Wed10182017

Poslednja izmena:07:06:01 AM

Back TURIZAM

Turizam

Vojvodina predstavlja turističke potencijale u Podgorici

 • PDF

Uspešna promocija TO Vojvodine u Temišvaru dovela brojne turiste iz RumunijeTuristička organizacija Vojvodine je pre pet godina organizovala prvu manifestaciju “Dani Vojvodine” u Beogradu sa željom da kroz direktan kontakt sa publikom promoviše celokupnu turističku ponudu Vojvodine. Od kraja prošle i tokom ove godine manifestacija je, pored Beograda i Zlatibora obuhvatila i gradove u susednim zemljama (Temišvar, Bijeljina, Budimpešta). Sada su pred nama još “Dani Vojvodine” u Banjaluci i Podogorici.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dragan Nikolić biće ovekovečen u Vrnjačkom parku

 • PDF

Bistu Dragana Nikolića izradio je vajar, profesor Dragoljub DimitrijevićSpecijalna bolnica Merkur iz Vrnjačke Banje, 26. oktobra 2017. godine u 12:00h svečano će otkriti bistu velikana srpskog glumišta Dragana Nikolića. Bista će biti postavljena u parku ispred južnog ulaza zgrade Termomineralnog Kupatila, nadomak izvora Topla voda.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Privredna komora Vojvodina podržava svaku inicijativu za kreiranje novih turističkih proizvoda

 • PDF

Dragica Samardžić u obilasku turističkih potencijala PećinacaPrivredna komora Vojvodine poseban akcenat u svojim aktivnostima daje razvoju receptivnog turizmu Vojvodine i podržava svaku inicijativu za kreiranje novih turističkih proizvoda i investicija u turizam Vojvodine. To je bio jedan od razloga što je viši samostalni stručni saradnik u Udruženju usluga Privredne komore Vojvodine (PKV), gospođa Dragica Samardžić prisustvovala u četvrtak, 12. oktobra 2017. godine, prezentaciji turističke ponude i turističkih potencijala Opštine Pećinci, koju je organizovala Turistička organizacija opštine Pećinci, u saradnji sa Turističkom agencijom „Panonojaturs“ i Hotelom „Crystal hotel&Event centar“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Predstavljeni turistički potencijali i turistička ponuda Opštine Pećinci

 • PDF

Obraćanje direktorice TOO Pećinci, Ljubice BoškovićTuristička organizacija opštine Pećinci, u saradnji sa Turističkom agencijom „Panonojaturs“ i Hotelom „Crystal hotel&Event center“, turističkim radnicima prezentovala je u četvrtak, 12. oktobra, turističku ponudu i turističke potencijale Opštine Pećinci. Nekada poznata po Obedskoj bari, prvom zaštićenom prirodnom području u Evropi (1874), potom po Muzeju hleba, poslednjih godina ova opština u svakom od svojih petnaest naseljenih mesta pronašla je valjan razlog za dolazak turista.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Promocija turističke ponude Sombora na novosadskom Sajmu turizma

 • PDF

Dida Hornjakov salaš jedan od bisera iz turističke lepeze gradaJubilarni 50. Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu je održan u periodu od 5. do 7. oktobra 2017. godine. Okosnica ovog sajma je bio Dunavski region koji karakteriše širok spektar kompleksnog istorijskog nasleđa, kultura, religija, tržište, zajednica i država.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Turistička organizacija Vojvodine predstavila sve potencijale ovih prostora

 • PDF

Natasa Pavlović u društvu gostiju iz KineTuristička organizacija Vojvodine na minulom Međunarodnom sajmu turizma održanom u hali ’’Master’’ Novosadskog sajma od 05.- 07. oktobra, nastupila je zajedno sa turističkim organizacijama i predstavnicima opština iz Vršca, Pančeva, Kovačice, Žablja, Bele Crkve, Kovina, Inđije, Sremskih Karlovaca, Sremske Mitrovice, Šida, Beočina, Pećinaca, Rume, Apatina, Bačke Topole, Titela, Odžaka, Vrbasa, Žitišta, Plandišta, Nove Crnje, Subotice, Sombora, Bača, Kule, Temerina, Malog Iđoša, Ade, Sente, Bačke Palanke uz Park Palić i Banju Kanjižu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vodič za kulturnu prestonicu 2021 - specijalno izdanje magazina “Hello“ travel Novi Sad

