Tue09262017

Poslednja izmena:11:20:18 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA

Najava

Najavljena međunarodna konferencija The Serbian Tourism Forum

  • PDF

Plakat kao pozivnica“Ovic Consulting” iz Londona, agencija specijalizovana za marketing u turizmu, udruženje “Mladi za turizam” i organizacija“ Marketing Workshop”, po prvi put organizuju The Serbian Tourism Forum (STF), jedinstven događaj koji će okupiti stručnjake koji istražuju i prate najnovije trendove u turističkom marketingu. Okosnica konferencije biće segmentacija i targetiranje novih tržišta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Pridružite se akciji Pešačimo u prirodu na Fruškoj gori

  • PDF

Plakat kao pozivnicaUpućuje se poziv građankama i građanima Novog Sada i okoline, da se priključe akciji
„Pešačimo u prirodi“ koju organizuju i vode iskusni planinari. Akcija se održava u subotu, 16.09.2017. godine, sa početkom u 09 časova, a mesto polaska je Trg slobode u Novom sadu (kod Miletićevog spomenika).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Sionska Sabranja 2017 - Festival Vere Nade i Ljubavi u subotu u Rumi

  • PDF

Grupa Vrelo će dati svoj doprinos ovoj manifestacijiRadio Eparhije sremske „Srpski Sion“ i Udruženje građana „Alternativa Ru“ organizuju „Sionska Sabranja 2017“ - Festival Vere Nade i Ljubavi“ 16. septembra na više lokacija u Rumi. Festival je dobrotvornog karaktera. Ove godine, prikupljenim sredstvima organizatori žele da pomognu deci sa smetnjama u razvoju i invaliditetom iz Rume i Stare Pazove. Ideja vodilja festivala je upravo sabiranje svih ljudi dobre volje, pomoć bližnjima i poruka da su svi jednako vredni pred Bogom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Znanje na prvi pogled, u Noći istraživača, u petak, 29. septembra

  • PDF

Sa jednog od prethodnih skupova u Rektoratu Novosadskog univerziteta

Poslednjeg petka u septembru, u više od 250 evropskih gradova održaće se 12. Noć istraživača, manifestacija čiji je cilj da pre svega mladima, približi posao istraživača, naučnika i nauku, kao jednu od najbitnijih oblasti života.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Izbor za Miss Vojvodine u bašti novosadskog kluba Giardino

  • PDF

Najava smotre lepote i modeNa krovu Novog Sada, u bašti kluba “Giardino”, u četvrtak 31. avgusta sa početkom u 19:30 časova biraće se najlepša Vojvođanka. Nadmetanje za najlepšu devojku pokrajine održava se u urbanoj gradskoj sredini, u samom srcu Novog Sada, a finalistkinje će se predstaviti kroz tri modne revije i to modnog Brenda “Nenushka” dizajnerke Nevene Dubroje, kupaći kostimi brenda “Pepperoncini” dizajnerke Ene Popov i elegantne haljine dizajnera Mladena Milivojevića Barona.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Maja Timotijević: Konoplja je biljka budućnosti

  • PDF

Pozivnica na još jednu temerinsku manifestacijuUdruženje proizvođača i prerađivača alternativnih biljnih vrsta Konoplja poziva sve zainteresovane na 2. Tradicionalnu manifestaciju KONOPLJA BILJKA BUDUĆNOSTI. Skup će se održati u subotu, 2. septembra 2017. godine u 10 časova, u Temerinu, restoran „Aleksandar V“, u ulici Košut Lajoša 27.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Zoran Jelenković: Dani vrganja ove godine obogaćeni novim sadržajem, čekaju posetioce

  • PDF

Zoran Jelenković sa ekipom saradnika najavljuje spektakularnu manifestaciju u čast vrganja na KOP-uOd 01. do 03. septembra najlepša srpska planina - Kopaonik, po sedmi put ugostiće gljivarska društva i gljivare sa prostora čitavog Balkana na Međunarodnoj manifestaciji „Dani vrganja“. I ove, kao i prethodnih godina, organizatori: MK Mountain Resort, Nacionalni park Kopaonik, Turistička organizacija Raška, Turistička organizacija opštine Brus, uz pomoć lepog vremena učiniće sve da se sa ovom atraktivnom manifestacijom letnja sezona, u ovom poznatom planinskom centru, produži i na septembar.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uskoro još jedan BEŠKA FEST

  • PDF

Pozivnica da posetite Dane vojvođansko-bavarske kultureŠesta po redu manifestacija “Dani vojvođansko-bavarske kulture - BEŠKA FEST”, koja svojim međunarodnim karakterom i bogatim sadržajem privlači sve veći broj posetilaca i pažnju medija, održaće se u petak i subotu, 1. i 2. septembra 2017. godine. Na terenu za male sportove u centur Beške biće organizovan Gastro fest, Etno festival i bogat kulturno-umetnički i zabavno-muzički program. Nastupe brojnih vojvođanskih kulturno-umetničkih društava, muzičke grupe iz Bavarske i tamburaških orkestara, kao i pop-rok koncerte upotpuniće bogata gastronomska ponuda. Bavarski specijaliteti - crvene kobasice sa bavarskom kiflom, bele kobasice sa bavarskom perecom i slatkom senfom, leberkez, zatim kuglofi, princregenten torta, kolač binenštih, ali i vojvođanski specijaliteti - beščanske kobasice, švargle, džigernjače, roštilj, zatim krofne, štrudle, pite, salčići, samo su deo onoga što će posetioci imati priliku da probaju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Počinje ovogodišnji GOSPOJINSKI POLJO-FEST

  • PDF

Sa prošlogodišnjeg Poljo-festaGOSPOJINSKI POLJO-FEST održaće se od 25. do 27. avgusta u okviru „Velikogospojinskih dana - Gospojine 2017“, jedne od najvećih porodičnih manifestacija u okruženju. Iako se radi o mladoj manifestaciji, POLJO-FEST je za samo pet godina od podmanifestacije Gospojine uspeo da se pozicionira kao jedan od najvećih i najkvalitetnijih poljoproprivrednih skupova u Vojvodini i šire.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Prvi Rumski polumaraton u subotu

  • PDF

Radost trčanjaU organizaciji Sportskog saveza Opštine Ruma, a pod pokroviteljstvom Opštine Ruma, 26. avgusta ove godine, održaće se Prvi rumski polumaraton. Ovo sportsko takmičenje već sada se najavljuje kao sportska manifestacija godine u Rumi, a očekivanja su da će narednih godina biti uvršteno u prioritetne polumaratone svih trkača iz naše zemlje i Balkana.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com