Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM

Zdravstveni turizam

Merkur stručno i odgovorno organizuje svoje poslovanje i usluge za goste

  • PDF

Vrnjačka Banja juče            Menadžment Specijalne bolnice Merkur u okviru vanrednog stanja proglašenog u Republici Srbiji, nastoji da pažljivo i odgovorno prati  aktuelnu situaciju u vezi sa korona-virusnom pandemijom i donosi adekvatne zaključke za reorganizaciju poslova.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MERKUR - VAŠA TOP DESTINACIJA 2020

  • PDF

Ekipa Merkura na Sajmu turizma u Beogradu            Zdravstveni i spa centar „Merkur” Vrnjačka Banja tradicionalno nastupa na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, gde se predstavljaju  najnoviji programi ustanove uz prigodan prateći program. Tako je bilo i na ovogodišnjoj najvećoj manifestaciji ove vrste održanoj pod kupolama Beogradskog sajma od 20.-23. februara.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Idealan zimski raspust u Merkuru

  • PDF

Idealan odmor za celu porodicu            Nagradite svoju decu zato što su bila dobra, neka provedu raspust u Vrnjačkoj Banji.
Vreme školskih raspusta savršeno je za putovanja i odmor sa porodicom. Raspust proveden van kuće ili van grada učiniće da se osećate rasterećenije, jer ćete uz druženje sa porodicom na kratko zaboraviti na sve što vam u svakodnevnom životu predstavlja izvor stresa, a Vrnjačka Banja je savršeno mesto da sve ovo ostvarite. Nakon vremena provedenog u prirodnom banjskom ambijentu, deca će biti odmornija, pa će lakše pristupati i školskim obavezama i domaćim zadacima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Čarolija zimskog odmora u Merkuru

  • PDF

Radost uživanja            Kada se završi euforični praznični period, nakon novogodišnjih i božićnih praznika, proslava i druženja, pravi je trenutak za planiranje putovanja u cilju opuštanja i punjenja baterija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Godina obaranja rekorda u Merkuru

  • PDF

Sa dodele nagrada najuspešnijim radnicima Merkura            Tradicionalna proslava Dana Merkura 13. januara upriličena je u restoranu Novog Merkura. Svake godine menadžment Merkura okuplja zaposlene, prijatelje i saradnike  u cilju dočeka Srpske Nove godine i osvrta na prethodnu godinu. Na veliku žalost svih prisutnih direktor Merkura dr sci Dejan Stanojević nije prisustvovao proslavi, zbog neodložnih obaveza, ali su se svi zaposleni potrudili da ispune njegovu želju da veče protekne u dobrom druženju i raspoloženju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uz zabavu i relaksaciju Novogodišnji praznici u Merkuru

  • PDF

Merkur nudi jedinstveni doček u Vrnjačkoj Banji            Novogodišnji praznici u Vrnjačkoj Banji liče na bajku jer celo mesto, parkovi, ulice, dobijaju veselu i prazničnu notu. Uz smeštaj u samom centru banje, Merkur već tradicionalno organizuje dobru zabavu uz svečanu novogodišnju večeru i reprizu, a ove godine muzički program biće posebno atraktivan.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Inovativan događaj za najbolje u turizmu

  • PDF

Predstavnice Merkura Jasmina Miletić (levo) i Andrijana Dragić na konferenciji u Opatiji            Merkurov tim učestvovao na Best Stay konferenciji  koja ima snažan uticaj na razvoj turističke ponude. Predstavnice Merkura, Jasmina Miletić, menadžer hotelskog sektora i Andrijana Dragić, interni revizor, prisustvovale su od 13. do 15. novembra na konferenciji Best Stay u Opatiji. Kontinuirano usavršavanje i edukacija kadra, dugogodišnja je strateška orijentacija Merkurovog menadžmenta, pa je poseta ovakvih stručnih događa od velikog značaja za praćenje trendova u poslovanju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Peđa Filipović: Wellness u skladu sa prirodom

  • PDF

Peđa Filipović            Life, but how to live it? -  pitanje je na koje godinama, iz svog ugla i na svoj način, odgovora Peđa Filipović, učitelj masaže, prvi ambasador wellnessa u Srbiji, osnivač Wellness akademije Peđa Filipović, pokretač i edukator koji je ovladao znanjima i veštinama vredno sakupljanim i primenjivanim tokom tri decenije njegovog rada, i taj proces, po njegovim rečima, ni izbliza nije završen. Njegov Curriculum Vitae čitajte jedino ako imate dovoljno vremena, jer je jedan je od najsadržajnijih, i slika je posvećenosti, ali i svestranosti, što ga je odredilo kao prvog autoriteta u zemlji i regionu, u poslu kojim se bavi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Merkurovi predstavnici na međunarodnom kongresu u Indiji

  • PDF

Članovi delegacije srbije na kongresu u Indiji            Rukovodilac marketinga SB Merkur, Vrnjačka Banja, Miodrag Miljković, i referent marketinga Srđan Kožetinac, deo su delegacije iz Srbije koja je posetila Međunarodni kongres medicinskog turizma koji se održava 13. do 15. novembra u Indiji, pod nazivom „Prednosti zdravstvene nege“. Ovaj događaj okupio je delegacije iz preko 70 zemalja u cilju razmene iskustava, povezivanja ljudi i stvaranja novih poslovnih prilika kada je medicinski turizam u pitanju. Kongres je danas otvorila Devlina Chakavatri iz FICCI - Federation of Indian Chambers of Commerce and Industry.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ljiljana Rebronja: Wellness je sve ono što vas čini srećnim

  • PDF

Pregršt cveća i pohvala za Ljiljanu Rebronju            Događaj koji niko ne želi da propusti, Međunarodni Wellness & SPA Fest, održan je 09. novembra u u hotelu „Metropol Palace“, u Beogradu, u organizaciji kreativnog tima Turističkog Sveta i Wellness Akademije Peđa Filipović – WAPF, uz pokroviteljstvo Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com