Sun01192020

Poslednja izmena:09:06:05 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

Vojvodina predstavila svoju turističku ponudu na sajmu u Banjaluci

  • PDF

Turistička Vojvodina u Banjaluci predstavila se na štandu Republike Srpske            Turistička organizacija Vojvodine je u periodu od 18. go 20. aprila nastupila na Međunarodnom sajmu turizma „Banjaluka 2019“, kao gost na štandu Turističke organizacije Republike Srpske. Posetiocima je prezentovana celokupna turistička ponuda AP Vojvodine, kao i predlog programa za obilazak najatraktivnijih destinacija. Posetioci sajma su pokazali najveću zainteresovanost za salaše i vinarije Vojvodine, kao i za kulturno nasleđe.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Srbija ima najveći porast broja dolazaka kineskih turista u Evropi

  • PDF

Grupa kineskih turista u Novom Sadu            Bezvizni režim sa Kinom i intenzivne kampanje na društvenim mrežama svrstali Srbiju na  vrh liste evropskih destinacija po porastu broja stranih turista. Prema podacima Turističke organizacije Srbije, naša zemlja je destinacija sa drugim najvećim rastom noćenja i dolazaka stranih turista u Evropi, u 2018. godini. Istovremeno, prema izveštaju Evropske turističke komisije (ETC), naša zemlja je ostvarila najveći porast broja kineskih turista i na prvom je mestu u odnosu na ostale evropske destinacije, sa rastom od preko 100%.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Predstavnici mađarskih turističkih agenicija i blogeri posetili Srbiju

  • PDF

 Mađarskim turoperaterima i blogerima predstavljeni potencijali Zlatibora           Turistička organizacija Srbije je u periodu 11.04. do 14.04.2019. godine ugostila predstavnike 14 turističkih agencija iz Mađarske, kao i tri mađarska blogera. Tokom boravka u Srbiji, gosti su posetili Zlatibor i okolinu, kao i nezaobilaznu srpsku prestonicu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

U SUSRET DANIMA VOJVODINE U BIJELJINI

  • PDF

Sa nastupa rumske grupe Vrelo na Danima Vojvodine u Istri 2018            Turistička organizacija Vojvodine nastupiće na sajmu turizma „BIJELJINA TURIST 2019“ u periodu od 19- 20. aprila 2019. godine. U okviru nastupa na sajmu biće organizovani „Dani Vojvodine“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Zrenjanin predstavljen u Šarenici

  • PDF

Obraćanje direktora TO Zrenjanin Zorana Ljubotine            Turistička organizacija Grada Zrenjanina sa svojim gostima predstavila se široj javnosti, u subotu 30. marta, u jednoj od najgledanijih emisija na nacionalnoj televiziji, popularnoj „Šarenici”. Odličan izbor gostiju, predstavljanje turističke ponude grada i naseljenih mesta izazvali su iskrene simpatije svih u studiju na Košutnjaku i prisutnih na snimanju, kao i uredništva gledane emisije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA SAJMU TURIZMA U NIŠU

  • PDF

Turistička ponuda Vojvodine pred Nišlijama            Turistička organizacija Vojvodine nastupiće na 20. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora koji će u periodu od 18. do 20. aprila biti održan u hali ’’Čair’’ u Nišu. Turistička organizacija Vojvodine predstaviće na samostalnom izložbenom štandu objedinjenu turističku ponudu Vojvodine. a kao suizlagači svoju ponudu prezentovaće turističke organizacije iz Novog Sada, Inđije, Novog Bečeja, Vrbasa, Zrenjanina, Bačke Palanke, Plandišta, Bača, Žablja, Subotice, Vršca, Kovina, Bele Crkve, kao i Banja Kanjiža i Novosadski sajam.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novinari promo turom u petak otvaraju sezonu obilaska Dvorskog komleksa na Dedinju

  • PDF

Sa jednog od skupova na Belom dvoru            Povodom 15-te, jubilarne sezone razgledanja Dvorskog kompleksa na Dedinju, Turistička organizacija Beograda i Dvorski kompleks organizuju promo turu za novinare u petak, 29. marta. Autobuski prevoz je organizovan, polazak je u 9.30 časova sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića, ispred Skupštine Grada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Prolećne aktivnosti Turističke organizacije Grada Novog Sada

  • PDF

Sa promocije TONS-a na Beogradskom sajmu turizma            Turistička organizacija Novog Sada (TONS) od početka godine užurbano radi na daljem pozicioniranju grada kao atraktivne i poželjne destinacije za posetiti. S obzirom da je prošla godina  bila rekordna kada je reč o broju ostvarenih noćenja turista u Novom Sadu - 452.702 noćenja,(zajedno domaćih i stranih turista), što je više u odnosu na 2017. godinu za čak 23,2%, ovu, 2019. godinu, otpočeli su sa vrlo učestalim nastupima na međunarodnim sajmovima na kojima su imali mnoštvo sastanaka sa predstavnicima turističke privrede.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novi Sad posetili novinari iz Kine

  • PDF

Kineski novinari oduševljeni Novim Sadom            Turistička organizacija Srbije, u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, Novog Sada i Subotice, organizovala je putovanje novinara iz Kine koji su pokazali veliko interesovanje za Srbiju kao turističku destinaciju. Da bi predstavnicima medija iz Kine putovanje bilo što interesantnije, Turistička organizacija Srbije je ovom prilikom sarađivala sa kolegama iz NTO Nemačke i NTO Mađarske, što je rezultiralo zajedničkim osmišljavanjem regionalne ture.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Srbija ponovo u fokusu kineskih novinara

  • PDF

Palić            Turistička organizacija Srbije, u saradnji sa kolegama iz Turističke organizacije Beograda, Novog Sada i Subotice, organizuje dva studijska putovanja za novinare iz Kine.
            Prva grupa već boravi u Srbiji, a druga grupa stiže krajem nedelje. U okviru putovanja sa ciljem upoznavanja lepota Srbije, novinari će biti u prilici da se upoznaju sa turističkom ponudom Subotice, Palića, Novog Sada, Sremskih Karlovaca i Beograda. Da bi predstavnicima medija iz Kine putovanje bilo što interesantnije, TOS je u ovom konkretnom slučaju sarađivao sa kolegama iz NTO Nemačke i NTO Mađarske, što je rezultiralo zajedničkim osmišljavanjem regionalne ture.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com