Tue03282017

Poslednja izmena:08:38:54 AM

Vino

Nataša Budisavljević Radišić: Winterfest 2017 pobrao lovorike i izlagača i posetilaca

  • PDF

Osmesi zadovoljstva i organizatora i posetilacaSki&Wine WinterFest, peti Festival vina i gastronomije, održan od 23. do 26. marta na Kopaoniku, bio je jedinstveno mesto promocije srpskih vina i srpske gastronomije. Bilo je to nekoliko lepih dana aktivnog i kvalitetnog druženja vinskih znalaca i vinskih zaljubljenika.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Gastro-vinski paneli na WinterFestu 2017 izuzetno posećeni

  • PDF

Sa panela o našim novim sortamaSunce i toplo vreme nisu dozvolili održavanje protokolom predviđene Ski trke – staza Karaman, u okviru petog Gasto&WineFest-a, koji se od 23.-26. marta, u organizaciji Udruženja Interfest, odvija na Kopaoniku. Umesto toga, učesnici ovog jedinstvenog happening-a iskoristili su priliku za sunčanje, kraće i duže šetnje i odmor.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Gastro&Wine paneli na petom WinoFest-u

  • PDF

Sa jednog od panelaVeć tradicionalno okupljanje vinoljubaca u najpoznatijem zimskom planinskom centru Srbije, Kopaoniku, zakazano za poslednji vikend u martu, za manifestaciju WinoFest, koju po peti put organizuje Udruženje Interfest iz Novog Sada, uz uživanje u kvalitetnim vinima i prehrambenim proizvodima četrdesetak izlagača iz zemlje i inostranstva, neizostavnom druženju, na Ski&WineFest-u vina i gastronomije, drugog dana za učesnike su organizovane panel diskusije na zanimljive i aktuelne teme.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ski&Wine WinterFest u Hotelu Grand na Kopaoniku

  • PDF

Nataša Budisavljević i bend Aleksandra Dujina- I ove godine, u okviru Ski&Wine WinterFest - Festivala vina i gastronomije, okupili smo brojne i kvalitetne izlagače, a iskustvo nam govori da će i odziv ljubitelja vina biti odličan.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Julkica Mitrašinović: Veći broj izlagača i posetilaca Vinofest-a opravdava njegovo održavanje i nova ulaganja u ovu manifestaciju

  • PDF

Julkica Mitrašinović sa gostom iz Rumunije, Javorom RadovankovićemOvogodišnji, XII „Vinofest“ u Vršcu ugostio je brojne visoke zvaničnike. Manifestaciji su prisustvovali i ministar kulture i informisanja Vlade Srbije, gospodin Vladan Vukosavljević, potpredsednik Pokrajinske vlade i sekretar za privredu i turizam, gospodin Ivan Đoković, direktorka Turističke organizacije Vojvodine, gospođa Nataša Pavlović, gradonačelnica Vršca, gospođa Dragana Mitrović, predstavnici pokrajinskih sekretarijata i drugi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vršački Vinofest u znaku Merlot-a vinarije Rnjak iz Gudurice

  • PDF

Zajednički snimak ovogodišnjih laureataPetnaestočlana stručna komisija na čelu sa dipl. ing. Tehnologije, Miodragom Kertesom, kao predsednikom, te članovima master spec. fizičke hemije Sašom Popov, dipl. ing tehnologije Vladimirom Čejićem, dipl. ing. tehnolog master Sofijom Rankov, dipl. ing. tehnolog master Suzanom Skeledžijom, članom degustacione komisije u Mađarskoj, Laslom Horvatom, dipl. ing. tehnologije Jovanom Popov, dipl. ing. tehnologije Darkom Bogdanoviem, me biotehničkih nauka Vladimirom Atićem, dipl ing. tehnologije Ivanom Jaraković, dipl, ing. tehnologije Vasiljem Milovićem, enologom PP Orahovica Ivanom Nemet, dipl. ing. tehnologije Miloradom Cilićem, dipl. ing. tehnologije Aleksandrom Ivkovim i dipl. ing. tehnologije Milanom Cuculj, imala je zadatak da u okviru XII Vinofesta, koji je 17. i 18. marta održan u Vršcu, oceni ukupno 206 uzoraka u četiri kategorije: 81 belih i 86 crvenih vina, te 24 rosea i 15 uzoraka u kategoriji specijalnih vina.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vinski praznik u Vršcu - XII Finofest

  • PDF

Sa svečanosti u opštini VršacKo vina ne pije teško da će ikada biti junak ovog grada - kažu Vrščani, žitelji grada u kojem je ove 2017. godine po 12. put, u organizaciji TO Vršac, održan Međunarodni festival vina „Vinofest“, koji slavi vinogradarsku tradiciju ovog grada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vladan Vukosavljević: Vino je kultura gajenja vinove loze i kultura gajenja i kultivisanja ljudskog duha

  • PDF

Vladan VukosavljevićMinistar kulture i informisanja Vlade Republike Srbije, gospodin Vladan Vukosavljević, svečano je otvorio „Vinofest“ u Vršcu, dvodnevnu manifestaciju koju po dvanaesti put uspešno u vinskom gradu Vršcu, organizuje Turistička organizacija Vršac. Ovaj grad je po mnogo čemu specifičan: ima svoju himnu, svoju ružu, sveca zaštitnika, Svetog Teodora Vršačkog.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

XII Vinofest: Vršac je više od običnog grada dobrog vina

  • PDF

Sa svečanosti otvaranjaVršac je unazad dvanaest godina, zahvaljujući i „Vinofest“-u, više nego obično grad dobrog vina, jednoglasno su se složili i izlagači i posetioci ovog sve prestižnijeg vinskog festivala. U velikoj sali hotela „Srbija“, na mestu održavanja dvodnevnog praznika vina, upriličena je svečanost povodom njegovog otvaranja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vinariji Deurić Kapija uspeha

  • PDF

Mitar Deurić (desno) i Zlatko ŽivanićVinarija “Deurić”, dobitnik je ovogodišnje nagrade Privredne komore Vojvodine za dostignuti kvalitet usluga u kategoriji vinarija. Nagradu je primio, vlasnik vinarije, Mitar Deurić.
Pored "Vinarije Deurić", najviše priznanje Privredne komore Vojvodine za kvalitet usluga u 2016. godini, dobili su: hotel "Prezident" u Sremskim Karlovcima, etno naselje “Vrdnička kula" u Vrdniku. i "Salaš Đorđević” sa Palića. Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević naglasio je da su “Kapije uspeha” vid podrške i podstreka svima koji svojim predanim radom iznova pospešuju kvalitet usluga čime postaju najbolji među najboljima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com