Sun10202019

Poslednja izmena:08:22:53 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA

Najava

Najavljen drugi po redu sajam Nauka za privredu za 6. decembar 2018.

  • PDF

Sa konferencije za medije na Novosadskom sajmuSajam „Nauka za privredu“, drugi po redu, biće održan u četvrtak, 6. decembra 2018. godine na Novosadskom sajmu sa početkom u 10.00 časova, najavljeno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare.
- Cilj ove sajamske manifestacije je da dođe do neke vrste preklapanja, odnosno da nauka oplemeni našu privredu i da transferiše znanja koja bi sigurno mogla da pojačaju, da povećaju kapacitete naših privrednih subjekata - rekao je generalni direktor Novosadskog sajma, mr Slobodan Cvetković, istakavši da će ove godine Sajam trajati jedan dan i da će akcenat biti na bilateralnim sastancima i transferima znanja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

FORUM HRANA ZA EVROPU 13. DECEMBRA U EK VRDNIČKA KULA

  • PDF

Prilika da se čuju najnovije informacijePosle niza tema koje smo pokretali na prethodnih sedam Foruma, želimo ove godine posebno da istaknemo tri teme. Prva je očuvanje sortne baštine Srbije. Druga je pametna poljoprivreda, a u cilju podizanja agrarne proizvodnje na više faze prerade. I treća, podvlačenje značaja agroprivrede.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Svetski hitmejkeri Filatov i Karas, uz Manjifika i dr Neleta Karajlića za Дoček 2019. na Trgu slobode

  • PDF

Nemanja Milenković najavljuje spektakularan ne jedan, nego dva dočeka Nove godineNovi Sad kao Evropska prestonica mladih i buduća Evropska prestonica kulture u novogodišnjoj noći predstaviće se regionalnim i svetskim muzičkim zvezdama.
Дoček, proslava dve nove godine, po Gregorijanskom i Julijanskom kalendaru, nastavlja se i ove godine nastupima Manjifika (Magnifico), dr Neleta Karajlića i svetski poznatog DJ dvojca Filatov i Karas na centralnom novosadskom Trgu slobode.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Na Expo-zimu i skijanje i plaža

  • PDF

Prilika da se kupe i ski pasovi na Kopaoniku po povoljnijim cenamaMeđunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije Expo-zim biće ove godine održan od 29. novembra do 2. decembra, u hali 4 Beogradskog sajma.
Više od 50 izlagača, uvoznika, proizvođača, distributera i servisera zimske sportske i rekreativne opreme, ali i predstavnika zimskih turističkih centara i skijališta, turističkih agencija, hotela, odmarališta i popularnih turističkih destinacija i sadržaja već 33. put se okuplja da obraduje sve one koji vole zimu, zimski ugođaj, zimske sportske, rekreativne i zabavne aktivnosti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

GRINČ U SUSRET PRAZNICIMA U BIOSKOPU CINEPLEXX PROMENADA

  • PDF

Film za decu koji oduševljavaZabava za najmlađe u nedelju, 25 novembra 2018. uz poklone i specijalan program pre filma.
On je čudni, mrzovoljni, zeleni stvor koji na svetu najviše mrzi Božić! On je Grinč, apsolutno je neodoljiv baš takav i očekuje vas na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Promenada u nedelju 25. novembra od 12 do 17 časova! Dođite da spasimo najradosniji praznik od najvećeg mrguda! Karte su u prodaji!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

6. JEEP MEĐUNARODNA NAUČNA AGROBIZNIS KONFERENCIJA NA KOPAONIKU

  • PDF

Pozdravni govor Marije Jovičić ispred organizatora konferencije 2018Nove dileme, nova naučna i praktična rešenja, holistički pristup i ideje kroz dijalog svih zainteresovanih, misija su 6. JEEP MEĐUNARODNE NAUČNE AGROBIZNIS KONFERENCIJE, a slogan konferencije je: ,,EVROPSKI PUT - PUT USPEHA“. Stoga Međunarodna naučna agrobiznis konferencija MAK 2019 - Kopaonik, Grand Hotel & Spa, Kongresni centar, od 25-27. januara 2019. godine, ima za cilj da se na naučnoj osnovi analiziraju i prikažu sinergijski rezultati nauke i prakse, kao i mogućnosti realne podrške uključenju Srbije u EU u skladu sa pregovaračkim poglavljem 11 i 12 - poljoprivreda i ruralni razvoj i bezbednost hrane,veterinarska i fitosanitarna pitanja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novembar Fest - festival kobasica, čvaraka, hurki i švargli od 23. do 25. novembra na Novosadskom sajmu

  • PDF

Plakat kao pozivnica na uživanjePrvi “Novembar Fest” - Novosadski festival kobasice, čvaraka, hurke i švargle održaće se od 23. do 25. novembra na Novosadskom sajmu, Gastro hala 6, i okupiće proizvođače mesa i suhomesnatih proizvoda iz celog regiona.
Krajem novembra kada smo još ih SFRJ navikli na mirise svežih čvaraka i drugih đakonija - građani Novog Sada i njihovi gosti imaće prilike sve to da probaju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

POZIVNICA NA SAJAM ETNO HRANE I PIĆA

  • PDF

Futoški kupus - provereno najboljiI predstojeći, trinaesti za redom Sajam etno hrane i pića na Beogradskom sajmu, Hala 3, od 21-24. 11.2018. godine, potvrdiće renome najveće smotre proizvođača tradicionalnih, rukom rađenih prehrambenih proizvoda, koji se proizvode u porodičnim domaćinstvima u ograničenim količinama, ručno i najčešće od organski gajenih sirovina. Mnogi od ovih proizvoda se smatraju nacionalnim specijalitetima, a predstaviće se i novi proizvodi nastali na nataloženom iskustvu, kreaciji i mašti preduzetnika.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ponuda Grčke na Sajmu turizma u Kragujevcu

  • PDF

Mirisi i ukusi Grčke očekuju posetioceOriginalna turističko-gastronomska ponuda Grčke, zauzima značajno mesto u programu ovogodišnjeg desetog Međunarodnog Sajma turizma i seoskog turizma u Kragujevcu. Zahvaljujući saradnji sa Gradskom turističkom organizacijom „Kragujevac“, na štandu „Kalimera Elada“ tokom tri dana Sajma, gostovaće firme koje se bave turizmom, zdravom hranom, proizvodnjom kože i nekretninama.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Promocija manifestacija na Sajmu u Kragujevcu

  • PDF

Manić Tisa 63 u Novom Bečeju - jedna od manifestacija koja će biti predstavljena u KragujevcuTokom sva tri dana Sajma turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, u hali, na bini, organizovan je bogat kulturno-umetnički program, a zabavu će upotpuniti i promocije velikog broja manifestacija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com