Tue02202018

Poslednja izmena:08:26:42 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

Turistička organizacija opštine Žabalj na 40. Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF

I ove godine u originalnom ambijentu u hali 4Žabalj je primer kako se jedna mala opština može predstaviti autentično i na atraktivan način, i kada je reč o ideji, postavci štanda i ljudima.
To se dešavalo ranijih godina na Sajmu turizma u Beogradu, najznačajnijem u regionu, a desiće se u na jubilarnom, 40-om po redu od 22-25.02. u hali 4 na za ovu priliku posebno osmišljenom štandu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

LIVE prezentaciju jedinstvene online platforme za rezervaciju izleta Serbian Adventures

  • PDF

Umrežavanja aktera na savremen način doprinosiće daljem razvoju receptivnog turizma i popularnosti izletaDana 23. februara sa početkom u 13.30 časova, u Maloj konferencijskoj sali (Hala 4 Beogradskog sajma), u toku 40. jubilarnog Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, biće održana LIVE prezentacija jedinstvene online platforme za rezervaciju izleta Serbian Adventures. Pored rezervisanja izleta, platforma će prva u Srbiji nuditi i mogućnost da davanja online ocena i komentara nakon izleta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bački Petrovac - varoš u kojoj se različitost poštuje

  • PDF

Jan Pavlis u društvu koleginica iz Tuističkih organizacija VojvodineMuzej vojvođanskih Slovaka osnovan 2012., naslednik Narodnog muzeja iz 1949. godine, krovna je institucija sa funkcijom čuvara materijalne i duhovne kulture Slovaka u Vojvodini, sa zadatkom prikuljanja, prezentacije, čuvanja, proučavanja materijalnih i duhovnih dobara iz prošlosti vojvođanskih Slovaka. U okviru Muzeja nalazi se Zavičajna kuća iz 1799. sa autentičnim nameštajem, kuhinjskim posuđem, malih prozora i niskih vrata i Galerija “Zuzke Medveđove“, nazvana po prvoj slikarki vojvođanskih Slovaka, iz 1989., sa značajnim udelom u afirmaciji slovačke likovne umetnosti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Temerin - mesto susreta na Sajmu turizma

  • PDF

Razglednica kao pozivnica za posetuTuristička organizacija opštine Temerin prvi put organizuje samostalnu prezentaciju na Međunarodnom sajmu turizma koji se održava od 22-25. februara u Beogradu, a uz podršku lokalne samouprave i TO Vojvodine. Sajam turizma u Beogradu trenutno je jedan od najinteresantnijih kako u našoj zemlji, tako i u regionu, sa više od 75,000 posetilaca svake godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vinofest u fokusu TO Vršac na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF

Štand Vršca na 40. Međunarodnom sajmu turizmaTuristička organizacija Grada Vršca, predstaviće na 40. Međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu od 22 -25. februara 2018. godine, kompletnu privredno-turističku ponudu. Činjenica da Beogradski Sajam turizma okuplja preko 1100 izlagača iz 56 zemalja, da ga poseti skoro 100 hiljada ljudi, kao i da je do Grada vina relativno lako i brzo stići kako drumskim, tako i železničkim saobraćajem, predstavlja veliku šansu za Vrščane, koji će se predstaviti sa brojnim turističkim programima za dolazak gostiju tokom čitave godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Turistička organizacija Vojvodine na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF

Sa prošlogodišnjeg Sajma turizma u BeograduTuristička organizacija Vojvodine zajedno sa svojim brojnim partnerima i suizlagačima učestovaće i ove godine u periodu od 22. 25. februara na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. U hali 4 Beogradskog sajma, na izložbenom prostoru od 400 m2 tokom četiri dana trajanja ove najveće turističke sajamske manifestacije u jugoistočnoj Evropi, predstaviće se turističke organizacije iz Subotice, Bele Crkve, Kovina, Temerina, Sremske Mitrovice, Pećinaca, Rume, Inđije, Stare Pazove, Sremskih Karlovca, Šida, Beočina, Zrenjanina, Bačkog Petrovca, Bača, Bačke Palanke, Kovačice, Sečnja, Nove Crnje, Plandišta, Vrbasa, Odžaka, Titela, Malog Iđoša, Sente, Bačke Topole, Kanjiže, Bečeja, Apatina, Sombora kao i Banja Kanjiža, turistička agencija Market tours, organizacija ’’Srbija za mlade’’ i brojni drugi turistički subjekti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Jelena Marjanović: Vodičke ture koje pokazuju najlepše lice Beograda

  • PDF

Jelena MarjanovićJelena Marjanović je jedan od desetak zaposlenih u Belgrade Free Tour, koja okuplja znanjem dobro potrkepljene entuzijaste, koje vole Beograd, jer kako drugačije nekom strancu probuditi interesovanje za njega. Mlađana Jelena, sa vrlo odgovorne pozicije vodiča, pune dve godine vodi strance po unapred utvrđenim turama.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dobrodošli na Novosadski sajam

  • PDF

Novosadski sajam nagrađuje posetioce vrednim nagradamaSezona sajmova na Novosadskom sajmu, koji ove godine beleži 95-tu godišnjicu postojanja, počeće 01. marta, 7. Međunarodnim danima energetike i investicija (traje dva dana). Ovaj sajam je prošle godine imao 24 izlagača iz 11 zemalja, 45 predstavnika gradova i opština, održano je 26 konferencija sa 98 govornika i više od 2.000 učesnika. Očekuje se da će ovaj sajam, koji se organizuje u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj i Centralno evropskim forumom za razvoj (CEDEF) i ove godine biti pravo mesto ua promociju, pronalaženja partnera, razmenu iskustava i ostvarivanje međusobne saradnje u ovoj branši.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bogata aktivnost TO Novi Bečej na dovođenju turista najavljuje rekordnu posetu najlepšem gradu na Tisi

  • PDF

Ekipa TO Novi Bečej čeka goste na istom mestu na predstojećem Sajmu turizma u BeograduTuristička oranizacija opštine Novi Bečej ubrzano se priprema za učešće na predstojećem 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Od 22. do 25. februara na istom mestu u Hali IV, TOO Novi Bečej će turističke potencijale opštine predstaviti na moderniji, mlađim generacijama prijemčiviji način i na taj način pokušati da privuku njihovu pažnju. Naravno, Novobečejci neće zanemariti ni sve ostale, navikle na dobru zabavu i ukusan zalogaj, a pre svega odličnu atmosferu koja vlada sve vreme trajanja manifestacije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Promotivne šetnje Novim Sadom i Tvrđavom u subotu povodom Svetskog dana turističkih vodiča

  • PDF

Prilika za nova saznanja o Srpskoj AtiniUdruženje turističkih vodiča Novog Sada u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Novoga Sada će i ove godine obeležiti Svetski dan turističkih vodiča. Udruženje će, kao i prethodnih godina, organizovati besplatne, promotivne šetnje po Novom Sadu i Petrovaradinskoj tvrđavi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com