Mon04242017

Poslednja izmena:01:15:41 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA

Najava

Kozje uši premijerno 26. aprila u NS Areni Cineplex

  • PDF

Plakat novog filma Marka KostićaDugometražni igrani film “Kozje uši” reditelja Marka Kostića, nastao je po istoimenom romanu Vladislave Vojnović.
Ova uzbudljiva priča govori o borbi za opstanak. Glavnu junakinju baba Stojanku, koju je živopisno dočarala Gorica Popović, sticajem okolnosti iz grada i studija, život je vratio u rodno selo. Sada, u svojim šezdesetim godinama, u južnom Banatu odgaja unuke, četrnaestogodišnju Sofiju i osmogodišnjeg Stevana, čiji su roditelji otišli u inostranstvo trbuhom za kruhom. Sa ćerkom koja je davno otišla u Ameriku, baba Stojanka nema kontakt već godinama i pati zbog toga.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dečje predstave u Eđšegu do kraja školske godine

  • PDF

Sedam predstava na dečju radostNa inicijativu Fondacije "Novi Sad 2021" u saradnji sa Kulturnim centrom Novog Sada i Udruženjem umetnika "Visoko C" najmlađi sugrađani imaće priliku da do kraja školske godine uživaju u sedam predstava koje će biti izvedene u bivšoj streljani "Eđšeg", koji se nalazi u Ulici Antona Čehova 4 u Novom Sadu, svake nedelje do 11. juna u terminima od 10h i 11.30h.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Prolećni Festival Matematike u Novom Sadu

  • PDF

Sa jednog od prethodnih skupova na PMF-u organizovanih za srednjoškolcePozivamo vas na Prolećni Festival Matematike, koji se održava od 19. do 22. aprila 2017, u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu i na Departmanu za matematiku i informatiku, Prirodno-matematičkog fakulteta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Berza sitnih životinja u nedelju u Somboru

  • PDF

Spremna za izložbuTradicionalna Berza sitnih životinja i opreme za kućne ljubimce biće održana u nedelju 02.04.2016 u vremenu od 05:00-12:00 časova u Dvorištu bivšeg "Agrosaveza" Staparski put BB, u Somboru.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora od četvrtka u Nišu

  • PDF

Nišville pronosi slavu svoga grada širom svetaMeđunarodni sajam turizma i aktivnog odmora u Nišu, 18. po redu, biće održan od 30. marta do 01. aprila 2017. god u Hali SC Čair u Nišu. Prethodni sajam turizma, održan aprila 2016. godine, okupio je oko 125 izlagača iz Srbije i Republike Srpske, Makedonije, Bugarske, Mađarske i Grčke i to turističke organizacije gradova i opština, turoperatore i turističke agencije, hotelijere, predstavnike banja i zdravstvenog turizma, predstavnike sportsko-rekreativnog turizma i aktivnog odmora, klubove adrenalinskih sportova, etno domaćinstva, udruženja samostalnih izlagača suvenira, kao i organizatore manifestacija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Najavljen Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova u Beogradu

  • PDF

Pecanje na DunavuNa Beogradskom sajmu od 9. do 12. marta biće održan 39. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, u najvećem izdanju do sada.
Zbog povećanog broja izlagača i sve brojnije publike, manifestacija je proširena na dve hale – najveću sajamsku halu 1 i nešto manju halu 4, gde će se pojaviti više od 60 izlagača.
Manifestacija će predstaviti plovila svih vrsta (jahte, glisere, jedrilice, čamce), brodske i vanbrodske motore, nautičku opremu, opremu za lov i ribolov, kamp i outdoor opremu, opremu za sportove na vodi, škole jedrenja, čartere, nautički turizam.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Strategija razvoja energetike ključna tema Međunarodnih dana energetike i investicija

  • PDF

Sa konferencije za medijeU susret 5. martu - Svetskom danu energetske efikasnosti, na 6. međunarodnim danima energetike i investicija, u četvrtak, 2. i petak, 3. marta, na Novosadskom sajmu govoriće se o energetskoj efikasnosti, obnovljivim izvorima energije, građevinarstvu i zaštiti životne sredine, najavljeno je na konferenciji za novinare. Organizatori manifestacije su Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, Centralno evropski forum za razvoj - CEDEF i Novosadski sajam.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

FEST u novosadskoj Areni Cineplex

  • PDF

Sa jedne od prethodnih premijeraArena Cineplex Vas sa ponosom obaveštava da će i ove godine biti novosadski domaćin međunarodnog filmskog festivala FEST. Dan nakon početka 45. FEST-a u Beogradu, Novosađani će imati priliku da pogledaju pažljivo odabrane filmove različitih programskih celina. FEST u Novom Sadu biće održan od 25. februara do 6. marta uz dve projekcije dnevno, od 19 i 22 časa.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Najavljen Beogradski sajam turizma

  • PDF

Četiri dana promocije najboljeg iz SrbijeNa Beogradskom sajmu danas je održana konferencija za medije na kojoj je najavljen program Sajma turizma 2017. Na konferenciji su govorili: Renata Pindžo, predsednik Organizacionog odbora Sajma turizma - Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Željka Radak Kukavičić, direktor Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Marija Labović, direktor Turističke organizacije Srbije, Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda Nikola Andrić, rukovodilac Službe organizacije projekata Beogradskog sajma.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Od vina do ljubavi na SPENS-u

  • PDF

Sa jednog od prethodnih izbora za misJavno preduzeće ,,Sportski i poslovni centar Vojvodina“ od 10. do 14. februara 2017. godine, osmi put, na SPENS-u održati manifestacija “Od vina do ljubavi” povodom Svetog Trifuna i Dana zaljubljenih. Na pedesetak prodajnih tezgi posetiocima će se svaki dan od 8,00 do 20,00 sati predstaviti različiti izlagači.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com