branko Radičević“ iz Stare Pazove i Srednja ekonomska škola iz Sombora.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ladies night u Areni Cineplex

  • PDF

Plakat kao pozivnica na novosadsku premijeruNakon veoma uspešne jučerašnje akcije "Super ponedeljak" kada se tražila karta više i kada se u krcatim salama Arene Cineplex uživalo u zanimljivim filmovima sa aktuelnog bioskopskog repertoara, u sredu, 7. februara, Arena Cineplex organizuje tradicionalno veče za dame, "Ladies night" na specijalnim projekcijama dugoočekivanog filma "Pedeset nijansi: Oslobođeni".

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novi Sad u znaku lepote 3. i 4. februara

  • PDF

Plakat kao najava spektakularnog događajaPrestonica kulture i mladih u februaru će biti i prestonica lepote. Naime, 3. i 4. februara očekuju nas dve lepe manifestacije. U okviru kongresnog centra Master, održaće se međunarodna konferencija na temu inovacija u bjuti industriji- IPBI, dok će na SPENS-u biti održan sajam venčanja, poznatiji kao „Svadbena Magija“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Pihtijada u Rumenki začinjena kulturnim, zabavnim i edukativnim sadržajima

  • PDF

Plakat kao pozivnica na manifestacijuRumenka, mesto kraj Novog Sada, u petak 02. i subotu 03. februara 2018. godine, će biti mesto održavanja prve manifestacije „Zimski dani kulture, kulinarstva i starih zanata” i 15. „Rumenačke pihtijade”. Na konferenciji za medije tim povodom, upriličenoj u sredu, 31.01. godine u Mesnoj kancelariji su govorili v.d. direktora KC „Rumenka“ Dragana Milošević i odbornik u Skupštini Grada Marko Jovanović.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

SUPER PONEDELJAK, 5. februar, u Areni Cineplex

  • PDF

Plakat kao pozivnica za filmofileCena ulaznica za SVE FILMOVE iznosiće samo 150 dinara, a u prvi ponedeljak u februaru, Arena Cineplex će pretvoriti u zabavan bioskopski dan.
Kako bi bioskopski doživljaj bio potpun, Arena Cineplex će obezbediti filmofilima i specijalnu SUPER COMBO ponudu po ceni od 150 dinara koja obuhvata srednje kokice i sok.
Zbog velikog interesovanja, karte nije moguće rezervisati nego će biti omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama Arene Cineplex.
Karte su u pretprodaji, a repertoar za 5.02. pogledajte na sajtu www.arenacineplex.com.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dr Mlađen Jovanović: Gorostasni Kavkaz iz prvog lica

  • PDF

Pozvani ste da mnogo toga čujete i viditeKrajem juna, početkom jula ove godine, profesori sa Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu dr Danijela Tešendić i dr Mlađen Jovanović su popeli najviši vrh Evrope - vulkan Elbrus (5.642 m) na Kavkazu u Rusiji, kao članovi Balkanske ekspedicije, a koju su činili 22 alpinista iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Najavljena Peta JEEP Međunarodna naučna agrobiznis konferencija

  • PDF

Obraćanje Marije Jovičić na prethodnoj konferencijiPeta JEEP Međunarodna naučna agrobiznis konferencija pod sloganom ,,Evropski put - put uspeha“, biće održana na Kopaoniku 25.-26.јаnuara 2018. godine u Kongresnom centru Grand Hotel&Spa, u organizaciji Grada Kraljeva, Etno centra Gegula - centar za uspešni razvoj preduzetništva, porodične poljoprivrede i turizma, Kraljevo, uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, brojnih suorganizatora, pokrovitelja i medijskih partnera.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Poziv na VI Međunarodnu manifestaciju “Manić-Tisa 63“ od 8-10. decembra u Novom Bečeju

  • PDF

Sa KZN u Info media centruPosle promocije na 50. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, početkom oktobra, velike promocije na Trgu republike, ispred Špajza Salaša 137 sredinom novembra, i poslednje konferencije za medije, samo nedelju dana pre počeka sportsko-rekreativne manifestacije „Manić - Tisa 63“ u organizaciji Kluba ljubitelja reke Tise „Tisa 63“ u Medija info centru na novosadskom SPENS-u, upućen je poziv svima koji od 08 - 10. decembra žele da iskuse nezaboravan doživljaj i lepo druženje u prirodnom okruženju, uz šlajf ispred Novog Bečeja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Zimovnik - Zimski festival turističke ponude za vikend na SPENS-u

  • PDF

TA La Banda ulepšaće prvu manifestaciju ove vrste koju organizuje ComNetOd 1. do 3. decembra u prostoru JP SPC “Vojvodina” održaće se prvi Zimski festival turističke ponude “Zimovnik”. Turističku ponudu na “Zimovniku” predstaviće gradovi i opštine, kao i udruženja i pojedinci koji se bave turizmom, izradom različitih umetničkih predmeta, rukotvorina i zimnice.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com