Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA

Najava

Tourism Winter Workshop - Jahorina 2013

  • PDF

Studenti novosadskog PMF-a sa nastavnicima na jednom od prethodnih seminaraMeđunarodna organizacija IASTH organizuje Tourism Winter Workshop (TWW). Ovaj studentski seminar okupiće oko 200 studenata sa 23 fakulteta na kojima se izučavaju turizam i hotelijerstvo. IASTH (International Association of Students in Tourism and Hospitality – Međunarodna organizacija studenata turizma i hotelijerstva) je nosilac ove, druge po redu međunarodne radionice.
Cilj radionice je okupljanje, edukovanje i usavršavanje budućih lidera u turizmu i hotelijerstvu iz čitave regije kao i umrežavanje znanja i razmena iskustava.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Veliko interesovanje za Blogomaniju 2013. na Kopaoniku!

  • PDF

Nigde bez lap topa, pa ni na zimovanjeZa sedam dana, za učestvovanje na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj blogu i internetu prijavilo se više od 350 ljudi!
Blogomanija 2013, koja se održava na Kopaoniku od 28. novembra do 01. decembra, okupiće predstavnike svih relevantnih marketinških i PR agencija iz regiona, predstavnike kompanija koje svoje prisustvo grade i na internetu, vlasnike medija, portala i sajtova, programerske i dizajnerske firme, kao i IT profesionalce i ljude sličnih zanimanja, ali i veliki broj mladih koji razmišljaju o karijeri u upravo ovim delatnostima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

SPENS spremno dočekuje učesnice Svetskog rukometnog prvenstva

  • PDF

Detalj sa rukometne utakmice između Srbije i Rumunije 2012. godinePovodom predstojećeg Svetskog prvenstva u rukometu za žene, koje će se održati u Srbiji u prvoj polovini decembra, a u Novom Sadu od 07. do 18. decembra 2013. godine, predstavnici IHF-a ( Svetska rukometna organizacija) i UFA media (zvanična medijska podrška prvenstva) posetili su JP ,,Sportski i poslovni centar Vojvodina“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Poziv prijateljima, saradnicima i vinoljupcima da dođu u Lazarevac

  • PDF

Gvozden Radenković najavljuje sjajna srpska vina i odličan programPozivam vas ispred Udruženja vinara Srbije da sa nama podelite radost obeležavanje tzv. malog jubileja, uz održavanje petog Festivala Srpskih vina u Lazarevacu.
Festival ce se održati u subotu, 09. novembra 2013. godine, u trajanju od 12-20h.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Peti festiva srpskih vina u Lazarevcu u subotu

  • PDF

Festival u Lazerevcu omiljen među vinarima i vinoljpcimaVeć tradicionalno, druge subote novembra, u vremenu od 12 do 20 sati, u Lazarevcu se održava Festival srpskih vina.
Kao i prethodne četiri godine, organizatori GO Lazarevac, Udruženja vinogradara i vinara Zeoke i Udruženja vinara Srbije se nadaju se da će ovaj, na neki način već jubilarni, peti festival obeležiti još veća poseta i bolji prateći program.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Sarmijada u Bačkoj Topoli u Zavičajnoj kući

  • PDF

Zavičajna kuća u Bačkoj TopoliPosle Futoga i Futoške kupusijade, još jedna manifestacija biće organizovana u čast, kako je mnogi nazivaju – HRANE BOGOVA, njegovog veličanstva KUPUSA. Naime, Udruženje Origo, u subotu, 9. Novembra, organizuje Sarmijadu. Manifestacija će se održati u prelepom ambijentu Zavičajne kuće u Bačkoj Topoli.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Svetska turistička elita u Novom Sadu

  • PDF

Vladičanski dvor u Novom SaduU organizaciji Svetske asocijacije za kulturni turizam, Univerziteta u Novom Sadu, odnosno Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, PMF-a i još 16 univerziteta, članica pomenute asocijacije, u kongresnom centru novosadskog Hotela Park se od 28. do 30. oktobra održava međunarodna konferencija – 14th International Joint World Cultural Tourism Conference – “Cultural Tourism: New and Differnent Way”.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Treća TEDx konferencija u Novom Sadu

  • PDF

Sa prethodne konferencije u Novom SaduNa trećoj TEDxNoviSad nezavisno organizovanoj konferenciji pod lincencom TED-a, publici će 19. oktobra, u Studiju M biti predstavljene inovativne i kreativne ideje građana i građanki Srbije. Kao i prethodnih godina nastupiće govornici različitih interesovanja, profesionalnih orijentacija i socijalnog okruženja. U 18 minuta, koliko imaju na raspolaganju,oni će na kreativan način preneti publici suštinu ideja i inicijativa koje zastupaju. Ovogodišnji slogan konferencije je "Sanjaj. Stvaraj. Promeni. Postani.", a cilj mu je da prisutne podstakne na razmišljanje kako da svojim stvaralaštvom iniciraju pozitivne promene u zajednicama kojima pripadaju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Najavljen drugi Srpski festival vina i rakije za vikend

  • PDF

Neko ima naftu, neko gas, a mi Božanska pića, vino i rakijeSrpsko vino, Udruženje vinara i vinogradara Srbije – VIVIS, uz podršku Ministarstva poljoprivrede, Grada Beograda, Sekretarijata za privredu, Turističke organizacije i Privredne komore Beograda, organizuje Nacionalno takmičenje za najbolja vina i rakije – Srbija 2013, koje ima ogroman značaj za razvoj vinarstva i proizvodnju rakija u Srbiji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Tesla fest u Novom Sadu

  • PDF

Nikola TeslaU novosadskom Sportskom i poslovnom centru “Vojvodina” će od 12. do 15. oktobra biti održan tradicionalni 27. Međunarodni festival inovacija, znanja i stvaralaštva TESLA FEST 2013., pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Vlade AP Vojvodine, Grada Novog Sada i Zavoda za intelektualnu svojinu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com