Sun01212018

Poslednja izmena:10:16:01 AM

Back REPORTAŽE

Reportaže

Devetnaesto pomagalo akcije Čepom do osmeha

 • PDF

Čepom do osmeha sa Konstantinom Jankovićem i njegovom porodicom na fotografiji Darka DozetaHumanitarno ekološka organizacija „Čepom do osmeha“ pomaže deci sa smetnjama u razvoju sakupljajući plastične čepove, čime ujedno i štiti životnu sredinu. Osnovana je na inicijativu Vanje Petković, koja je imala ideju da spoji svoje dve ljubavi ekologiju i pedijatriju, u čemu je putem ove akcije i uspela. Do sada je ova organizacija sakupila 100 tona plastičnih čepova i time pomogla osamnaestoro mališana.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dr Mlađen Jovanović: Gorostasni Kavkaz iz prvog lica

 • PDF

Pozvani ste da mnogo toga čujete i viditeKrajem juna, početkom jula ove godine, profesori sa Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu dr Danijela Tešendić i dr Mlađen Jovanović su popeli najviši vrh Evrope - vulkan Elbrus (5.642 m) na Kavkazu u Rusiji, kao članovi Balkanske ekspedicije, a koju su činili 22 alpinista iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Biser Vršca: KES Izazov ili aktivan pristup životu

 • PDF

Jedinstveni ambijent u kome je smešten Klub IzazovŠta je „Izazov“?!
To je skup zaljubljenika u ekstremne sportove koji svojim zalaganjem žele da podignu svest i doprinesu razvoju sportova poput: brdskog biciklizma (kros i downhill), sportskog penjanja, snowboard-a, ice climbing-a, zmajarstva, paraglajdinga, kajakarenja i moto krosa, u Vršcu i njegovoj okolini.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uspeh učenika veronauke iz Pećinaca na međunarodnom takmičenju u Ljubljani

 • PDF

Ekipa iz Pećinaca u poseti ambasadi Srbije u LjubljaniU finalu međunarodnog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja,"Slovenian Case Challenge 2017.", u Ljubljani, pored timova iz Slovenije i Južne Koreje, plasirala su se i dva tima iz Srbije. Timove su činili učenici i studenti veroučitelja Miloša Jeftića, koji im je bio mentor na takmičenju. A tim Srbije je osvojio 2. mesto (500 evra), a B tim ušao u uži izbor!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Najavljena Peta JEEP Međunarodna naučna agrobiznis konferencija

 • PDF

Obraćanje Marije Jovičić na prethodnoj konferencijiPeta JEEP Međunarodna naučna agrobiznis konferencija pod sloganom ,,Evropski put - put uspeha“, biće održana na Kopaoniku 25.-26.јаnuara 2018. godine u Kongresnom centru Grand Hotel&Spa, u organizaciji Grada Kraljeva, Etno centra Gegula - centar za uspešni razvoj preduzetništva, porodične poljoprivrede i turizma, Kraljevo, uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, brojnih suorganizatora, pokrovitelja i medijskih partnera.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dragan Vukotić: Manić - Tisa 63 - to je zadovoljan gost

 • PDF

Tradicionalni zajednički snimak pred početak takmičenja u pecanju ManićaOve godine, za potrebe manifestacije „Manić - Tisa 63“, na prostoru vikend naselja, mesta gde ju je Klub ljubitelja reke Tise „Tisa 63“ pre šest godina ustanovio, niklo je pravo vojvođansko domaćinsvo. Osim što su gosti dočekani na način na koji se odvajkada u ovim krajevima dočekivao pridošlica, toplo i radosno, organizatori su učinili sve da predstave bogatu vojvođansku trpezu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Saša Dujin: Manić - Tisa 63 je manifestacija dobre volje, energije, sreće i zadovoljstva

 • PDF

Saša Dujin (prvi s leva) sa ekipom najbližih saradnika odradio sjajan posao na organizaciji ove međunarodne manifestacijeSve je više zagovornika teze da i zima u ravnici može da bude turistički interesantna. Jedna opcija su salaši i čarde, uvezane sa kulturnim turizmom, druga opcija su manifestacije kojima pogoduje zimsko doba i ni jedno drugo.
Pre šest godina grupa prijatelja okupljenih oko Kluba ljubitelja reka Tise „Tisa 63“, osmislila je za naše podneblje, sasvim neobičnu manifestaciju - „Manić - Tisa 63“, želeći da afirmiše fenomen prisustva manića ili tiskog bakalara kod prevodnice kod Novo Bečeja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Jelica Kurćanski: Znanje, rad i profesionalnost su isplative kategorije

 • PDF

Jelica KurćanskiIako sa iskustvom od preko 20 godina u organizaciji kongresa, skupova, seminara i sličnih događaja, to nikada nije bio lak zadatak. Međutim, ukoliko se napravi pravi odabir parnera, dobavljača, i onih koji sve to vode i usaglašavaju, realizacija je maksimalna, a učesnici zadovoljni, što je potvrda dobro obavljenog posla.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Marina Panić: Zbog zdravlja i ljubavi u poslu sa lešnicima

 • PDF

Marina PanićZa svoj prvi istup u javnost „Panić Agro 17“, firma koja se bavi uzgojem i plasmanom lešnika iz Tovariševa, odabrala je prvi zimski festival turističke ponude „Zimovnik“, koji je od 01. do 03. decembra održan na novosadskom SPENS-u u organizaciji Media Info Centra iz Novog Sada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dejan Milenković - Vizija jednog čoveka spašava selo Dulene od nestanka

 • PDF

Dejan Milenković je imao zapaženu promociju Dulena i na Sajmu turizma u KragujevcuDulene je do pre dve godine bilo samo jedno u nizu srpskih sela na putu da odumre. To je geografski najjužnije naseljeno mesto na teritoriji grada Kragujevca, na obroncima Gledićkih planina, na putu ka Rekovcu, 25 kilometara udaljeno od grada. Dulene čine zaseoci: Lisa, Crna reka, Matinac, Staro selo. Graniči se sa Velikim Pčelicama, Trešnjevakom i Grošnicom (opština Kragujevac), Bajčetinom (Knić), Dobroselicom i Nadrljem ( Rekovac) i Gledićem (Kraljevo).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Udruženje elektronskih medija ComNet, budućnost poslovanja

 • PDF

Vladan StefanovićComNet (www.comnet.rs) je udruženje lokalnih i regionalnih televizijskih stanica, osnovano pre četiri godine radi uspostavljanja funkcionalnog poslovnog okruženja neophodnog za razvoj elektronskih medija, podizanja profesionalnih i tehničkih standarda, sa ciljem unapređenja svoje uloge kao informativnog servisa građana.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Poziv na VI Međunarodnu manifestaciju “Manić-Tisa 63“ od 8-10. decembra u Novom Bečeju

 • PDF

Sa KZN u Info media centruPosle promocije na 50. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, početkom oktobra, velike promocije na Trgu republike, ispred Špajza Salaša 137 sredinom novembra, i poslednje konferencije za medije, samo nedelju dana pre počeka sportsko-rekreativne manifestacije „Manić - Tisa 63“ u organizaciji Kluba ljubitelja reke Tise „Tisa 63“ u Medija info centru na novosadskom SPENS-u, upućen je poziv svima koji od 08 - 10. decembra žele da iskuse nezaboravan doživljaj i lepo druženje u prirodnom okruženju, uz šlajf ispred Novog Bečeja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com