Tue06252024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Zrenjanin predstavljen na Sajmu turizma i gastrokulture u Bijeljini

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

    Turistička organizacija grada Zrenjanina uzela je učešće na Sajamu turizma i gastrokulture pod nazivom „Bijeljina-turist 2023.“, koji je održan krajem aprila 2023. godine, u hotelu „Drina“ u Bijeljini.

    Zajedno sa izlagačima iz zemlje i inostranstva - regiona (Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine), Turistička organizacija grada Zrenjanina predstavila se sa svojom turističkom ponudom, gde je posetioce upoznala i sa predstojećim manifestacijama i dešavanjima u gradu Zrenjaninu i okolini kao što su: „Korzo fest“ (kulturno-zabavni program u glavnoj ulici), “Banatski festival vina”, “Banatske vredne ruke”, „Moto džet“ (praktična obuka u vožnji skutera na vodi na gradskom kupalištu Peskari), „DANI PIVA“, Nautički turizam - uspostavljanje plovidbe Begejom i drugim obližnjim rekama za građane i turiste, poseta muzeju industrijskog nasleđa - „Muzeju piva“ itd.
    Sajam je otvorio ministar trgovine i turizma u Vladi RS Denis Šulić, a prisutnima su se obratili i direktorica Turističke organizacije Bijeljina Jasmina Abdulahagić, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović i direktor Turističke organizacije Republike Srpske Miodrag Lončarević.
    Nakon otvaranja Sajma, a prilikom obilaska izlagačkih štandova, ministar Šulić, direktorica Abdulahagić, gradonačelnik Petrović i direktor Lončarević posetili su i štand Turistiške organizacije grada Zrenjanina.
    Pokrovitelj manifestacije je Gradska uprava grada Bijeljina.
Izvor: www.visitzrenjanin.com 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com