Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back KULTURA IZLOŽBE

Izložbe

Praznik za oči - promocija foto opreme firme Josipović d.o.o.

  • PDF

Sa promocije u hotelu Leopold I na Petrovaradinskoj tvrđavi            Promocija profesionalnih foto aparata i foto opreme u organizaciji firme „Josipović“ doo, Novi Beograd, održana je u sredu, 03. aprila 2019. godine, u hotelu Leopold I na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ovo je još jedan u nizu važnih događaja za sve iz sveta fotografije, koje priređuje firma Foto oprema „Josipović“ svake godine u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku, u nameri da  približi svoju ponudu klijentima i prenese najnovije informacije iz ovog domena. Predstavljeni su brendovi kao što su Sony, Canon, Epson, Sigma, Nikon, Panasonic, Fuji, Tamron, Nest i dr., a publika, uglavnom iz foto sveta, imala je priliku da svaki izloženi artikal ispoba i razmeni iskustva sa svojim kolegama.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Kultura na dlanu - još jedan uspešan projekat PMF-a

  • PDF

Obraćanje dekanice, prof. dr Milice Pavkov Hrvojević            Novi izložbeni prostor i nova postavka fotografija. Izložba "Kultura na dlanu" otvorena je 18. marta u Kulturnoj stanici Svilara, Đorđa Rajkovića 6b. Izložba obuhvata kolekciju od 85 novih fotografija, snimljenih tokom realizacije istoimenog projekta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Usitnjavanje - priča o avanu

  • PDF

Plakat kao pozivnica            Muzej grada Novog Sada organizuje gostujuću izložbu Etnografskog muzeja, Muzeja nauke i tehnike i Univerziteta u Beogradu - Farmaceutski fakultet, Usitnjavanje - Priča o avanu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MART - MESEC KULTURE I OBRAZOVANJA NA NOVOSADSKOM SAJMU

  • PDF

Ovako je bilo lane            Na priredbama posvećenim književnoj i likovnoj umetnosti i obrazovanju nastupiće više od 150 izlagača iz 13 zemalja (Belorusije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kanade, Hrvatske, Nemačke, Rusije, Slovačke, Slovenije, Španije, Švajcarske i Velike Britanije). U okviru „Dana Laze Kostića“ biće održano više od 140 programa, izlagačima će pri kupovini knjiga biti odobravani popusti do 80%, za posetioce je organiozovana Poklon-igra u kojoj izlagači daruju 500 knjiga. Ekskluzivni gosti – Francuskinja Anjes Marten Ligan i italijanski pisac Dijego de Silva.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Fotografi - slikari vremena

  • PDF

Robert Čoban sa saradnicima na ovogodišnjem projektuColor Press Group i magazin Lepota & Zdravlje su u septembru 2014., u Galeriji slika „Sava Šumanović“ u Šidu, priredili izložbu “Jedan slikar, 10 fotografa, 20 umetničkih dela”, koja je na jedinstven način ukrstila dve vrste umetničkog izraza - sliku i fotografiju. Priliku da potvrde svoju kreativnost isprovociranu stvaralaštvom velikog majstora kičice dobili su: Nebojša Babić, Željko Škrbić, Miloš Nadaždin, Miša Obradović, Jovana Mladenović, Đorđe Odanović, Braca Nadeždić, Sever Zolak, Irena Savičić i Nemanja Maraš.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Godišnja izložba Likovnog kruga u Eđšegu 22. decembra

  • PDF

Novosadski umetnici svome graduUdruženja umetnika Petrovaradinske tvrđave "Likovni krug" organizuje 22. po redu godišnju izložbu u Kulturnoj stanici Eđšeg u Novom Sadu, ulica Antona Čehova broj 4, 22. decembra od 19 časova.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Izložba u SZ Pavla Beljanskog: Novosadski fotografi inspirisani Milanom Konjovićem

  • PDF

Novosadski fotografi inspirisani Konjovićem na deluU sklopu izložbe "Konjović iz novosadskih kolekcija" u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog, kompanija "Color Media Communications" organizuje izložbu "Novosadski fotografi inspirisani Milanom Konjovićem".

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

SVEČANA PREMIJERA FILMA KRALJ PETAR PRVI U CINEPLEXX PROMENADI I ARENI CINEPLEX

  • PDF

Plakat kao pozivnica na novosadsku premijeruFilm koji donosi priču o stradanju, žrtvama, herojstvu i pobedi, biće premijerno prikazan u Novom Sadu u bioskopima Cineplexx Promenada i Arena Cineplex u četvrtak, 6. decembra -od 20 časova u Cineplexx Promenadi i 20:30 časova u Areni Cineplex. Nakon obe projekcije publici će se pokloniti i ekipa filma, predvođena rediteljem Petrom Ristovskim i glavnim akterom filma Lazarom Ristovskim. Karte za svečane premijere u prodaji su na blagajnama oba bioskopa.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Milan Rašula: Omaž istarskom umetniku Predragu Spasojeviću u Muzeju Vojvodine

  • PDF

Obraćanje gospodina Milana Rašule, direktora Srpskog kulturnog centra u PuliU Muzeju Vojvodine u Novom Sadu u četvrtak, 29. novembra, održana je izložba radova renomiranog istarskog grafičkog dizajnera Predraga Spasojevića (1959-2010). Otvoranju je prisustvovala gospođa Biserka Vranić, direktorica agencije Medit, ujedno i producent filma „Mapa puna snova“. Izložbu je postavila i osmislila umetnikova dugogodišnja saradnica, Feodora Gubaš Štifanić, a na otvaranju je govorio Vladimir Torbica, pročelnik za kulturu Istarske županije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Pozivnica na izložbu istarskog dizajnera Predraga Spasojevića

  • PDF

Milan Rašula (levo) u razgovoru sa predstavnicima medija na KZN u TONS-uU Galeriji muzeja Vojvodine u Novom Sadu u četvrtak, 29. novembra, u 19h, biće otvorena izložba radova istarskog grafičkog dizajnera Predraga Spasojevića, dok nas u petak u Kulturnom centru Novog Sada u 19h očekuje projekcija filma “Mapa puna snova”, istaknuto je na novinarskoj konferenciji danas u Info centru Turističke organizacije Grada Novog Sada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com