 • PDF

Novi SadSpecijalno izdanje magazina “Hello“ Travel Novi Sad - Your personal luxury guide to the European Capital of Culture 2021, na veliko zadovoljstvo Fondacije Novi Sad 2021, promovisano je u subotu 7. oktobra 2017. u okviru sajma turizma Lorist u Novom Sadu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uspešna promocija turističkog spota Temerin - mesto susreta

 • PDF

Sa promocije TOO Temerin na Sajmu turizma u Novom SaduProteklog vikenda na Novosadskom sajmu održani su 50. Međunarodni sajamovi „LORIST", posvećeni lovu, ribolovu, ekologiji, hortikulturi, sportu i konjarstvu, pa turizmu.
Na Sajmu turizma Turistička organizacija opštine Temerin nastupila je pod okriljem Turističke organizacije Vojvodine. Ove godine Turistička organizacija opštine Temerin sprovodi promotivnu kampanju pod nazivom „Temerin - mesto susreta“, u kojoj se predstavljaju najvažniji turistički proizvodi opštine: bazenski kompleks sa termomineralnom vodom, park prirode „Jegrička“ sa Informativnim centrom, staro jezgro Temerina - dvorac Sečen sa Starim parkom, Mini zoo vrt, ribnjaci, salaši, vinarije, hotel „Moja čarda“, ugostiteljski objekti, etno-park „Brvnara“ i zavičajna kuća „Tajhaz“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Nastup Merkura ocenjen kao jedan od najuspešnijih

 • PDF

Štand Merkura izuzetno posećen od strane posetilaca Sajma turizma u Novom SaduSpecijalna bolnica “Merkur” je na 50. jubilarnom Sajmu turizma u Novom Sadu, koji je održan od 05. do 07. oktobra, predstavila ponuda za predstojeći period, uz prigodan prateći program za sve prisutne.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novi Sad - kapljica kosmosa između istoka i zapada, severa i juga

 • PDF

Novi Sad viđen očima fotografa Dragana KurucićaKada iz urbanih slojeva beogradske zbilje i glamurozne uređenosti Budimpešte stignete u Novi Sad učini vam se da ste ušli u privlačne ritmove lakoće i bliskosti. Široki središnji novosadski bulevar, moderno zamišljenih kontura, koji još uvek isijava bliskost socijalističkog perioda, odlučno vodi u splet multietničkog arhitektonskog miljea karakterističnog za srednju Evropu 19. i početka 20. veka.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TO Vojvodina priređuje 2. Smotru vinskih viteških redova na Sajmu turizma

 • PDF

zajednički snimak dela učesnika sa prošlogodišnje smotreTuristička organizacije Vojvodine (TOV) po prvi put u istoriji vitezova vina na našim prostorima (prvi VVR „Arena Zabatkiensis“ osnovan 2001. godine u Hajdukovu, Palić),
lane je na 49. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu okupila veliki broj predstavnika članova Saveza vinskih viteških redova Srbije, viteške redove koji nisu članovi, kao i goste iz inostranstva. Direktorica TOV, dr Nataša Pavlović, kaže da je ova smotra imala za cilj da na jednom mestu okupi sve vinske viteške redove Srbije, da vinskim vitezovima da značaj koji zaslužuju i da skrenu pažnju na svoje delovanje, svoju misiju, kao i da se približe široj publici, da ih ljudi upoznaju i razumeju njihove aktivnosti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

SB Merkur na Sajmu turizma u Novom Sadu promoviše specijalne pakete usluga

 • PDF

70 godina brige o zdravlju pacijenataSpecijalna bolnica “Merkur” već tradicionalno će se predstaviti na 50. Sajam turizma u Novom Sadu, koji se održava od 05. - 07. oktobra. Ove godine sajamska manifestacija obeležava pola veka postojanja, a Merkur će predstaviti pod sloganom “70 godina u službi građana” i promovisati svoje specijalne pakete uz prigodan prateći program.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com