Sat02172018

Poslednja izmena:10:44:08 PM

Back TURIZAM

Turizam

Temerin - mesto susreta na Sajmu turizma

 • PDF

Razglednica kao pozivnica za posetuTuristička organizacija opštine Temerin prvi put organizuje samostalnu prezentaciju na Međunarodnom sajmu turizma koji se održava od 22-25. februara u Beogradu, a uz podršku lokalne samouprave i TO Vojvodine. Sajam turizma u Beogradu trenutno je jedan od najinteresantnijih kako u našoj zemlji, tako i u regionu, sa više od 75,000 posetilaca svake godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dr Verica Vujanac: Ne možemo vas izlečiti, ali možemo poboljšati kvalitet života i učiniti ga lepšim

 • PDF

Jedna od brojnih terapija koje se primenjuju u Domu zdravlja u Jošaničkoj BanjiPuštanjem u rad isturene ambulante fizikalne medicine Doma zdravlja iz Raške, tzv. Banjskog kupatila 13. jula 2017. godine, odnosno rekonstrukcijom starog iz 1935., koje je bilo u funkciji i pre Prvog svetskog rata, zahvaljujući podršci Ministrstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Opštine Raška i Turističke organizacije Raška, započet je povratak Jošaničke Banje u društvo banjsko-klimatskih lečilišta na tlu Srbije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vinofest u fokusu TO Vršac na Sajmu turizma u Beogradu

 • PDF

Štand Vršca na 40. Međunarodnom sajmu turizmaTuristička organizacija Grada Vršca, predstaviće na 40. Međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu od 22 -25. februara 2018. godine, kompletnu privredno-turističku ponudu. Činjenica da Beogradski Sajam turizma okuplja preko 1100 izlagača iz 56 zemalja, da ga poseti skoro 100 hiljada ljudi, kao i da je do Grada vina relativno lako i brzo stići kako drumskim, tako i železničkim saobraćajem, predstavlja veliku šansu za Vrščane, koji će se predstaviti sa brojnim turističkim programima za dolazak gostiju tokom čitave godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Turistička organizacija Vojvodine na Sajmu turizma u Beogradu

 • PDF

Sa prošlogodišnjeg Sajma turizma u BeograduTuristička organizacija Vojvodine zajedno sa svojim brojnim partnerima i suizlagačima učestovaće i ove godine u periodu od 22. 25. februara na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. U hali 4 Beogradskog sajma, na izložbenom prostoru od 400 m2 tokom četiri dana trajanja ove najveće turističke sajamske manifestacije u jugoistočnoj Evropi, predstaviće se turističke organizacije iz Subotice, Bele Crkve, Kovina, Temerina, Sremske Mitrovice, Pećinaca, Rume, Inđije, Stare Pazove, Sremskih Karlovca, Šida, Beočina, Zrenjanina, Bačkog Petrovca, Bača, Bačke Palanke, Kovačice, Sečnja, Nove Crnje, Plandišta, Vrbasa, Odžaka, Titela, Malog Iđoša, Sente, Bačke Topole, Kanjiže, Bečeja, Apatina, Sombora kao i Banja Kanjiža, turistička agencija Market tours, organizacija ’’Srbija za mlade’’ i brojni drugi turistički subjekti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Jelena Marjanović: Vodičke ture koje pokazuju najlepše lice Beograda

 • PDF

Jelena MarjanovićJelena Marjanović je jedan od desetak zaposlenih u Belgrade Free Tour, koja okuplja znanjem dobro potrkepljene entuzijaste, koje vole Beograd, jer kako drugačije nekom strancu probuditi interesovanje za njega. Mlađana Jelena, sa vrlo odgovorne pozicije vodiča, pune dve godine vodi strance po unapred utvrđenim turama.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dobrodošli na Novosadski sajam

