Tue09262017

Poslednja izmena:11:20:18 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

Priprema, kategorizacija i prodaja smeštajnih kapaciteta u domaćoj radinosti

  • PDF

Tatjana Palkovač, Marica Kosanović i Dragana ArsenijevićU okviru 60-ih „Dana berbe grožđa“ u Vršcu, od 14. do 17. septembra, u organizaciji Turističke organizacije Vršac, priređena su i predavanja na teme: „Priprema i kategorizacija objekata u domaćoj radinosti“ i „Primena marketinga u prodaju turističkih usluga u domaćoj radinosti“ za sve one koji su se odvažili da se uključe u izdavanju soba, kuća i sl. u seoskom domaćinstvu ili to planiraju u skorijoj budućnosti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Radenko Cvetić: Manifestacije na Kopaoniku doprinose razvoju celog kraja

  • PDF

Radenko CvetićTuristički centar Kopaonik ove godine može da se pohvali brojem gostiju većim i od onog zabaleženog u zlatnim osamdesetim godina prošlog veka. Kopaonik je poznat pre svega kao ozbiljan planinski zimski centar, i investicije koje su se odnosile na zimski deo turizma dale su efekte.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dani Srpske u sredu u Novom Sadu

  • PDF

Novi SadManifestacija „Dani Srpske u Srbiji“ u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji biće održana od 15. - 21.09.2017. godine. I ove godine, ova manifesticija kroz različite programske aktivnosti, ideje i projekte na nov i jedinstven način predstavlja Republiku Srpsku, njene gradove, prirodne lepote, umetnike i stvaraoce iz različitih sfera delovanja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Rolerijada za najmlađe za kraj sezone na Vršačkom jezeru

  • PDF

Zajednički snimak zadovoljnih učesnikaNa trećoj rolerijadi, koja je bila održana u saradnji sa Roler savezom Srbije, 30. avgusta na Vršačkom jezeru, prijavilo se 37 takmičara iz Vršca, a sa drugarima iz Beograda bilo ih je blizu 50 (rekordni odaziv).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Crveno-bele u poseti ženskom košarkaškom klubu i Azbukovici

  • PDF

Radost druženjaŽenski košarkaški klub u Ljuboviji je obeležio znažajan jubilej - 40 godina postojanja. Tim povodom u goste su došle seniorska i pionirska ekipa ženskog košarkaškog kluba Crvena Zvezda. Jubileju je prisustvovala potpredsednica košarkaškog saveza Srbije Ana Joković. Pored niza sportskih dešavanja i utakmica za gošće i građanstvo je pripremljena predstava „Svastike“ u izvedbi amaterskog pozorišta “Aleksandar Joković“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Žikina šarenica prvi put u Temerinu

  • PDF

Temerin se i ovom prilikom predstavio na najlepši mogući načinEkipa emisije „Žikina šarenica“ na čelu sa gospodinom Žikom Nikolićem, gostovala je 27. avgusta 2017. godine na „Bucinom salašu“, po prvi put u Temerinu. Na izuzetno lepom prostoru „Bucinog salaša“ na najlepši način prezentovana je opština, privreda i planovi lokalne samouprave, brojni turistički proizvodi i lokaliteti. Kroz više priloga, predstavljeni su etno kompleksi „Brvnara“ u Bačkom Jarku i „Tajhaz“ mađarska zavičajna kuća u Temerinu, dvorac „Sečen“ i Stari park, bazenski kompleks JKP Temerin, Mini zoo vrt u Temerinu, Informativni centar Parka prirode Jegrička i ribnjak „Jezero“ u Bačkom Jarku.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

#mySerbianAdventures - foto konkurs

  • PDF

Najlepše fotografije sa letovanja na konkursu čekaju vredne nagradePutujte, fotkajte i osvojite vredne nagrade! - Još malo pa kraj nagradne igre!
Ako još niste, onda je krajnje vreme da podelite fotografije sa vaših putovanja po Srbiji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ljubovija beleži značajan porast broja poseta i noćenja

  • PDF

Čarobna priroda i sve bolji kvalitet usluga, mognet za turisteZa opštinu Ljubovija 2017. godina je izuzetno uspešna kada su u pitanju turistički subjekti na ovom području. Kvalitet usluge, promotivna kampanja koju zajedno vode Turistička organizacija, turističku poslanici ovoga kraja i vaučeri koje daje resorno ministarstvo, daju rezultate. Tome u prilog govori podatak da je do sada u smeštajnim kapacitetima na području opštine Ljubovija ostvareno preko 7000 noćenja (od početka 2017. godine do sada).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Maja Bošnjak: Krčedinska ada jedinstven dragulj opštine Inđija

  • PDF

Maja BošnjakTuristička organizacija opštine Inđija, uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, a u cilju promocije opštine kao turističke destinacije, za grupu novinara i turističkih radnika, u utorak, 22. avgusta, priredila je promo turu pod nazivom „Promocija Krčedinske ade kao eko turističke destinacije“. Vožnja čamcima, obilazak i upoznavanje sa ovom jedinstvenom i atraktivnom lokacijom, druženje sa ljudima koji svakodnevno borave na Adi, fotografisanje životinja, degustacija lokalnih proizvoda, edukativna radionica na temu „Turizam u zaštićenim područjima“, bio je u najgrubljim crtama program aktivnosti toga dana.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Petar Knežević: Poverenje u TA Grand Tours traje 26 godina

  • PDF

Priznanje sa najviše isntance: Aleksandar Seničić direktor YUTE i Petar KneževićTuristička agencija „Grand Tours“ iz Novog Sada osnovana je 03. januara 1991. godine, i od tada, radi i posluje u kontinuitetu punih 26 godina. Petar Knežević, direktor turističke agencije "Grand Tours", kaže da je bilo logično očekivati da se jedan temeljan rad agencije prati njen rast i širenje. Tako je TA osim prodaje svojih programa i programa drugih subjekata, 1998. godine postala prva TA u Srbiji sa autobusima u svom posedu, pre svega za svoje potrebe.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com