Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

Destinacija koja će zadovoljiti turističke apetite svakog turiste

  • PDF

Snežana Perić poručuje: Osetite Loznicu            Podignuta na tokovima Zlatnog potoka i Štive, koja sa uliva u Drinu nedaleko od centra grada, i rekom Jadar, po kojem je ovaj plodan kraj i poneo ime, iznad koje se uzdiže Gučevo (779 mnv), sa 54 opštinskih naselja, Loznica je od prestonice hemijske, metalske i tekstilne industrije (samo Viskoza je zapošljavala 10.000 radnika), o kojoj se danas govori u perfektu, prešla izazovan put do centra malih i srednjih preduzeća i prepoznatljive turističke destinacije, koristeći se postojećim prirodnim resursima, nadograđujući ih nasleđenim kulturno-istorijskim potencijalima u skladu sa zahtevima savremenih turističkih kretanja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Promajska vodička tura Turističke organizacije grada Loznice - Dan treći

  • PDF

Statua Fest 2023. završen svečanom podelom priznanja u Tršiću             Prvomajski uranak na Gučevu i poseta Spomen kosturnici bio je uvertira novog dana. Slike strahota Velikog rata praćene ogromnim žrtvama iz redova malobrojne srpske vojske na ovom terenu i njihovog junačkog otpora, nikako nisu bile u skladu sa veličanstvenom stoletnom šumom, divnim vremenom i pogledom na grad, Banju i okolni predeo.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Promajska vodička tura Turističke organizacije grada Loznice - Dan drugi

  • PDF

Drinska laguna porodice Kurteš, jedan od bisera Podrinja            Drugog dana posetili smo živopisni predeo, turistički raj „Drinsku lagunu“ porodice Kurteš (Milke, Milana i njihovih sinova Đorđa i Ivana), tik uz reku, sa pogledom na sojenice građene po njihovoj zamisli, sa domaćom rakijom i sokovima koje sami prave. Ukratko, bio je to susret sa vrednim ljudima koji žive od svoje ideje po prinicipu „uradi sam“, bave se turizmom na način na ugode svojim gostima. U skladu sa prirodom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Promajska vodička tura Turističke organizacije grada Loznice - Dan prvi

  • PDF

U Info centru Turističke organizacije grada Loznice            Ako ste turista - tragalac za programom koji će zadovoljiti vaša interesovanja kroz bogat sadržaj različitih aktivnosti kreiranjem novih doživljaja i iskustava, naš predlog je destinacija Loznica.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Praznik proleća u Loznici

  • PDF

Nije dovoljno najaviti - treba doživeti            Turistička organizacija grada Loznice organizuje šesti Sajam cveća u Banji Koviljači od 29. aprila do 2. maja 2023. Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova. Za tu priliku je organizovan prigodan kulturno umetnički program, radionice za decu,  a u subotu 29. aprila od 19 časova nastupiće grupa „Alisa“, jedan od najatraktivnijih i najpriznatijih pop-rok bendova na teritoriji bivše Jugoslavije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TONS promovisao prvu fazu digitalne mape Novog Sada i Fruške gore

  • PDF

Sa promocije u TONS-u            U prostorijama Turističke organizacije Grada Novog Sada danas je promovisana digitalna i štampana mapa Novog Sada i Fruške gore, na čijoj implementaciji je TONS radio u prethodnom periodu. Nakon prve faze izrade, na mapi je obeleženo blizu 600 tačaka najznačajnijih turističkih atrakcija, vinarija, restorana, planinarskih staza, javnog prevoza i drugo, sa navigacijama do svakog odredišta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vodeni potencijali grada Zrenjanina predstavljeni na Sajmu nautike, lova i ribolova

  • PDF

Sanja Petrović i Jaroslav Stevanovom sa Urošem Kandićem i Slavoljubom Arsenijevićem            Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, 43. po redu, pod sloganom „Isplovi, zabaci, ulovi“, održan je na Beogradskom sajmu. Ova jedinstvena nautička, sportska, turistička i privredna manifestacija, tradicionalno okuplja domaće i inostrane proizvođače i uvoznike plovila i nautičke opreme, ribolovce, ronioce, sportiste i distributere opreme za ribolov, ronjenje, sport i rekreaciju, organizatore i ljubitelje krstarenja morima i rekama, škole jedrenja, čarter agencije, kao i autore nautičkih projekata i potencijalne investitore. Ovom prilikom organizovana je i tradicionalna berza polovnih plovila, kao i prateći sadržaji poput stručnih predavanja i izložbe, u kojima su učestvovali poznati umetnici, muzeji i institucije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Petrovčani najbolji na Bačkoj kulenijadi i kobasicijadi

  • PDF

  Sa dodele najgrada najboljima          Turistička organizacija opštine Bač organizovala je desetu po redu tradicionalnu gastronomsku manifestaciju „Bačka kulenijada i kobasicijada“ u Gradskom parku u Baču, 22. aprila 2023.godine

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Loznica atrakcijama privlači turiste

  • PDF

Snežana Perić         Prestižnom nagradom „Turistički cvet“, Turističke organizacije Srbije, za ukupna postignuća u oblasti turizma, TOG Loznica je završila prošlu, 2022. godinu. Da je nagrada došla u prave ruke, govori posvećenost tima TOG Loznica, predvođenim Snežanom Perić, „neverovatnom ženom sa još neverovatnijom energijom“, tokom dugogodišnjeg kvalitetetnog, sistematskog i iscrpnog rada na promociji Loznice kao turističke destinacije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Svestran razvoj otvara nove turističke mogućnosti opštine Raška

  • PDF

Dejan Koturanović            „Idem u avanturu!“, uzvik je Bilbo Baginsa izmišljenog lika Dž. Tolkina, a nova avantura Turističke organizacije Raška imenovanjem Dejana Koturanovića za novog direktora TO Raška, koji je tu dužnost obavljao 2012.godine, nakon pauze od deset godina na čelu Kulturnog centra u Raški, ide u pravcu pojačanog razvoja kulturnog turizma.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com