 • PDF

Novosadski sajam nagrađuje posetioce vrednim nagradamaSezona sajmova na Novosadskom sajmu, koji ove godine beleži 95-tu godišnjicu postojanja, počeće 01. marta, 7. Međunarodnim danima energetike i investicija (traje dva dana). Ovaj sajam je prošle godine imao 24 izlagača iz 11 zemalja, 45 predstavnika gradova i opština, održano je 26 konferencija sa 98 govornika i više od 2.000 učesnika. Očekuje se da će ovaj sajam, koji se organizuje u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj i Centralno evropskim forumom za razvoj (CEDEF) i ove godine biti pravo mesto ua promociju, pronalaženja partnera, razmenu iskustava i ostvarivanje međusobne saradnje u ovoj branši.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bogata aktivnost TO Novi Bečej na dovođenju turista najavljuje rekordnu posetu najlepšem gradu na Tisi

 • PDF

Ekipa TO Novi Bečej čeka goste na istom mestu na predstojećem Sajmu turizma u BeograduTuristička oranizacija opštine Novi Bečej ubrzano se priprema za učešće na predstojećem 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Od 22. do 25. februara na istom mestu u Hali IV, TOO Novi Bečej će turističke potencijale opštine predstaviti na moderniji, mlađim generacijama prijemčiviji način i na taj način pokušati da privuku njihovu pažnju. Naravno, Novobečejci neće zanemariti ni sve ostale, navikle na dobru zabavu i ukusan zalogaj, a pre svega odličnu atmosferu koja vlada sve vreme trajanja manifestacije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Promotivne šetnje Novim Sadom i Tvrđavom u subotu povodom Svetskog dana turističkih vodiča

 • PDF

Prilika za nova saznanja o Srpskoj AtiniUdruženje turističkih vodiča Novog Sada u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Novoga Sada će i ove godine obeležiti Svetski dan turističkih vodiča. Udruženje će, kao i prethodnih godina, organizovati besplatne, promotivne šetnje po Novom Sadu i Petrovaradinskoj tvrđavi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ljubav u MujEn Lux-u

 • PDF

Svaki dan u MujEn Lux apartmanima Dan zaljubljenihLjubav je kada zagrljeni posmatrate zalazak sunca na planini. I kada vam rukavice nisu potrebne jer imate ruku koja vas greje.
Ljubav je kada uživate u romantičnoj večeri MujEn Lux restorana i kada se prepustite veštim rukama naših masera koji vam mirisom eteričnih ulja i zvucima relaksirajućih tonova svaki zajednički trenutak sa voljenom osobom učine nezaboravnim.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Četiri decenije Beogradskog sajma turizma

 • PDF

Turističke organizacije pripremaju novu zanimljivu ponudu potencijala SrbijeJubilarni 40. Međunarodni beogradski sajam turizma biće održan od 22. do 25. februara 2018. godine na Beogradskom sajmu. Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi već četiri decenije pomoviše najnovije trendove i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji i otvoriti nove perspektive u razvoju turističkog biznisa. Kao moderan evropski komercijalni sajam, Sajam turizma je zaštitni znak Beogradskog sajma, mesto koje svake godine poseti preko 75 hiljada ljudi zainteresovanih za putovanja, a javnost, prema manifestaciji kao nezamenljivom turističkom događaju, neguje specijalan odnos.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uspešan nastup Turističke organizacije Vojvodine na Sajmu turizma u Ljubljani

 • PDF

Složno u privlačenju slovenačkih turistaMeđunarodni sajam turizma Natour Alpe Adria, 29. po redu održao se u Ljubljani na Gospodarskom razstavišču u periodu 31.1.- 3.2. 2018. godine. Uz prisustvo brojnih uglednih zvanica iz sveta privrede, turizam, medija, sajam je svečano otvorio predsednik Vlade Republike Slovenije, dr Miro Cerar.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TONS izradio slikovnicu o gradu za novosadske prvake

 • PDF

Slikovnica za najmlađe Novosađane za Dan gradaPrvog dana febrara 1748. godine, dakle pre 270 godina, Novi Sad je proglašen slobodnim kraljevskim gradom, kada je carica Marija Terezija potpisala "Povelju slobodnog kraljevskog grada". Novi Sad je tom poveljom stekao autonomiju visokog stepena u okviru tadašnje Habsburške monarhije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com