Wed12112019

Poslednja izmena:09:39:01 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

TO Vrsac - najbolja organizacija u Srbiji

  • PDF

Tatjana Palkovač, direktorica TO Vršac, sa prestižnim priznanjem            Na svečanom proglašenju, koje je održano u ponedeljak, 02.12.2019. godine u beogradskom hotelu Palace, priznanje ŠAMPIONI U TURIZMU 2019. pripalo je Turističkoj organizaciji Vršac, koja je prepoznata od strane ljudi iz turističkog sveta i novinara koji se bave turizmom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TO VOJVODINE: VREME JE ZA ZIMU NA SALAŠIMA

  • PDF

Nema zime na vojvođanskim salašima            Salaš kao usamljeni objekat u beskrajnom prostoru vojvođanske ravnice već sam po sebi budi u čoveku idiličnu i romantičnu predstavu o životu na ovim prostorima. Salaš (mađ. szallas), reč koja se često spominje u Vojvodini i Mađarskoj, oslikava nekadašnji paorski način života na ovim prostorima, kada se rad obavljao van sela, daleko, na njivi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

KAMPANJOM ZIMSKA FANTAZIJA, TONS PROMOVIŠE PRAZNIČNI DUH NOVOG SADA

  • PDF

Sa jednog od dočeka Nove godine u Novom Sadu            Turistička organizacija Grada Novog Sada (TONS) započela je kampanju pod nazivom „Zimska fantazija u Novom Sadu“ u okviru koje će se kroz istoimeni video spot za TV i drugih dodatnih 12 video spotova za društvene mreže prikazati turistička ponuda i dešavanja u gradu u vreme zimskog perioda i praznika u Novom Sadu. Takođe, na nekoliko radio stanica u Srbiji, slušaoci će moći da čuju reklamni spot kojim ih TONS poziva da u vreme novogodišnjih praznika Novi Sad bude njihova destinacija za odmor.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Saša Dujin: Novi Bečej vraća u detinjstvo

  • PDF

 Sa promocije Novog Bečeja i Bečeja u Kragujevcu            Jedna od opština koja je, pre svega zahvaljujući atraktivnim turističkim proizvodima – manifestacijama, uspela da turistički potencijal, o kojem tako mnogo pričamo, pretvori u konkretan ekonomski resurs, je opština Novi Bečej.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Četiri godišnja doba u Staroj Pazovi

  • PDF

Milivoj Kovačević            Turistička organizacija opštine Stara Pazova predstavila je svoje turističke vrednosti na 11. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma od 22. do 24. novembra 2019. godine u Kragujevcu u okviru štanda Turističke organizacije Vojvodine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Nada Jovanović poziva da posetite Republiku Srpsku

  • PDF

Nada Jovanović            Na XI Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, u hali Šumadija sajma, među brojnim domaćim izlagačima, svoje turističke programe predstavili su i turistički radnici iz Crne Gore, Slovenije, Mađarske. Među stalnim učesnicima ove sajamske manifestacije je Republika Srpska, koja je ovoga puta, kragujevačkoj publici ponudila integrisanu turističku ponudu RS, a u skladu sa predstojećom zimskom turističkom sezonom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bojan Pavlović: Korak dalje Sajma turizma u Kragujevcu

  • PDF

Bojan Pavlović            Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma i Sajam zimnice nastavlja svoj uzlazni hod utabanim stazama, kako u organizacionom, tako i u svakom drugom smislu. Tokom jedanaest godina trajanja Sajma turizma i šest godina Sajma zimnice, izgrađen je, i ove godine opravdan, renome trećeg najvećeg u Srbiji, sigurno najvažnijeg kada je u pitanju centralni deo naše zemlje, najintimnijeg kada su učesnici u pitanju, delimično zbog ambijenta, ali i domaćinske atmosfere za koju je odgovorna kako Gradska turistička organizacija Kragujevac, tako i Šumadija sajam u ulizi organizatora manifestacije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Zlatiboru priznanje Ambasador dobre usluge

  • PDF

Sa urućenja prestižnog priznanjaTurističkog cveta Vladimiru Živanoviću            Turistička organizacija Zlatibor učestvovala je na III međunarodnom Spa & Wellness festu koji je održan u beogradskom hotelu „Metropol Palace" u organizaciji magazina „Turistički svet" i WA „Peđa Filipović“, a u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Tihana Putin: Dan mladog Portugizera i druge manifestacije privlače turiste

  • PDF

Tihana Putin u razgovoru sa predstavnicima medija            Povodom konferencije za medije održane u utorak, 19. novembra, u prostoru Turističke organizacije Novi Sad (Jevrejska 10), uoči predstojećeg Dana mladog vina Portugizera - Svatovca, koji po dvanaesti put organizuje Vinarija „Mačkov podrum“, Tihana Putin, ispred TONS-a govorila je o značaju ove, kao i drugih manifestacija za turističku ponudu grada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Turistička organizacija Stara Pazova ima najbolji suvenir

  • PDF

Sremac i Sremica - souvenir godine            Na 12. Izložbi suvenira i turističkih publikacija koja je održana 14. novembra 2019. godine u Leskovcu u Kulturnom centru, Turistička organizacija opštine Stara Pazova osvojila je dve značajne nagrade: prvo mesto u kategoriji najbolji suvenir „Sremac i Sremica” i drugo mesto u kategoriji  turistička fotografija i kolekcija fotografija.
            Suvenir lutke „Sremac i Sremica” izradila je Irena Ivović iz Stare Pazove, po zanimanju arhitekta, koja radi kao nastavnica likovne kulture u OŠ „Boško Palkovljević - Pinki” u Staroj Pazovi. Lutke su autentične i ručno izrađene od raznih tekstilnih materijala, pored ukrasne imaju i upotrebnu vrednost.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com