Sun01192020

Poslednja izmena:09:06:05 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM

Zdravstveni turizam

Nastup Merkura ocenjen kao jedan od najuspešnijih

  • PDF

Štand Merkura izuzetno posećen od strane posetilaca Sajma turizma u Novom SaduSpecijalna bolnica “Merkur” je na 50. jubilarnom Sajmu turizma u Novom Sadu, koji je održan od 05. do 07. oktobra, predstavila ponuda za predstojeći period, uz prigodan prateći program za sve prisutne.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

SB Merkur na Sajmu turizma u Novom Sadu promoviše specijalne pakete usluga

  • PDF

70 godina brige o zdravlju pacijenataSpecijalna bolnica “Merkur” već tradicionalno će se predstaviti na 50. Sajam turizma u Novom Sadu, koji se održava od 05. - 07. oktobra. Ove godine sajamska manifestacija obeležava pola veka postojanja, a Merkur će predstaviti pod sloganom “70 godina u službi građana” i promovisati svoje specijalne pakete uz prigodan prateći program.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Prezentacija Splendora - najveće investicije Merkura tokom ove decenije

  • PDF

Sa proslave jubileja SB MerkurU zgradi Merkur Novi, u maloj sali, održana je prezentacija koncepta novog objekta “Splendor”. Ova prezentacija je poslednji u nizu događaja koje je Merkur organizovao u nedelji jubileja od 10-og do 14-og jula, u cilju obeležavanja uspešnog poslovanja tokom sedam decenija. Ovo je bila prezentacija najveće investicije Merkura tokom ove decenije, eksluzivnog medicinskog centra sa četiri zvezdice, koji će se realizovati u budućem periodu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Jubilej 70 godina Merkura obeležen Svečanom akademijom

  • PDF

Obraćanje direktora Merkura, dr sci med Dejana StanojevićaIspred zgrade Termomineralnog kupatila Specijalne bolnice Merkur, održana je Svečana akademija pod nazivom “70 godina u službi građana”. Ovaj događaj obojio je centralni park Vrnjačke Banje u vanvremenski glamur, kroz zanimljiv muzičko dramski program i istovremeno istakao ključni trenutak u nedelji jubileja koju je Merkur organizovao od 10-og do 14-og jula, u cilju obeležavanja uspešnog poslovanja tokom sedam decenija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Otvorena Muzejska postavka - 70 godina u službi građana

  • PDF

Sa otvaranje nedelje u kojoj SB Merkur proslavlja veliki jubilejU zgradi Termomineralnog kupatila Specijalne bolnice Merkur, u centralnom holu starih inhalacija, u ponedeljak, 10. jul 2017. godine, otvorena je muzejska postavka pod nazivom “70 godina u službi građana”. Ovo otvaranje je prvi u nizu događaja koje Merkur organizuje u nedelji jubileja od 10-og do 14-og jula, u cilju obeležavanja uspešnog poslovanja tokom sedam decenija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Merkurova nedelja jubileja - 7 decenija postojanja

  • PDF

Plakat za svaki dan u nedelji jubilejaU cilju obeležavanja jubileja 70 godina postojanja, Specijalna bolnica Merkur iz Vrnjačke Banje u periodu od 10. -14. jula iz dana u dan organizuje niz događaja koji ističu značaj svih koji su bili deo duge tradicije Merkura: menadžment, radnici, pacijenti, prijatelji, saradnici i partneri. Od ponedeljka do petka, svakodnevno će se smenjivati teme, modeli javnog nastupa, prezentacione tehnike, predstavnici medija i publika. Evo kako će to izgledati.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Merkur izaziva interesovanje na nemačkom tržištu

  • PDF

Članovi delegacije evropske nevladine organizacije WITOS sa domaćinimaDelegacija evropske nevladine organizacije WITOS, posetila je protekle nedelje Vrnjačku Banju i Specijalnu bolnicu Merkur. Cilj posete je upoznavanje sa potencijalima Merkura i razmatranje modaliteta za saradnju u budućnosti.
Grupa od četiri predstavnika, bila je veoma zadovoljna onim što su im domaćini iz Merkura prezentovali.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Svetski vredna nagrada SB Merkur za dostignuća u lečenju dijabetesa

  • PDF

Miodrag Miljković, direktor marketinga, prezentovao je SB MerkurNa svečanoj dodeli nagrada Socrates Comitee u Londonu, koje prate najveća svetska dostignuća iz različitih sfera delatnosti, Merkuru je dodeljeno priznanje za najbolju regionalnu bolnicu, u kategoriji “ health care and recreaton”.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Merkuru iz Vrnjačke Banje dodeljene prestižne Evropske nagrade - najbolja regionalna bolnica i menadžer godine

  • PDF

Dr Dejan Stanojević i Miodrag Miljković sa priznanjimaNa svečanoj ceremoniji u Londonu, Specijalna bolnica Merkur osvojila je dve prestižne evropske nagrade za najbolju regionalnu bolnicu i menadžera godine.
Predstavnici Merkura, direktor dr sci med Dejan Stanojević, i rukovodilac marketinga Miodrag Miljković, prisustvovali su svečanoj ceremoniji proglašenja pobednika u okviru samita lidera “Dostignuća 2017” koji predstavlja platformu o novim trendovima, ulozi direktora u dostignućima kompanije i razvitku regiona, ulaganju u napredne regione, teritorije i poslove.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Merkur iz Vrnjačke Banje nominovan za prestižnu Evropsku nagradu

  • PDF

U očekivanju dobijanja prestižne Evropske nagradeEvropska biznis asocijacija kandidovala je Specijalnu bolnicu za lečenje i rehabilitaciju Merkur u Vrnjačkoj Banji za prestižnu evropsku nagradu za najbolju regionalnu bolnicu i menadžera godine. Tim povodom predstavnici Merkura, direktor dr sci med Dejan Stanojević i rukovodilac marketinga, Miodrag Miljković, prisustvovaće svečanoj ceremoniji proglašenja pobednika u Londonu, 28. marta. Nagrade će biti dodeljene u okviru samita lidera “Dostignuća 2017” koji predstavlja platformu o novim trendovima, ulozi direktora u dostignućima kompanije i razvitku regiona, ulaganju u napredne regione, teritorije i poslove.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com