Sun01192020

Poslednja izmena:09:06:05 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

TONS NA SAJMU TURIZMA U ZAGREBU - PLACE2GO

  • PDF

EXIT i hosteli u žiži interesovanja mladih hrvatskih turista            Turistička organizacija Grada Novog Sada i ove godine predstavila je ponudu grada na najvećem hrvatskom sajmu turizma PLACE2GO koji se osmi put zaredom održao u Zagrebu od 15. do 17. marta 2019. godine. Na zajedničkom štandu izlagale su Turistička organizacija Srbije, Turistička organizacija Grada Novog Sada i Turistička organizacija Beograda.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA NAJVEĆOJ TURISTIČKOJ BERZI U BERLINU

  • PDF

Direktorica Nataša Pavlović zadovoljna interesovanjem nemačkih turista            Turistička organizacija Vojvodine je predstavila svoju bogatu turističku ponudu na Internacionalnom sajmu turizma „ITB“ koji je održan u periodu od 06.03 - 10.03.2019. godine u Berlinu. Najveća turistička berza gde se susreće svetska turistička privreda okupila je ove godine preko 10.000 izlagača iz 180 zemalja sa 5 kontinenata.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Na Putu sira i meda kroz opštinu Žabalj

  • PDF

Marija Čupić u društvu predsednika SO Žabalj Čedomira Božića i zvanica na promociji novog projekta

            Fokus predstavljanja Turističke organizacije opštine Žabalj na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, bili su proizvođači iz ove opštine, koja osim Žablja, obuhvata naselja Čurug, Đurđevo i Gospođince. Za tu priliku izdata je luksuzno opremljena publikacija (Marija Čupić, TOO Žabalj, Novi Sad 2019.), sa osnovnim informacijama o svim proizvođačima na Putu sira i meda ilustrovana kvalitetnim fotografijama. Ovaj reprezentativni materijal nijednog posetioca Sajma nije ostavio ravnodušnim, a mnoge je isprovocirao da se otisnu na ovaj jedinstveni put i posete najbolje proizvođače sa teritorije opštine Žabalj.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TURISTIČKA PONUDA NOVOG SADA PREDSTAVLJENA NA ITB SAJMU U BERLINU

  • PDF

Dunav i kruzeri, veliki, a neiskorišćen potencijal            Internacionalni sajam turizma u Berlinu, sa višedecenijskom tradicijom održavanja, mesto je susreta  preko 10.000 izlagača, iz 180 zemalja sveta. Tokom ovog najvećeg sajam turizma u svetu, pored brojnih sastanaka održavaju se i promocije najnovijih trendova u turizmu, naročito kada je reč o kratkim odmorima (City break), poslovnim putovanjima i kongresima (MICE turizam) i drugim inovacijama u sektoru turizma i promocije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Somboru nagrada za najbolji program na SerbianAdventures konkursu

  • PDF

Sombor            Internet portal SerbianAdventures je raspisao nagradni konkurs za izbor najlepšeg programa u Srbiji po mišljenju publike. Ponude za glasanje su bile dostupne na linku https://bit.ly/2GRBr5E  gde se putem delenja i lajkovanja moglo glasati za omiljenu destinaciju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MODERNE TEHNOLOGIJE U SLUŽBI PROMOCIJE TURIZMA SRBIJE

  • PDF

Biljana Marčeta            Kada se spoje dugogodišnje iskustvo u turizmu, a pre svega na polju receptivnog turizma i želja da se deli znanje i prate trendovi u svetskom turizmu ... rezultat je sajt www.SerbianAdventures.com - platforma za online rezervisanje turističkih tura i odmora po Srbiji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Turistička ponuda Novog Sada i Srbije predstavljena britanskim gledaocima SKY TV kanala

  • PDF

Novi Sad            Producentska kuća  „Globetrotter" svojim gledaocima pruža najbolji program posvećen putovanjima i turizmu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

USPEŠNI NASTUPI NA MEĐUNARODNIM SAJMOVIMA TURIZMA

  • PDF

Detalj sa Sajma turizma u Sofiji            Turistička organizacija Vojvodine nastavlja sa aktivnim učešćem na međunarodnim sajmovima, u zemlji i inostranstvu.
            U periodu od 14-16. februara, Turistička organizacija Vojvodine učestvovala je na Međunarodnom sajmu turizma HOLIDAY & SPA EXPO2019 u Sofiji. Na zajedničkom štandu, pod okriljem Turističke organizacije Srbije, svoju ponudu predstavile su i Turistička organizacija Beograda, Vlasotince,Niša, Zlatibora, Soko Banje, Babušnica, Novi Bečej, Čačak, Kragujevac, Bela Palanka, Pirot, Leskovac, Požarevac, Kruševac, Vranje, Kraljevo, Knjaževac, Sportsko turistički centar Dimitrovgrad. Kao i privrednici TA Spa travel, Hotel Slavija, Hotel Petrus, Hotel Zepter, Atera apartmani Beograd, TA Balkan holidays, Hotel Bosphorus, Belgrade city hotel & Omnitus, Specijalna bolnica Čigota, Prolom banja, Lukovska banja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Srbija u fokusu na britanskom SKY TV kanalu i u najpoznatijim britanskim medijima

  • PDF

EXIT najveći magnet za turiste            Turistička organizacija Srbije (TOS) u sklopu svojih aktivnosti na promociji Srbije kao turističke destinacije u maju 2018. organizovala je u saradnji sa producentskom kućom Globetrotter iz Velike Britanije snimanje serijala putopisnih emisija o turizmu Srbije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

USPEŠNO PREDSTAVLJANJE OPŠTINE STARA PAZOVA NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

  • PDF

Dragana Zorić (desno) i Jelena Josimović imale su originalnu promociju opštine na Sajmu turizma            Turistička organizacija opštine Stara Pazova uspešno je predstavila svoju turističku ponudu zajedno sa još 7 turističkih organizacija iz Srema na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je održan od 21 - 24. februara 2019. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com