Sun10202019

Poslednja izmena:08:22:53 PM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO

Predstavljamo

Lazar Popović: Sve veće interesovanje za Sajam pekarstva i mlinarstva

  • PDF

Lazar Popović sa saradnicama na štandu Mlinpek zavodaOd 11. do 13. oktobra, u Master hali Novosadskog sajma, u organizaciji Mlinpek zavoda, održan je III Sajam mlinarstva, pekarstva, poslastičarstva i pakovanja. Izlagačima iz Srbije pridružili su se izlagači iz Turske, Poljske, Italije, Hrvatske, Švajcarske, Švedske, Francuske, SAD, Mađarske i predstavili najnovije mašine, dostignuća i trendove u proizvodnji, skladištenju, preradi, pakovanju i kontroli kvaliteta žita, brašna, pekarskih i poslastičarskih proizvoda.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Nova internet prodavnica u Srbiji www.DIJASPORA.shop

  • PDF

Vredi pogledati sajt internet prodavnice srpskih proizvodaZapočela je sa radom nova internet prodavnica DIJASPORA.shop. Sedište firme je u Beogradu, u Srbiji. Investicije u razvoj poslovanja je od srpske dijaspore iz Kanade, a u Beogradu posao razvijaju odlični programeri, komercijalna, marketing i distributivna služba kolega iz Srbije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Fruškogorska lugarnica u Maloj Remeti

  • PDF

Predstavnici medija oduševljeni viđenim i doživljenim u Fruškogorskoj lugarniciKažu da se za kraj ostavlja ono najbolje. Na promo turi „Duša vojvođanske jeseni“, koju je krajem septembra za predstavnike srpskih medijskih kuća organizovala Turistička organizacija Vojvodine, a u sklopu projekta promocije bisera Panonske ravnice, poslednja stanica bila je „Fruškogorska lugarnica“ u Maloj Remeti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uz priznanje Brend lider obeleženo 60 godina PROMONT GROUP

  • PDF

Milinko i Aleksandar CicmilTrećeg dana oktobra, u Etno kompleksu „Vrdnička kula“, kompanija „PROMONT GROUP" je u prisustvu brojnih zvanica, među kojima su bili Njegovo preosveštenstvo Episkop sremski gospodin Vasilije, ambasador Crne Gore u Srbiji Nj.E. gospodin Branislav Mićunović, predsednik Pokrajinske vlade gospodin Igor Mirović, gradonačelnik Novog Sada gospodin Miloš Vučević, predsednik Privredne komore Srbije gospodin Marko Čadež i dr., proslavila šest decenija poslovanja na tržištu Srbije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Gornje Podunavlje - iskonske šume Dunava

  • PDF

Nestvarna lepota prirodePoseta Specijalnom rezervatu prirode „Gornje Podunavlje“ je početak jedne velike avanture ulaska u riznicu netaknute prirode. Ovo zaštićeno područje predstavlja jedno od poslednjih utočišta za živi svet vezan za poplavna područja. „Gornje podunavlje“ u brojkama: 51 vrsta sisara, 248 vrsta ptica, 50 vrsta riba, 9 vrsta gmizavaca, 11 vrsta vodozemaca, preko 60 vrsta leptirova, ogroman broj beskičmenjaka i više od 1.000 biljnih vrsta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Zaštićena područja kojima gazduje JP Vojvodinašume: Obedska bara - carstvo ptica močvarica

  • PDF

Obedska baraJedno od retkih, još uvek očuvanih plavnih područja, sa stoletnim mešovitim šumama i kolonijama ptica močvarica, Specijalni rezervat prirode Obedska bara u opštini Pećinci, ima više od trideset zaštićenih vodnih, močvarnih, šumskih i livadskih zajednica, u kojima obitavaju retke i ugrožene vrste. Ovde je registrovano 180 vrsta gljiva, 50 vrsta mahovina, 500 vrsta viših biljaka, 200 vrsta zooplanktona, 226 vrsta ptica, 50 vrsta sisara, 13 vrsta vodozemaca, 12 vrsta gmizavaca i 16 vrsta riba. Jedino je stanište crnog ibisa u našoj zemlji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Deliblatska peščara - zelena Sahara Evrope

  • PDF

Jedinstvena u Evropi - Deliblatska peščaraNajveća peščara Evrope, ispunjena kontrastom dinskog reljefa koga zapljuskuju talasi Dunava, nalazi u južnom Banatu. Deliblatska peščara je svojim geomorfološkim osobenostima i biodiverzitetom posebna ne samo u Panonskoj niziji, već i čitavoj Evropi. Specijalni rezervat prirode “Deliblatska peščara” je poslednja i najveća oaza peščarsko-stepske, šumske i močvarne vegetacije koja je nekada dominirala Panonskom nizijom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Koviljsko-petrovaradinski rit skriveno blago Dunava

  • PDF

Ambijent Koviljsko-petrovaradinskog ritaOstatak nekadašnjih velikih, gustih i bujnih, skoro neprohodnih ritova koji su prekrivali veći deo teritorije Vojvodine i danas čine Koviljskopetrovaradinski rit, područje izuzetne lepote i raznovrsnosti prirode, ali i prostor u čijoj se neposrednoj okolini nalazi bogata kulturno-istorijska baština.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Lovstvo i lovni turizam u lovištima JP Vojvodinašume

  • PDF

Tri četvrtine jelenske divljači u Srbiji potiče iz JP VojvodinašumeJavno preduzeće „Vojvodinašume“ danas gazduje sa 17 šumskih lovišta posebne namene na području AP Vojvodine, ukupne površine 109.824 ha, od čega 69.584 ha čine šume i šumsko zemljište.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Crveni/Red Taxi - taxi u koji imate poverenje

  • PDF

Kvalitetom usluga CrveniRed Taxi zaslužio poverenje Novosađana i gostiju gradaNovi Sad u prošlosti poznat i kao Srpska Atina beleži nove stranice istoriji. Godine 2019. okitiće se krunom Omladinske prestonice Evrope, dve godine kasnije biće Evropska prestonica kulture, čiju kandidaturu je svesrdno podržao i pomogao u dobijanje te titule i Crveni/Red Taxi, za šta je dobio i zahvalnicu Grada. To je jedan od razloga što je u gradu sve više turista, a njihov prvi i poslednji kontakt sa novom destinacijom je upravo TAXI. Stvaranju pozitivne slike o gradu jedna je od prvih „briga“ taksi kompanije Crveni/Red Taxi, vlasnika Mileta Grandića.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com